stefanan napisao:Koliko je losa tastatura na sony-u, nije ni cudo sto pavle stalno gresi a primetio sam da i heroj ima dosta gresaka od kad koristi Z3.
Jedina dobra stvar je sto ima super recnik, stavlja kvacice bas tamo gde treba i nista vise. Do sad sam koristio uvek klot,jer me nervira autocorrect ali ovde super radi
Meni počeo da brlja Swiftkey a kleo sam se u njega, na kraju prestao da radi, ni reinstal nije pomogao. Prešao sam na fabrički Huaweijev Swype i još je bolji. Ima da se skine i za ostale uređaje.
Ma staviću Google keyboard verovatno, mada već se malo navikavam na ovu. Ako ne bude bolje za par dana onda menjam.
Generalno telefon nije los,ali nije ni ništa posebno, negde bolji negde lošiji od xiaomi redmi 1s. Baterija je super,to mi je bilo bitno
Zna li neko kako se zove aplikacija kojom možeš zaključati SMS poruke, a ako neko pokuša da ih čita - aplikacija ga uslika preko kamere napred i ispiše "ova osoba je pokušala da vam čita poruke"? Danas sam čuo za to, mnogo dobra fora, a ne mogu da nađem kako se to zove?
Bukvalno najprostija, maltene kopija ajfonove tastature... Meni je savrsena iskreno, to mi je, pored fabrickih aplikacija(album, walkman) najveca prednost sonyja...
Nisi se navikao
Ja ovako podesio
A ajfon
Poslednja izmena od Nikolaa u 31 Jan 2015, 18:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Šta mislite o ovom Huawei Ascend Mate 7? Meni se jako dopada, sledeći telefon će biti minimum 5", a ovaj je 6" što mi je super. Gledam i čitam rivjuove ovih dana i svi ga hvale. Sad je oko 420e na oglasima.
Ja prezadovoljan sa P6, evo već godinu i po, uzeo bih možda P7, on je oko 250e, da mi nije previše sličan.
Poslednja izmena od Uroš S. u 31 Jan 2015, 19:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Uroš S. napisao:Šta mislite o ovom Huawei Ascend Mate 7? Meni se jako dopada, sledeći telefon će biti minimum 5", a ovaj je 6" što mi je super. Gledam i čitam rivjuove ovih dana i svi ga hvale. Sad je oko 420e na oglasima.
Ja prezadovoljan sa P6, evo već godinu i po, uzeo bih možda P7, on je oko 250e, da mi nije previše sličan.
Ako ti ne smeta veličina (širina naročito) 157x81x79mm i masa 185g, onda OK. Meni lično ti phableti mi nikako ne leže.