Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od cozmo »

iggyboy napisao:5 inca u toj rezoluciji je katastrofa, ovaj lg pravi telefone na nivou od pre godinu dana sto je pravio prestigio
Verovao ili ne, ima bolju crnu i kontrast nego Xperia Z1 (posto sam ga koristio jedno 2 meseca). Naravno rezolucija nije za poredjenje, ali ne smeta, cak se i ne vidi pikselizacija toliko.

Ovo je neki mid-level-low budget telefon i zadovoljava vecinu korisnika - fluidno radi, nema stekanja, sve otvara brzo (u realnom radu je bas brzi od quad core HTC-a, na istom taktu od 1,2 ghz).

Nudili su mi za zamenu jos Samsung Grand Neo (to je krsina), Huawei G630, HTC Desire 516...

Inace, Telekom ne postuje zakon o potrosacima uopste, i da nisam pisao zvanicne mejlove i kontaktirao visu instancu, ne bih ni dobio zamenu. Cim sam napisao HTC-u i ostavio kontakt gde i sta radim, odmah je uradjena zamena.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Cozmo
jel ta zuta mrlja bila toliko vidljiva i vredna tolike gnjavaze pa na kraju i zamene tel.?
Secam se da sam zutu mrlju imao na svom HTC one V telefonu ....bila je vidljiva samo kad se zagledas i realno nije nimalo smetala.
A da je one V bagovao jeste prava brljotina od tel. tu sam zauvek zavrsio sa Htc-om iako mi se oduvek svidjao.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Itekako je bila vidljiva i zauzimala je ceo levi cosak ekrana, kao da si sprzio ekran na tom mestu i vremenom postane veca i tamnija a ekran se ispod odvaja na tom mestu. Dakle neupotrebljiv ekran. I tri puta se javljala nakon servisa.

Sent from my LG-D373 using Tapatalk
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Zveroljub
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 20:33
Garaža: Astra j

Post od Zveroljub »

cozmo napisao:
Inace, Telekom ne postuje zakon o potrosacima uopste, i da nisam pisao zvanicne mejlove i kontaktirao visu instancu, ne bih ni dobio zamenu. Cim sam napisao HTC-u i ostavio kontakt gde i sta radim, odmah je uradjena zamena.
I ja sam se obratio HTC-u, napisao im kako ovi iz Telenora svaljuju krivicu za slanje pogresnih kodova na proizvodjaca i time narusavaju ugled HTC-a, pa su u Telenoru ekspresno nasli odgovarajuci kod i otkljucali mi tel. ;)
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Одг: Mobilne telekomunikacije

Post od Sloba »

sasa lbg napisao:Secam se da sam zutu mrlju imao na svom HTC one V telefonu ....bila je vidljiva samo kad se zagledas i realno nije nimalo smetala.
A da je one V bagovao jeste prava brljotina od tel. tu sam zauvek zavrsio sa Htc-om iako mi se oduvek svidjao.

Koristio sam One V dve i po godine i nikad nije pravio problem do pred kraj. Počeo je da razmišlja dugo pri osnovnim stvarima, ulazak u imenik, poruke i sl. Uradio sam fabrički reset i opet je poleteo što pripisujem softverskog mulju nakupljenom za dve i po godine, ne hardveru. Odlučan telefon, eno ga u savršenom stanju, nikad futrola i folija...

Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Ja svoj nisam mogao ubrzati ...radi pa zabode na istom mestu mnogi su zalili na isto.
Nevazno davno je to bilo.

Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

S3 Neo ili G2 mini?
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

I ja se dvoumio za slicne pare i na kraju sam se odlucio za m2 aqua,treba danas da odem da kupim
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

S3 neo osetno bolji od S3
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Odličan je S3 Neo.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ja sam nedavno imao slicnu dilemu I uzeo sam s3 i posle par dana zamenio za s3 neo koji je, sto kaze dw, primetno bolji u radu pre svega, od s3 a pored nesto jaceg procesora (9301 verzija) verujem da je najvise do tih pola giga ama.
Sasvim korektan telefon u srednjoj klasi onako, prijatno sam iznenadjen
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

S3 Neo.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Glavna razlika je u količini radne memorije. Tih 1,5Gb je veliko ko kuća, jer je dobra mera, tj. 4.4.4 radi potpuno glatko, podjednako brzo kao flagship telefoni (Note 3 recimo).
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Koliko je losa tastatura na sony-u, nije ni cudo sto pavle stalno gresi a primetio sam da i heroj ima dosta gresaka od kad koristi Z3.
Jedina dobra stvar je sto ima super recnik, stavlja kvacice bas tamo gde treba i nista vise. Do sad sam koristio uvek klot,jer me nervira autocorrect ali ovde super radi
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Blackberry Classic...sviđa mi se!

Slika
Odgovori