Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Dobro veče

Post od Uroš S. »

E, ko gubi ima pravo da se ljuti :mrgreen:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Uroš S. napisao:Nikad ne mogu da se setim imena i mesta one teme sa fantastičnim oglasima:
Biseri iz oglasa. :)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Jel imamo nekog drugara forumasa ko je iz Sarajeva ili okoline? :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Kuzmanovic napisao:
Uroš S. napisao:Nikad ne mogu da se setim imena i mesta one teme sa fantastičnim oglasima:
Biseri iz oglasa. :)
:thumbup:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Jel zna neko zašto nigde više nema da se kupi Zlatibor Voda u bocama od 2l? :nemampojma:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

HAARP?
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Jes' majku im izdajničku. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Nissan & Gran Turismo.

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Slika

Sredozemna medvedica, izuzetno ugrozena vrsta, manje od 500 na svetu. Slikano kod Pule, u divljini :-)
Sjajan prizor. Pritom je druzeljubiva, voli ljude, voli da se slika, a ne smes da joj prilazis jer je zasticena :-)
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

To neka foka ili sta ?

Sent from my Lumia Tapatalk
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

H4wkeye napisao::kezo: Citam komentare na kuriru za vest sa prethodne stranice, svi trtljaju kako u Evropi tolerancija 10% bla bla, ali ja nisam to cuo ni od jednog drugara iz Danske, Svedske, Engleske... :nemampojma: Ako te navataju preko, kazne te. Stavise, u Engleskoj za SVAKO prekoracenje idu kazneni poeni, cak i ono od 5-6km/h. Stim sto za prekoracenje do 10-15km/h(ne znam tacno) ne ide zabrana upravljanja, ali idu 2 poena (od maksimum 11).
U SLO ima tolerancije, zavisi od brzine, mislim, da je iznad 100km/h oko 10 posto čak..avtomatsko ti odbiju od izmerene brzine. Toleranciju imaju i provide i stacionarni radari
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

To se zove korekcija, i uglavnom ide od 5 do 10%. Znci ide ovako snime te sa 110 sa korekcijom je to npr 103 i onda ti naplate tih 3km prekoracenja - u NL 16Eur-a Ja dobio jednom bas takvu. Inace po celoj Holandiji ako ides do 10% brze neces dobiti kaznu u 95%slucajeva... Cak i prilikom raspravke u parlamentu (obecala jedna partija, dobila izbore i odmah to usvojili) za max brzinu na auto putu je bila prica da ako dozvole 130max ljudi ce ici 145km na cas pa je bila diskusija koliko je to brzo odnosno koliko se vise goriva trosi / zagadjuje pri toj brzini. Inace u Holandiji nema poena i drugih gluposti, samo umeju da udare po dzepu...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Evo za CH ako nekog zanima...

bis 100 km/h 5 km/h
101 – 150 km/h 6 km/h
ab 151 km/h 7 km/h

U Ceskoj, HR, IT i FR vozim 20km/h preko tj. 150 na tempomatu i nikakvih problema nisam imao. U Ceskoj me je i pratio presretac ali me nije zaustavljao sto znaci da je ok :)
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

ljuba napisao:To se zove korekcija, i uglavnom ide od 5 do 10%. Znci ide ovako snime te sa 110 sa korekcijom je to npr 103 i onda ti naplate tih 3km prekoracenja - u NL 16Eur-a Ja dobio jednom bas takvu. Inace po celoj Holandiji ako ides do 10% brze neces dobiti kaznu u 95%slucajeva... Cak i prilikom raspravke u parlamentu (obecala jedna partija, dobila izbore i odmah to usvojili) za max brzinu na auto putu je bila prica da ako dozvole 130max ljudi ce ici 145km na cas pa je bila diskusija koliko je to brzo odnosno koliko se vise goriva trosi / zagadjuje pri toj brzini. Inace u Holandiji nema poena i drugih gluposti, samo umeju da udare po dzepu...
U Holandiji postoje poeni, ali ne klasicno kao kod nas, nego do odredjenih godina. Valjda prvih 5 godina imas poene i ako sakupis ne znam koliko ode dozvola.
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

jel moze neko da mi objasni koje je uzivanje voziti sa upaljenim zadnjim maglenkama po gradu... to je postalo bas popularno, svako vece vidim nekog :besan:

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Odgovori