Tapatalk Post
Kao što već rekoh, kvantitet, prodaja, popularnost, priznanja kritike ne moraju da budu argument koji treba da podrže nečije stanovište...to treba uzimati od slučaja do slučaja. Uglavnom, ovde moj ukus i nije toliko specifičan jer se taj auto svideo mnogima i čak se prodavao daleko posle prestanka proizvodnje 156.Laki021 napisao:Starce znam da imas malo "specifican" ukus, ali nekad ne bas iznenadis. Stvarno ne bih ocekivao da se ta 156-ica nekom svidja i da ne misli da je vestacki sklepana za 5 minuta u domacoj radinosti
Imao sam cast da ga vidim danas, lik je .ebeni car!Woodoo napisao:Videh danas ovog ludaka u gradu, čovek bukvalno konstantno vozi ovako.aleksa napisao:http://www.youtube.com/watch?v=swWOYUSNNhk
Velja napisao:Ja lepši volan nisam video u životu, bilo bi mi žao da ga pustim i izadjem iz kola
Svaki Alfin model ima neku svoju draz i ne znam iskreno da li za bilo koju mogu da kazem da mi se ne dopada. Secam se kada se 156-ica pojavila 99-te koliko sam bio impresioniram tim modelom - nije bez razloga osvojila titulu "auto godine" jer ne samo da je bila najlepsa u klasi nego i u sirim razmerama.nidza napisao:Čestitam, imaš stila. Doduše, ni za vlasnike Poršea ne mogu da kažem ništa loše, podjednako sam impresioniran i tim automobilom. Doduše, ne bih vozio neki noviji, samo klasiku.
4c je nešto posebno, koliko god se nekim novinarima svidela ili ne. Uz sve to ima žestok potencijal za napredak.