Dobro veče
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Dobro veče
E, ko gubi ima pravo da se ljuti 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Biseri iz oglasa.Uroš S. napisao:Nikad ne mogu da se setim imena i mesta one teme sa fantastičnim oglasima:

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Kuzmanovic napisao:Biseri iz oglasa.Uroš S. napisao:Nikad ne mogu da se setim imena i mesta one teme sa fantastičnim oglasima:

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Jel zna neko zašto nigde više nema da se kupi Zlatibor Voda u bocama od 2l? 

Širim haos!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nissan & Gran Turismo.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Sredozemna medvedica, izuzetno ugrozena vrsta, manje od 500 na svetu. Slikano kod Pule, u divljini

Sjajan prizor. Pritom je druzeljubiva, voli ljude, voli da se slika, a ne smes da joj prilazis jer je zasticena

To neka foka ili sta ?
Sent from my Lumia Tapatalk
Sent from my Lumia Tapatalk
U SLO ima tolerancije, zavisi od brzine, mislim, da je iznad 100km/h oko 10 posto čak..avtomatsko ti odbiju od izmerene brzine. Toleranciju imaju i provide i stacionarni radariH4wkeye napisao:Citam komentare na kuriru za vest sa prethodne stranice, svi trtljaju kako u Evropi tolerancija 10% bla bla, ali ja nisam to cuo ni od jednog drugara iz Danske, Svedske, Engleske...
Ako te navataju preko, kazne te. Stavise, u Engleskoj za SVAKO prekoracenje idu kazneni poeni, cak i ono od 5-6km/h. Stim sto za prekoracenje do 10-15km/h(ne znam tacno) ne ide zabrana upravljanja, ali idu 2 poena (od maksimum 11).
To se zove korekcija, i uglavnom ide od 5 do 10%. Znci ide ovako snime te sa 110 sa korekcijom je to npr 103 i onda ti naplate tih 3km prekoracenja - u NL 16Eur-a Ja dobio jednom bas takvu. Inace po celoj Holandiji ako ides do 10% brze neces dobiti kaznu u 95%slucajeva... Cak i prilikom raspravke u parlamentu (obecala jedna partija, dobila izbore i odmah to usvojili) za max brzinu na auto putu je bila prica da ako dozvole 130max ljudi ce ici 145km na cas pa je bila diskusija koliko je to brzo odnosno koliko se vise goriva trosi / zagadjuje pri toj brzini. Inace u Holandiji nema poena i drugih gluposti, samo umeju da udare po dzepu...
Evo za CH ako nekog zanima...
bis 100 km/h 5 km/h
101 – 150 km/h 6 km/h
ab 151 km/h 7 km/h
U Ceskoj, HR, IT i FR vozim 20km/h preko tj. 150 na tempomatu i nikakvih problema nisam imao. U Ceskoj me je i pratio presretac ali me nije zaustavljao sto znaci da je ok
bis 100 km/h 5 km/h
101 – 150 km/h 6 km/h
ab 151 km/h 7 km/h
U Ceskoj, HR, IT i FR vozim 20km/h preko tj. 150 na tempomatu i nikakvih problema nisam imao. U Ceskoj me je i pratio presretac ali me nije zaustavljao sto znaci da je ok

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
U Holandiji postoje poeni, ali ne klasicno kao kod nas, nego do odredjenih godina. Valjda prvih 5 godina imas poene i ako sakupis ne znam koliko ode dozvola.ljuba napisao:To se zove korekcija, i uglavnom ide od 5 do 10%. Znci ide ovako snime te sa 110 sa korekcijom je to npr 103 i onda ti naplate tih 3km prekoracenja - u NL 16Eur-a Ja dobio jednom bas takvu. Inace po celoj Holandiji ako ides do 10% brze neces dobiti kaznu u 95%slucajeva... Cak i prilikom raspravke u parlamentu (obecala jedna partija, dobila izbore i odmah to usvojili) za max brzinu na auto putu je bila prica da ako dozvole 130max ljudi ce ici 145km na cas pa je bila diskusija koliko je to brzo odnosno koliko se vise goriva trosi / zagadjuje pri toj brzini. Inace u Holandiji nema poena i drugih gluposti, samo umeju da udare po dzepu...
jel moze neko da mi objasni koje je uzivanje voziti sa upaljenim zadnjim maglenkama po gradu... to je postalo bas popularno, svako vece vidim nekog 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk