Izvinite sto se tek sada javljam. Ne stizem od posla ovih dana ni da probam auto a kamoli na forum, jos me zakacio neki stomacni virus pa se sve lepo sklopilo
Vidim da ste se raspisali, necu mnogo da duzim, malo je potrajalo da preuzmem i registujem vozilo. Zapravo nastao je problem ne tacno kod prodavca nego kod lizinga jer su mi oni u startu rekli neke uslove koji vaze za megane u saradnji lizinga i renoa, medjutim neke informacije su mi pogresno prenete i to nisam znao ni ja ni prodavac sa kojim nisam pricao o tome nego samo o procesu porucivanja vozila. Pa smo zajedno bili na kraju zateceni oko toga sam sam ja ocekivao (na osnovu onoga sto sam u startu obavesten) i onoga sto dobijam na kraju.
Zapravo besplatan 1 kasko, 3 servisa i 5 godina garancije je vazilo samo za finansiranje na 36 rata i to za vozila sa lagera (sta god to znacilo, jer megane ne postoji na lageru u evropi). A meni je receno da to vazi uz 60 rata (kako sam ja izabrao i to bez pitanja da li je lager ili porucen auto) i ja sam se toga uhvatio kao nepobitne cinjenice od lizinga. Da bi se ispostavio na kraju da te beneficije ne vaze uz finasiranje na 60 rata. I kao slag na tortu pojavila se i informacija da vise ne postoji beskamatno na 60 rata vec samo na 36 medjutim posto sam ja jos u julu prihvatio ponudu to je moralo da ostane da mi vazi.
Uglavnom dobio sam izvinjenje od lizinga za njihovu pogresnu informaciju u startu, i na njihov angazman kod RNS produzena je garancija sa 2 na 5 godina uz 60 meseci beskamantog finansiranja kao sto sam i prethodnih meseci pisao, ostala je ta ponuda (166e na 60 rata).
1 god kasko i 3 servisa nisam dobio.
Nisam hteo da pravim problem, jer sam sa njima u lizingu poceo i prevremeno isplatio captur kao i odradio duster, i u ta dva slucaja su bili veoma korektni i zadovoljan sam bio veoma saradnjom. Tako da cu da oprostim te besplatne servise.
U sledecem postu cu napisati nesto o autu iako ga skoro nisam ni vozio.