Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Grčka
Aman ljudi, pa ja kada bih napisao DRVO vi biste ispisali 3 strane postova za dva sata o drvetu. 
Stvarno je moja izjava bila previse senzacionalisticka a zapravo ne generalizujem i nije istina da mislim lose o Grcima ali da imaju neke seljacke fazone imaju, kao i svi. Nemam sada vremena da pisem o tome.
U svakom slucaju, opusteno, stvarno cenim to sto nas vole i sto smo prijateljski narodi.
Miso, ja u sobi ne hvatam net ni pod razno, gledam na drugu stranu a u dvoristu je katastrofa, radi jedva 1 minut pa ne radi deset, valjda su svi nakaceni, slab protok i nastane zapusenje.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4

Stvarno je moja izjava bila previse senzacionalisticka a zapravo ne generalizujem i nije istina da mislim lose o Grcima ali da imaju neke seljacke fazone imaju, kao i svi. Nemam sada vremena da pisem o tome.
U svakom slucaju, opusteno, stvarno cenim to sto nas vole i sto smo prijateljski narodi.
Miso, ja u sobi ne hvatam net ni pod razno, gledam na drugu stranu a u dvoristu je katastrofa, radi jedva 1 minut pa ne radi deset, valjda su svi nakaceni, slab protok i nastane zapusenje.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ja sam uvece imao slab signal na terasi ali u dvoristu je bio ok. Sa vremena na vreme,restartujem ruter (u letnjikovcu) i fercera solidno.Ogi napisao:Miso, ja u sobi ne hvatam net ni pod razno, gledam na drugu stranu a u dvoristu je katastrofa, radi jedva 1 minut pa ne radi deset, valjda su svi nakaceni, slab protok i nastane zapusenje.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Offtopic:

Okačiš ga negde na terasu, baciš u ripiter mod i imaš prijem svuda po apartmanu. Meni net treba na letovanju realno jedino na WC šolji, gde je prijem i najslabiji, pa ovaj gedžet baš dobro dođe. Ima USB džek tako da može da se puni bilo čim što može da napaja USB. Radi i na poljančetu sa eksternom baterijom za mobilni, i to može da gruva kao ripiter jedno 40 sati na ovu neku bateriju koju ja imam.

