Alfa Romeo - generalna tema

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Re: Alfa Romeo - generalna tema

Post od Markoni »

Meni je ta Alfa skroz OK prevoz... :)

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ako ništa drugo, rešava problem velikog obr.momenta na prednjim točkovima posle remapiranja i preniskog nosa za gradske uslove :-|
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Laki021 napisao:Starce znam da imas malo "specifican" ukus, ali nekad ne bas iznenadis. Stvarno ne bih ocekivao da se ta 156-ica nekom svidja i da ne misli da je vestacki sklepana za 5 minuta u domacoj radinosti :)
Kao što već rekoh, kvantitet, prodaja, popularnost, priznanja kritike ne moraju da budu argument koji treba da podrže nečije stanovište...to treba uzimati od slučaja do slučaja. Uglavnom, ovde moj ukus i nije toliko specifičan jer se taj auto svideo mnogima i čak se prodavao daleko posle prestanka proizvodnje 156.
Da li je sklepan i da li su mu dodaci kao kineski gedžeti svedoči prosečno generalano stanje tih automobila nakon ovih godina. Možete ih videti u gradi, na oglasima, pa ako su raspad povlačim ovo što sam rekao.
Mislim da za oko 5-6000 evra ne može ni izdaleka da se kupi šmekerskiji auto slične namene.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

:opustanje:

Slika

I malo enterijera... :mrgreen:

Slika
Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

aleksa napisao: Slika
Ja lepši volan nisam video u životu, bilo bi mi žao da ga pustim i izadjem iz kola :doubleup:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ja ne vidim zasto bi neko zeleo da izadje iz ovog auta. Skoknuo bih do kuce povremeno radi fizioloskih potreba i da vidim decu, i to je to.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

A da se vratite malo na temu? :ccc: Te prepirke slobodno na pp, to nema potrebe ovako na javnom delu. I zamolicu sve clanove da prestanu vise da izlecu sa tim prezvakanim i isfuranim forama u vezi Opela, sexualne orijentacije, i slicno, dosadno je, a i potpuno nepotrebno. Molio bih malo razumevanja i ozbiljnosti, na sta su vrlo skoro zamoljeni najaktivniji clanovi. Hvala. Ovakav off ce biti brisan.

EDIT: OFF obrisan.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Re: Kvalitet Alfa Romea

Post od aleksa »

Woodoo napisao:
Videh danas ovog ludaka u gradu, čovek bukvalno konstantno vozi ovako.
Imao sam cast da ga vidim danas, lik je .ebeni car! :klanjamse:

Slika

Covek bukvalno vozi pun gas, menjanje traka, gas, kocnica, sve do daske! :mrgreen:
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Velja napisao:Ja lepši volan nisam video u životu, bilo bi mi žao da ga pustim i izadjem iz kola :doubleup:
:plusone:
Ja licno ne mogu da izdvojim deo na ovom automobilu za koji bih mogao da kazem da mi se ne dopada. Pocev od enterijera, preko performansi pa sve do neverovatne spoljasnjosti, ovaj automobil bih pre uzeo u razmatranje za kupovinu nego bilo kog bezlicnog Porsche-a.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Čestitam, imaš stila. Doduše, ni za vlasnike Poršea ne mogu da kažem ništa loše, podjednako sam impresioniran i tim automobilom. Doduše, ne bih vozio neki noviji, samo klasiku.

4c je nešto posebno, koliko god se nekim novinarima svidela ili ne. Uz sve to ima žestok potencijal za napredak.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Sitnicarim, ali se mora pomenuti: farovi su pogani

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

+1
Mada mislim da se govorilo o normalnim farovima.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Prototip je imao regularne farove od pleksija koji prate liniju, ovo je finalno resenje. A pomenuto je da bi neke special verzije mogle biti sa drugacijim farovima.
Mada, jebes sve, i farove bih mu oprostio. Ili joj, ovaj auto treba da ima zensko ime i da ga tretiras tako.
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

nidza napisao:Čestitam, imaš stila. Doduše, ni za vlasnike Poršea ne mogu da kažem ništa loše, podjednako sam impresioniran i tim automobilom. Doduše, ne bih vozio neki noviji, samo klasiku.

4c je nešto posebno, koliko god se nekim novinarima svidela ili ne. Uz sve to ima žestok potencijal za napredak.
Svaki Alfin model ima neku svoju draz i ne znam iskreno da li za bilo koju mogu da kazem da mi se ne dopada. Secam se kada se 156-ica pojavila 99-te koliko sam bio impresioniram tim modelom - nije bez razloga osvojila titulu "auto godine" jer ne samo da je bila najlepsa u klasi nego i u sirim razmerama.

Sto se tice Porsche-a, ja sam na njih bukvalno ravnodusan, ne zato sto mi se Porsche kao vrhunski sportski brend ne svidja nego je do te mere usao u komercijalne razmere da je to prosto neverovatno. Ne bih bio iskren ako bih rekao da ne bih voleo da posedujem jednu 911-icu (u bilo kojoj varijanti), pod uslovom ako bih mogao da do nje ikad dodjem u nekoj eksta povoljnoj varijanti, ali prosle nedelje sam dva dana proveo u Minhenu i neverovatno je koliko sam Porsche-a video u roku od nekoliko sati ... sigurno bar tridesetak komada pocev od Cayenne-a, preko Boxtera, Panamera i Macana pa do 911-ica u svim varijantama ukljucujuci i GT3. Jedino ovog puta nisam video Carreru GT mada sam je vidjao ranije. :)

Kada bih imao 150.000 evra koje bih zeleo da odvojim za kupovinu vrhunskog sportskog automobila, apsolutno nikad u obzir nebih uzeo Porsche-a jer je taj proizvodjac jednostavno izgubio svoju posebnost.
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:

Post od aleksa »

156 = 1997 godina! :klanjamse:
Odgovori