Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Stavi neko tvoju sliku sa drugog telefona i otključaće ga. Nije baš safe feature. I na S2 je radilo savršeno, ali sam se vratio na pattern, kao najbolji kompromis.
Tapatalk
Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Mora da se trepće iz tog razloga.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
A u mraku?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Isto, imaš fazon da se slika u neograničenom broju uslova zbog preciznosti. Sad u kolima sedim i otključa na keca.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Dobar štos.Uroš S. napisao:Mora da se trepće iz tog razloga.
Huawei P6 TT
Tapatalk
HKS napisao:Kinezi imaju kopije svoje majke.Uroš S. napisao:Kinezi ladno imaju kopije Xiaomi-ja

Uredjena drzava:
"Američka Savezna komisija za trgovinu kaže da se "neograničeni internet" sa usporavanjem ne računa kao neograničen. Operateru je naloženo da plati 40 miliona dolara oštećenim korisnicima."
https://recode.net/2015/01/28/ftc-says- ... unlimited/
“The issue here is simple: When you promise consumers ‘unlimited,’ that means unlimited,” said Jessica Rich, director of the FTC’s Bureau of Consumer Protection, in a statement Wednesday.
In a case that could have broad implications, the Federal Trade Commission on Wednesday ordered prepaid mobile provider TracFone to pay $40 million for slowing down the speeds of customers who had paid for unlimited data service.
"Američka Savezna komisija za trgovinu kaže da se "neograničeni internet" sa usporavanjem ne računa kao neograničen. Operateru je naloženo da plati 40 miliona dolara oštećenim korisnicima."
https://recode.net/2015/01/28/ftc-says- ... unlimited/
“The issue here is simple: When you promise consumers ‘unlimited,’ that means unlimited,” said Jessica Rich, director of the FTC’s Bureau of Consumer Protection, in a statement Wednesday.
In a case that could have broad implications, the Federal Trade Commission on Wednesday ordered prepaid mobile provider TracFone to pay $40 million for slowing down the speeds of customers who had paid for unlimited data service.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Prc, ako im. Inace ne volim mesanje drzave u privatne poslovne odnose, ali ako se neko ponasa kurvarski, to su provajderi mobilne telefonije. To je i glavni razlog zasto ne bih presao u Telenor, jer ne volim da me prave majmunom.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Rakhil
Da, nazalost su i oni krenuli sa dziberisanjem...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Rakhil
I to je tacno, klasicna relacija mi je kuca-posao-rodbina-prijatelji-kafici, 90% vremena sam na wifi. Kaze Samsung da je sprcao 290 MB mobilnog intereneta u januaru, nista
Tako sam se i ja raspravljao sa Orange operaterom u CH pre par godina, bila je neka varijanta za 5.- CHF unlimited 3G net na 24 časa. Kad sam zvao da proverim, 'ladno su mi ponovili tri puta - jeste unlimited, do 5 GB
Ok, ne može da se potroši, ali opet, nije baš 'unlimited'...

Ja sam bio na Swisscomu i onda iz nekih razloga na nekoliko meseci su prestali da pokraivaju moj deo grada (poslali postom obavestenje, moraju da sklone predajnik jer se nisu dogovorili sa vlasnikom parcele...). Pa sam presao na Sunrise koji je isto nudio neogranicen net (na Swisscomu je stvarno bio neogranicen, par puta sam svukao po 20GB na dan jer nisam imao net u stanu).
Prvi dan na Sunrise je bio veliko razocarenje, nakon 1GB na dan oni ga uspore, posle ponoci vrate na staro i tako stalno, tj ogranicenje je bilo 1GB po danu.
Posle meni vise nije ni trebalo vise toliko neta sa mobilnog no iz principa sam odmah po isteku ugovora presao nazad na Swisscom (koji je sredio mrezu u medjuvremenu).
Pre par godina je u Nemackoj ovo bilo na sudu i sud je naravno presudio da 20GB (ili bese 10GB) nije isto sto i neograniceno...
Prvi dan na Sunrise je bio veliko razocarenje, nakon 1GB na dan oni ga uspore, posle ponoci vrate na staro i tako stalno, tj ogranicenje je bilo 1GB po danu.
Posle meni vise nije ni trebalo vise toliko neta sa mobilnog no iz principa sam odmah po isteku ugovora presao nazad na Swisscom (koji je sredio mrezu u medjuvremenu).
Pre par godina je u Nemackoj ovo bilo na sudu i sud je naravno presudio da 20GB (ili bese 10GB) nije isto sto i neograniceno...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Kak'i ne može , utorrent i udrifq400 napisao:jeste unlimited, do 5 GB![]()

Sent from my LG-P880 using Tapatalk