Okačiš ga negde na terasu, baciš u ripiter mod i imaš prijem svuda po apartmanu. Meni net treba na letovanju realno jedino na WC šolji, gde je prijem i najslabiji, pa ovaj gedžet baš dobro dođe. Ima USB džek tako da može da se puni bilo čim što može da napaja USB. Radi i na poljančetu sa eksternom baterijom za mobilni, i to može da gruva kao ripiter jedno 40 sati na ovu neku bateriju koju ja imam.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Off topic, ali evo da izjavim i ja nesto za dnevnik.
Nas novi generalni u firmi je italijan, a znamo kako se vozi u Italiji. Covek je zaprepascen kako se bezobrazno vozi u Srbiji, posebno u Beogradu.
Moje iskustvo sa grckim saobracajem je samo sa Krfa jer sam jedino tamo i bio. Bilo mi je fascinatno da se niko ne svadja, ne bije, ne psuje. Sami naprave guzvu i polako, opusteno, rascistice se. Pravo prvenstva ima onaj ko se prvi snadje, pravila kao da ne postoje, ali njima je to normalno i skroz su kul.
Sent from my HTC Desire X
Nas novi generalni u firmi je italijan, a znamo kako se vozi u Italiji. Covek je zaprepascen kako se bezobrazno vozi u Srbiji, posebno u Beogradu.
Moje iskustvo sa grckim saobracajem je samo sa Krfa jer sam jedino tamo i bio. Bilo mi je fascinatno da se niko ne svadja, ne bije, ne psuje. Sami naprave guzvu i polako, opusteno, rascistice se. Pravo prvenstva ima onaj ko se prvi snadje, pravila kao da ne postoje, ali njima je to normalno i skroz su kul.
Sent from my HTC Desire X
Posetite www.garaza.rs !
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Одг: Grčka
Тапаток 2Vladapetr napisao:Sirenu sam upotrebio samo 2 puta i to na našim frajerima, jer na svetlosne signale ne reaguju. Ista priča na delu puta pre Soluna, kad se uđe u Grčku. Tamo gde ima kao 1 traka + zaustavna, Grk čim te vidi da prilaziš skloni se u stranu da prođeš. Naš baja u korsi koja ide kao gliser(sa nosem na gore) koliko je napunjena, zajašio sa 80km/h i neće da se skloni. Na kraju sam držao sirenu bukvalno 2 minuta dok se nije udostojio.
To je magistralni put i dva puta sam video tu pandure sa radarom pucaju u pravcu granice. Svesno si terao čoveka u prekršaj sa tim što se sklanjao u zaustavnu traku, ja se ne bih sklonio nikome pa makar trubio iza mene do Soluna, ako se nekome žuri neka da levi migavac i nek obilazi na punoj liniji. Tu je ograničenje 110 što je sasvim pristojno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jeste dok ne odeš u Atinu, onda se sve okrene za 180 stepeni. Za njih tamo, BG je esencija kulture u vožnji.Jumbo napisao:U odnosu na vozače u Beogradu Grci su esencija kulture u vožnji.
Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nigde se nisam osećao tako ugroženo kao vozač, a pogotovu kao pešak. Migavac služi za ukras, a i kad je upaljen ko zna na koju će stranu. Znak stop niko ne j* a ulicu eventualno pomisli da pređeš kad je pešačko zeleno. Taksisti - bog nek ti je u pomoći kad si u blizini.
Širim haos!
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
I Crnogorci vole letovanje u Grčkoj
| IZVOR: VIJESTI.ME
Uprkos krizi, građani Crne gore letuju u inostranstvu, najviše u Grčkoj. Najpopularnije cene aranžmana bile su od 229 evra, koliko je koštao desetodnevni aranžman za Krf, koji se kretao do 285 evra.
http://www.b92.net/putovanja/vesti.php? ... _id=745797
Eto i njima je preko glave Budvanska rivijera
| IZVOR: VIJESTI.ME
Uprkos krizi, građani Crne gore letuju u inostranstvu, najviše u Grčkoj. Najpopularnije cene aranžmana bile su od 229 evra, koliko je koštao desetodnevni aranžman za Krf, koji se kretao do 285 evra.
http://www.b92.net/putovanja/vesti.php? ... _id=745797
Eto i njima je preko glave Budvanska rivijera

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Одг: Grčka
Foru sa sklanjanjem nisam patentirao nego sam je iskopirao - kako sam kojem autu sa grčkim tablicama prišao, odmah se sklonio da me propusti. Ne samo kola, 2-3 puta sam video i bus kako se sklanja... Onda sam to isto radio i ja čim mi se neko približi.Sh@rance napisao:Тапаток 2Vladapetr napisao:Sirenu sam upotrebio samo 2 puta i to na našim frajerima, jer na svetlosne signale ne reaguju. Ista priča na delu puta pre Soluna, kad se uđe u Grčku. Tamo gde ima kao 1 traka + zaustavna, Grk čim te vidi da prilaziš skloni se u stranu da prođeš. Naš baja u korsi koja ide kao gliser(sa nosem na gore) koliko je napunjena, zajašio sa 80km/h i neće da se skloni. Na kraju sam držao sirenu bukvalno 2 minuta dok se nije udostojio.
To je magistralni put i dva puta sam video tu pandure sa radarom pucaju u pravcu granice. Svesno si terao čoveka u prekršaj sa tim što se sklanjao u zaustavnu traku, ja se ne bih sklonio nikome pa makar trubio iza mene do Soluna, ako se nekome žuri neka da levi migavac i nek obilazi na punoj liniji. Tu je ograničenje 110 što je sasvim pristojno.
Ako je ograničenje 110 a baja vozi 80, ne misliš da bi bilo u redu da se skloni i propusti one koji idu brže?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Vole, vole, ove godine sam uspeo da vidim 2 (dva) automobila sa CG tablamaBAJKER napisao:I Crnogorci vole letovanje u Grčkoj

Never Say Never Again