Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Re: Grčka

Post od jaksa »

Ako je argument u prilog mišljenju da je ono isto kao Ogijevo onda....lol! :D
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

I još jedno mišljenje: u životu a ovaj forum je deo života treba se boriti protiv isključivosti i generalizovanja svake vrste.
Ja lično imam jedan nedostatak a to je da sam isključiv prema onima koji su isključivi.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Aman ljudi, pa ja kada bih napisao DRVO vi biste ispisali 3 strane postova za dva sata o drvetu. :rofl:

Stvarno je moja izjava bila previse senzacionalisticka a zapravo ne generalizujem i nije istina da mislim lose o Grcima ali da imaju neke seljacke fazone imaju, kao i svi. Nemam sada vremena da pisem o tome.

U svakom slucaju, opusteno, stvarno cenim to sto nas vole i sto smo prijateljski narodi.

Miso, ja u sobi ne hvatam net ni pod razno, gledam na drugu stranu a u dvoristu je katastrofa, radi jedva 1 minut pa ne radi deset, valjda su svi nakaceni, slab protok i nastane zapusenje.

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Ogi napisao:Miso, ja u sobi ne hvatam net ni pod razno, gledam na drugu stranu a u dvoristu je katastrofa, radi jedva 1 minut pa ne radi deset, valjda su svi nakaceni, slab protok i nastane zapusenje.
Ja sam uvece imao slab signal na terasi ali u dvoristu je bio ok. Sa vremena na vreme,restartujem ruter (u letnjikovcu) i fercera solidno. :)
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Offtopic:
Slika

Okačiš ga negde na terasu, baciš u ripiter mod i imaš prijem svuda po apartmanu. Meni net treba na letovanju realno jedino na WC šolji, gde je prijem i najslabiji, pa ovaj gedžet baš dobro dođe. Ima USB džek tako da može da se puni bilo čim što može da napaja USB. Radi i na poljančetu sa eksternom baterijom za mobilni, i to može da gruva kao ripiter jedno 40 sati na ovu neku bateriju koju ja imam.
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Post od Jumbo »

U odnosu na vozače u Beogradu Grci su esencija kulture u vožnji.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Off topic, ali evo da izjavim i ja nesto za dnevnik.
Nas novi generalni u firmi je italijan, a znamo kako se vozi u Italiji. Covek je zaprepascen kako se bezobrazno vozi u Srbiji, posebno u Beogradu.

Moje iskustvo sa grckim saobracajem je samo sa Krfa jer sam jedino tamo i bio. Bilo mi je fascinatno da se niko ne svadja, ne bije, ne psuje. Sami naprave guzvu i polako, opusteno, rascistice se. Pravo prvenstva ima onaj ko se prvi snadje, pravila kao da ne postoje, ali njima je to normalno i skroz su kul.

Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Re: Одг: Grčka

Post od Sh@rance »

Vladapetr napisao:Sirenu sam upotrebio samo 2 puta i to na našim frajerima, jer na svetlosne signale ne reaguju. Ista priča na delu puta pre Soluna, kad se uđe u Grčku. Tamo gde ima kao 1 traka + zaustavna, Grk čim te vidi da prilaziš skloni se u stranu da prođeš. Naš baja u korsi koja ide kao gliser(sa nosem na gore :rofl:) koliko je napunjena, zajašio sa 80km/h i neće da se skloni. Na kraju sam držao sirenu bukvalno 2 minuta dok se nije udostojio.
Тапаток 2

To je magistralni put i dva puta sam video tu pandure sa radarom pucaju u pravcu granice. Svesno si terao čoveka u prekršaj sa tim što se sklanjao u zaustavnu traku, ja se ne bih sklonio nikome pa makar trubio iza mene do Soluna, ako se nekome žuri neka da levi migavac i nek obilazi na punoj liniji. Tu je ograničenje 110 što je sasvim pristojno.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Jumbo napisao:U odnosu na vozače u Beogradu Grci su esencija kulture u vožnji.
Jeste dok ne odeš u Atinu, onda se sve okrene za 180 stepeni. Za njih tamo, BG je esencija kulture u vožnji.
Širim haos!
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

:kezo:
Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Nigde se nisam osećao tako ugroženo kao vozač, a pogotovu kao pešak. Migavac služi za ukras, a i kad je upaljen ko zna na koju će stranu. Znak stop niko ne j* a ulicu eventualno pomisli da pređeš kad je pešačko zeleno. Taksisti - bog nek ti je u pomoći kad si u blizini.
Širim haos!
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

I Crnogorci vole letovanje u Grčkoj

| IZVOR: VIJESTI.ME
Uprkos krizi, građani Crne gore letuju u inostranstvu, najviše u Grčkoj. Najpopularnije cene aranžmana bile su od 229 evra, koliko je koštao desetodnevni aranžman za Krf, koji se kretao do 285 evra.
http://www.b92.net/putovanja/vesti.php? ... _id=745797
Eto i njima je preko glave Budvanska rivijera :kezo:
Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Одг: Grčka

Post od Vladapetr »

Sh@rance napisao:
Vladapetr napisao:Sirenu sam upotrebio samo 2 puta i to na našim frajerima, jer na svetlosne signale ne reaguju. Ista priča na delu puta pre Soluna, kad se uđe u Grčku. Tamo gde ima kao 1 traka + zaustavna, Grk čim te vidi da prilaziš skloni se u stranu da prođeš. Naš baja u korsi koja ide kao gliser(sa nosem na gore :rofl:) koliko je napunjena, zajašio sa 80km/h i neće da se skloni. Na kraju sam držao sirenu bukvalno 2 minuta dok se nije udostojio.
Тапаток 2

To je magistralni put i dva puta sam video tu pandure sa radarom pucaju u pravcu granice. Svesno si terao čoveka u prekršaj sa tim što se sklanjao u zaustavnu traku, ja se ne bih sklonio nikome pa makar trubio iza mene do Soluna, ako se nekome žuri neka da levi migavac i nek obilazi na punoj liniji. Tu je ograničenje 110 što je sasvim pristojno.
Foru sa sklanjanjem nisam patentirao nego sam je iskopirao - kako sam kojem autu sa grčkim tablicama prišao, odmah se sklonio da me propusti. Ne samo kola, 2-3 puta sam video i bus kako se sklanja... Onda sam to isto radio i ja čim mi se neko približi.
Ako je ograničenje 110 a baja vozi 80, ne misliš da bi bilo u redu da se skloni i propusti one koji idu brže?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

BAJKER napisao:I Crnogorci vole letovanje u Grčkoj
Vole, vole, ove godine sam uspeo da vidim 2 (dva) automobila sa CG tablama :kezo:
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Idu organizovano, agencijski, jer je preko Albanije dosta kraci put, a ne usudjuju se bas kolima?

TT
Odgovori