Novi Sad
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Novi Sad
Jeste pederski jer uz mnoge stvari voda jednostavno ide
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ali isto tako stoji i ovo sto pise u tekstu, a to je da gost poruci kafu, uz nju trazi jos 4 case vode, sedi tri sata i zauzima mesto, a to ga izadje 100 dinara. Pa mora i ugostitelj od necega da zivi...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa ok, ali kako nije glupo gostu da za cenu kafe 2 sata zauzima sto
Pa nek onda prodaju samo kafu za poneti. A gosti da se "učipe" ako će koristiti sto ili stolicu.
Samo treba sagledati sve aspekte
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa vecina lokala sto prodaje klopu za poneti ima mesto da sednes.
Zamisli pojedes pica parce/pljesku/burek i nije nikakav problem ni za casu vode, ali ti sedis tu jos satima i pijes vodu, zasto?
Послато са GT-N7100
Zamisli pojedes pica parce/pljesku/burek i nije nikakav problem ni za casu vode, ali ti sedis tu jos satima i pijes vodu, zasto?

Послато са GT-N7100
Slažem se.McGruja napisao:Samo treba sagledati sve aspekte
- Grujic
- Moderator
Retke su situacije da za mali racun drze dugo sto, a osim toga ako cemo iskreno nema nikakvog pravila o vremenu, a sem toga naplata vode ne resava taj problemMcGruja napisao:Pa ok, ali kako nije glupo gostu da za cenu kafe 2 sata zauzima sto
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ako je voda fladirana 100din a casa flasirane 20 po meni se isplati i jbs 20din.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Pa šta je onda razlog da naplaćuju vodu?
Ja sam razumeo da sednu, popiju jedno piće, i onda dva sata piju vodu
Ako to nije slučaj, neko će ih isamarati

Ajmo i drugu stranu: koliko košta kubik vode? Čaša po čaša, nabere se. Onda,svaka čaša se pere u automatu. Automat napunis za 10minuta sa čašama za vodu. Taj Automat troši opet vodu, struju, prašak. Pa onda, led, gde naravno većina traži i led u toj vodi. Pa gomila čaša koja je potrebna samo za to. Pa se svaki dan polomi bar 5-10tih čaša za vodu. i to trošak. A i da se ne polože, s vremenom ih moraš zameniti. A da ne govorimo o tome koliko gradovi naplaćuju za bašte, a u tim baštama sede "gospoda" po par sati uz jednu kafu. Čaša vode nikad nije bila problem,i niko je ne bi naplatio, ali je problem što veliki broj gostiju su ustvari blejaci koji ubijaju vreme lizuci kašičice i ispijajući 4-5 časa vode uz 1kafu.
- Grujic
- Moderator
Porucis kafu i casu vode i oni ti vodu naplate 20din...McGruja napisao:Pa šta je onda razlog da naplaćuju vodu?
Member, nidje veze da se toliko lomi sem ako ne rade debili, sem toga voda moze komotno kao sredstvo za rad da se racuna, najbolje da mi naplate vodu uz kolac, to bi bio vrh.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
I dalje mi nije strasno ako nije voda iz cesme. Ne znam, mozda i gresim, a mozda smo i navikli da je dzabe.
Razlog sigurno postoji o ne bi dzabe naplacivali, verovatno ima puno tih sto jbu konobara da im 10x donosi casu vode.
Kako god 20din nije puno i ne gledam to kao iz principa im necu platiti. Kao sto nekada iz principa ne dam 10din vise za litar jogurta npr. lupam.
Razlog sigurno postoji o ne bi dzabe naplacivali, verovatno ima puno tih sto jbu konobara da im 10x donosi casu vode.
Kako god 20din nije puno i ne gledam to kao iz principa im necu platiti. Kao sto nekada iz principa ne dam 10din vise za litar jogurta npr. lupam.
Poenta je da nigde ne naglase, obaveste gosta da je voda 20 din. To je ono sto je kvarno.
Posle situacije u Atini, kada sam bio u drugom lokalu i pitao jel naplacuju vodu, ljudi su me gledali kao u fazonu kad se casa vode naplacivala ili. casa vode ide svakako uz kafu
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Posle situacije u Atini, kada sam bio u drugom lokalu i pitao jel naplacuju vodu, ljudi su me gledali kao u fazonu kad se casa vode naplacivala ili. casa vode ide svakako uz kafu
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2