Dobro veče
Re: Dobro veče
Pda, zamisli da se pojavi Atila sad sa svojim "specijalcima". Pa od mornarickih foka i saj-a bi napravili ogrtace da imaju kad idu u grupna silovanja 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Film je urnebesan, ja nisam verovao 

Takodze, vristao sam od smehaUroš S. napisao:Film je urnebesan, ja nisam verovao

EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
Pa kad se svi ti action glumci skupe u jedan film, mora da valja 

Skupe se action glumci i snime komediju

Jedva cekam avgust.

Nemci imaju neverovatan skill da ulivaju poverenje, daleko više nego što je to i slučaj. Dugo već radim sa njima, tako da sam time potpuno fasciniran.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Stojim na izlasku sa bezanijskog groblja, da skrenem levo. I tako posle 1 min stajanja BUM otpozadi.. na svu srecu kako sam se spremao da skrenem, pa mi nije auto bio ukopan, samo me gurnuo malo.
Tablica ulubljena, par ogrebotina u tom predelu. Lik mi kenja kako nije nista, a auto ford mondeo 1 unakazen.. Ja mu pokazem sta je napravio a on kenja ma to je nista.. Doslo mi da mu kazem, kad ti neko bude drknuo nov auto, ti vidi dal nije nista...
I aj popunismo evropski, kad cujem njegovu cerku kako nekom preko telefona prica kako smo mi retardirani ljudi jer se ne vidi nista...
Kad mu nisam pocepao onaj izvestaj.. Samo sam joj se zahvalio, a on se izdrao na nju..
Dete debil...
Bem ti voznju i kretene
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Tablica ulubljena, par ogrebotina u tom predelu. Lik mi kenja kako nije nista, a auto ford mondeo 1 unakazen.. Ja mu pokazem sta je napravio a on kenja ma to je nista.. Doslo mi da mu kazem, kad ti neko bude drknuo nov auto, ti vidi dal nije nista...
I aj popunismo evropski, kad cujem njegovu cerku kako nekom preko telefona prica kako smo mi retardirani ljudi jer se ne vidi nista...

Kad mu nisam pocepao onaj izvestaj.. Samo sam joj se zahvalio, a on se izdrao na nju..
Dete debil...
Bem ti voznju i kretene
Brzine idu u H-a !!!

Reci mi da si bio Astrom?
- Day Walker
Ne, Corsom..
Ma vizuelno nista nije braniku, tablica popila udarac i nisam bio ukopan pa me odgurnuo.. Al kad je drzak i bezobrazan, ko ga jebe.. Sad ce da mi plati farbanje/poliranje
Ma vizuelno nista nije braniku, tablica popila udarac i nisam bio ukopan pa me odgurnuo.. Al kad je drzak i bezobrazan, ko ga jebe.. Sad ce da mi plati farbanje/poliranje
Brzine idu u H-a !!!

Cega farbanje ? Samo ce da ti promase nijasnu,ja ne bi dirao ako vec nema nista
Sent from my Lumia Tapatalk
Sent from my Lumia Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ako je već bio bezobrazan pazi da ne krene da zateže oko odlaska u osiguranje, nagazi da se to obavi što pre
- Day Walker
Stefane, ne verujem da ce omanuti jer do sad nikad nisu, ipak je to ovlasceni i imaju fabricku boju.
Mislim da ce samo ispolirati malo.
Vise mi je do toga da pogledaju da ispod branika nije nesto otislo.
Sto se tice osiguranja, morace da ode, inace ga valjda sudskim putem pozivaju da da izjavu. Al ne verujem da je takav debil.
Posle je bio korektan.
Mislim da ce samo ispolirati malo.
Vise mi je do toga da pogledaju da ispod branika nije nesto otislo.
Sto se tice osiguranja, morace da ode, inace ga valjda sudskim putem pozivaju da da izjavu. Al ne verujem da je takav debil.
Posle je bio korektan.
Brzine idu u H-a !!!