Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
30% na 40% = 58%, ne 70%. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Za te novce možeš da biraš Baldinini, bez popusta. Sa popustom dva para bez problema.
Bezi od Hugo Boss obuce. Verujem da im je to jedina stvar koja im je potpuno sranje. Imam par pari, pa govorim iz iskustva.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Imas 4 cipele, znaci? 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da, njihove cipele samo lepo izgledaju, ali nisu neki poseban kvalitet.
Rakhil napisao:Imas 4 cipele, znaci?

Starce, to je jos i blago receno.
Neudobne, a ne dao Bog da ih zakacis negde, oprosti se od njih.
Sent from my Sony
Ni jakne im nisu za pohvalu. Uzeli smo drugar i ja sad u Nemačkoj kad smo bili super jaše iz Orange linije, ali njemu su posle 2 dana već poispadali dugmići. Kineska jakna, kineski konac. Moja deluje nešto bolje (crna, njegova je tamno plava).
Realno sramota za nešto što se prodaje po tolikoj ceni. Ja ih uopšte ne volim, a sad sam se kvalifikovao da ih sa punim pravom kritikujem.
Realno sramota za nešto što se prodaje po tolikoj ceni. Ja ih uopšte ne volim, a sad sam se kvalifikovao da ih sa punim pravom kritikujem.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Samo sam ih gledao, nisam ih probao jer mi nisu prošli "vizuelni test kvaliteta" - mnogo veštačkih materijala, mnogo lepka, nigde konca, deluju fragilno...I da su 3x jeftinije bile bi skupe.
Slično je i sa Lacoste cipelama i patikama, mada nisu toliko skupe kao Boss.
Slično je i sa Lacoste cipelama i patikama, mada nisu toliko skupe kao Boss.
Slazem se, sve vise popustaju u nekim poljima.
Trenerke su im recimo bile.neunistive, ako.je.tako ostalo, super.
Ja sam NEKOLIKO trenerki nosio jedno 3,4 godine, pa ih onda poklonio, jer su mi omalile, a bile su i dalje kao nove. A ja ne stedim stvari.
Sent from my Sony
Trenerke su im recimo bile.neunistive, ako.je.tako ostalo, super.
Ja sam NEKOLIKO trenerki nosio jedno 3,4 godine, pa ih onda poklonio, jer su mi omalile, a bile su i dalje kao nove. A ja ne stedim stvari.
Sent from my Sony
Boss cipele za odela su vrlo pristojnog kvaliteta. Cipele-patike su jako tvrde i po udobnosti ne mogu da prismrde npr Paciotti-u.
Trenerke nisam kupovao, niti ću pa tu nemam stav, ali imam dve jakne, jednu kožnu i jednu štofanu sa goretex-om i obe su bez mane.
Za Lacoste obuću se slažem. Patike su očajno neudobne, a cipele ubodu jedne da valjaju u pet godina.
Trenerke nisam kupovao, niti ću pa tu nemam stav, ali imam dve jakne, jednu kožnu i jednu štofanu sa goretex-om i obe su bez mane.
Za Lacoste obuću se slažem. Patike su očajno neudobne, a cipele ubodu jedne da valjaju u pet godina.
Meni su Lacoste Camden Retro bile udobne, ali veoma lošeg kvaliteta, vrlo brzo su propale. To mi se samo još jednom desilo, a inače sam pažljiv s obućom. Nisam ni znao da prave cipele, toliko o Lacoste...
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Lacoste ima uzasnu obucu, ja sam ko klinac kupio 2 para i bas sam se pokajao.... Zato im je obuca i dosta jeftinija od garderobe....
Ja imam 3 krokodil para, sasvim su mi ok.