Ogi napisao:Evo na sta lici ulica tu kod moje zgrade koja je asfaltirana pre ~2 meseca:
Zemlja je pocela da je guta i uvlaci. Ovo je najgori tip rupe, odvratan, podmukao tip koji se ne vidi prakticno... a rupa je uzasna, izgleda mnogo gore nego na slici i stalno se povecava... Posto je Juzni Bulevar ceo kraj jedna velika rupetina (u svakom smislu pa i bukvalno) ocekujem uskoro da ulica proguta neki automobil. U produzetku ove ulice ima jedna rupica u asfaltu, kada se pogleda kroz nju ne vidi se dno...
Evo da pratimo EVOLUCIJU rupe. Stanje od pre 15 minuta:
Sad' cu da pronadjem ako i dalje postoji onaj sajt za prijavu rupa PA CU DA IM SE NA*EBEM MILE MAJKE, kao sto vidite, ispod je rupa, podloga ne postoji a vidi se i da je rupa pocela da popusta i da ce uskoro progutati neki auto.
Ovakvu scenu smo Dragvorl i ja videli na uglu ulice Cara Dušana i jedne od poprečnih ulica vraćajući se sa nekog od Garaža skupova... Audi A6 zagnjurio nos u provaliju, zadnji točkovi u vazduhu, a vode okolo kao i u ovom slučaju.
Ovde je pukla vodovodna cev koja je podlogu ispod asfalta odnela, tezina vozila je ucinila svoje pa je auto propao u rupu, dakle nisu putari krivi sto se je napravila rupa na mestu gde je pre nije bila u ovom slucaju. Scam se pre par godina na prometnoj raskrsnici kod mene takodje je pukla cev i odnela podlogu ipod asfalta, kada su zatvorili vodu koja je sikljala pre toga imalo se i sta videti, rupetina je bila preko 2 metara duboka, 2 dana su putari donosili pesak i sljunak da bi poravnali i utabali pre asfaltiranja.
Sve ja to razumem ali neko treba da misli o tome , ja mogu da ti navedem bar 200 sitacija slično ovoj. Zašto se to ne dešava u Italiji ili Nemačkoj? Jednostavno cela infrastruktura je katastrofalna ..počev od vodovodnih cevi, kanalizacija, slivnika itd.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !