Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja ga sad uzeh u ruku da proverim, Pajo kako za ono pomisli da je metal, samo to mi kaži 

Nekad imaš sreće kad padne na ekran, nekad nemaš.
Kako se zalomi.
Tapatalk

Tapatalk
Bem li ga onda sam pobrkao sa Note-om ili ko zna čim što sam gledao da kupim.
Komentar je bio na temu da mi se ta lajsna na S4 lepo izgrebala pri sličnom padu.
Komentar je bio na temu da mi se ta lajsna na S4 lepo izgrebala pri sličnom padu.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
S4 je poznat po toj losoj lajsni, farba se ljustila vrlo brzo..
inace imao si srece sa padom, meni je prethodni telefon pao ukupno 3 puta(na beton), od toga 2 puta puklo staklo
inace imao si srece sa padom, meni je prethodni telefon pao ukupno 3 puta(na beton), od toga 2 puta puklo staklo

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
To nije nista, Heroju telefon pao 2 puta sa devetog sprata, od toga 4 puta na ekran, 6 puta mu puklo staklo a pri tom je 9 puta od toga bio u dzepu 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zaboravio si da je seo na njega 12 puta.Rakhil napisao:To nije nista, Heroju telefon pao 2 puta sa devetog sprata, od toga 4 puta na ekran, 6 puta mu puklo staklo a pri tom je 9 puta od toga bio u dzepu

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kakva pobeda od telefona, leptejebo, sutra jurim da otvorim zastupnistvo!
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Sreca..Paja napisao:Sinoć je S5 sleteo sa stola u dečijoj igraonici direkt ekranom na pod. Nema čak ni ogrebotinu.
Definitivno je metalna lajsna izdržljivija od one plastike na S4.
Mojoj sestri pao S 5 i iskrivila se lajsna na mestu udarca kao da je od metala a ne od plastike.
Izgeda bas lose...slabasna je. Njanjavi Samsung.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Drugaru se iphone 6 (ne plus, samo 6) toliko iskrivio da to nije normalno. Doduše, on ga je svesno tako kupio za niže pare (neka kombinacija da ne dužim sad), ali lik je seo na njega i telefon je baš kriv. Video je Heroj.
Pozitivno je što kad napraviš polugu na telefonu sedanjem može ekran da pukne, ovo je bar bolja varijanta...
Pozitivno je što kad napraviš polugu na telefonu sedanjem može ekran da pukne, ovo je bar bolja varijanta...
Dobio sam LG L80 umesto HTC Desire 500 C danas.
Jedina prednost HTC-a u odnosu na LG je bio ambient sensor, HD snimak (1280x720 vs 800x480) i bolja front face kamerica kao i manji gabariti i malo kontrasniji ekran.
Iako LG ima dual core procesor (1.2) u odnosu na 1.2 quad core kod HTC-a, Antutu pokazuje malo vise od 15000 score dok je HTC imao 12000. To je vec lepo ubrzanje i vidi se da je telefon dosta brzi i fluidniji iako ima (na papiru) slabiji procesor. Medjutim HTC ima losu i sporiju memoriju pa se to odrazi na rad. Takodje svi programi za test kod HTC-a prijave 768MB RAM (iako pise 1GB) dok kod LG-a prijavljuju tacno 1GB. Moguce da je kod HTC-a ostatak rezervisan za nesto, svejedno LG radi solidno brze.
LG takodje ima skoro 5GB user free memorije (mislim na storage), dok HTC ima samo 1,3 GB free. Ogromna razlika i onda nema usporenja nikakvog. Ekran je IPS, nije los, mada 800x480 na 5 inca se primeti malo slabije ostrinski, ali lep je za gledanje i ok je kontrast i koloritet. I malo je rogobatniji za drzanje i plastika nije bas tog kvaliteta kao kod HTC.
Jedina prednost HTC-a u odnosu na LG je bio ambient sensor, HD snimak (1280x720 vs 800x480) i bolja front face kamerica kao i manji gabariti i malo kontrasniji ekran.
Iako LG ima dual core procesor (1.2) u odnosu na 1.2 quad core kod HTC-a, Antutu pokazuje malo vise od 15000 score dok je HTC imao 12000. To je vec lepo ubrzanje i vidi se da je telefon dosta brzi i fluidniji iako ima (na papiru) slabiji procesor. Medjutim HTC ima losu i sporiju memoriju pa se to odrazi na rad. Takodje svi programi za test kod HTC-a prijave 768MB RAM (iako pise 1GB) dok kod LG-a prijavljuju tacno 1GB. Moguce da je kod HTC-a ostatak rezervisan za nesto, svejedno LG radi solidno brze.
LG takodje ima skoro 5GB user free memorije (mislim na storage), dok HTC ima samo 1,3 GB free. Ogromna razlika i onda nema usporenja nikakvog. Ekran je IPS, nije los, mada 800x480 na 5 inca se primeti malo slabije ostrinski, ali lep je za gledanje i ok je kontrast i koloritet. I malo je rogobatniji za drzanje i plastika nije bas tog kvaliteta kao kod HTC.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Napises "jedina" i onda navedes 5 stvaricozmo napisao:Jedina prednost HTC-a u odnosu na LG je bio ambient sensor, HD snimak (1280x720 vs 800x480) i bolja front face kamerica kao i manji gabariti i malo kontrasniji ekran.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
5 inca u toj rezoluciji je katastrofa, ovaj lg pravi telefone na nivou od pre godinu dana sto je pravio prestigio
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8020X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8020X using Tapatalk
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
@ cozmo
Sve potpisujem,pošto posedujem L80.Odličan telefon,za manje probirljive korisnike.
Sve potpisujem,pošto posedujem L80.Odličan telefon,za manje probirljive korisnike.