Sport
Re: Sport
Uf, kakva utakmica!
Svaka im dala, svaka cast!
Medalja u jednom od najbitnijih olimpijskih sportova!!! Ovo treba da se racuna kao 12 medalja.
Idemo na zlato, trebalo bi da bude lakse u finalu od ovoga.
Svaka im dala, svaka cast!
Medalja u jednom od najbitnijih olimpijskih sportova!!! Ovo treba da se racuna kao 12 medalja.
Idemo na zlato, trebalo bi da bude lakse u finalu od ovoga.
"Presudio je početak treće četvrtine, tih prvih pet minuta u koje smo ušli bez plejmejkera jer je Ukić bio s tri lične greške. Jednostavno, dogodilo se da Bilan mora da prenosi loptu i usledile su greške. Sve ostalo je istorija", kazao je Petrović i potom se obrušio na sudije:
"U poslednjih 30 sekundi sudije su donele dve odluke koje su direktno odlučile pobednika. Radi se o nepostojećem prekršaju nad Raduljicom i nesportskoj greški Jokića koja nije svirana, a to su četiri bacanja za nas i pobeda. Čestitam Srbiji na pobedi, ali mislim da bismo i mi imali šanse u polufinalu protiv Australije“.
Koliko je bio smesan sinoc, coveku treba tehnicka/nesportska zbog rezultata i to je to, u svakom faulu je video nesportsku
A ovo racunjanje zadnjih 30 sekundi me podseca na ono 300 godine
Kosarkasice katastrofalno pocele ali evo ih vracaju se u zivot, ajmo!!!
"U poslednjih 30 sekundi sudije su donele dve odluke koje su direktno odlučile pobednika. Radi se o nepostojećem prekršaju nad Raduljicom i nesportskoj greški Jokića koja nije svirana, a to su četiri bacanja za nas i pobeda. Čestitam Srbiji na pobedi, ali mislim da bismo i mi imali šanse u polufinalu protiv Australije“.
Koliko je bio smesan sinoc, coveku treba tehnicka/nesportska zbog rezultata i to je to, u svakom faulu je video nesportsku

A ovo racunjanje zadnjih 30 sekundi me podseca na ono 300 godine

Kosarkasice katastrofalno pocele ali evo ih vracaju se u zivot, ajmo!!!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Lepo ga je opisao Mesina, u fazonu: jel znate vi da se nekad Aca Petrović nije žalio na sudjenje ili neki drugi faktor? Znam ga 20 godina i uvek se na nešto žali 
Jedino što je dobar motivator i ložač, napravio je Hrvatima ono što im nedostaje, timski duh i požrtvovanost. A na Njuzu vidim vest, iscepah se od smeha: Hrvati traže da domaćin evropskog bude opet Grčka, da napokon skinu maler

Jedino što je dobar motivator i ložač, napravio je Hrvatima ono što im nedostaje, timski duh i požrtvovanost. A na Njuzu vidim vest, iscepah se od smeha: Hrvati traže da domaćin evropskog bude opet Grčka, da napokon skinu maler

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Šteta za HR da nikad nisu uspeli da nađu dobrog trenera. Imali su odlične igrače, ali uvek je nešto falilo.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!