Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Re: Mobile uploads

Post od jocas »

Cuba libre plaža, Ohrid
SlikaSlikaSlikaSlika

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Al je prazno, pre samo 10 dana bilo krcato Holandezima i Poljacima uz nesto domacih.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Meni je Ohrid do o.o za ljude sa decom i parove. Mada Cuba Libre nije bila nesto posecena ni kad sam ja bio pre 20 dana, ali je zato onaj deo oko glavnog pristanista bio pun ljudi. Bas ima dosta kafica koji su "iznad vode".
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Ohrid je napravio veliku promotivnu kampanju u Holandiji zadnjih godinu dana. Daju od 200Eur 7 dana avio karta i smestaj, od toga zaista nema jeftinije.... I to preko najjacih agencija (TUI..)
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

@ljuba
Država subvencioniše sa 75 eur ta putovanja, zato je tako povoljno
Imaju jeftine letove Katovice Ohrid, a krenula je ili uskoro kreće linija Varša Skopje
Ima dosta stranaca, ima dosta i naših tablica. Vreme je prelepo, sve je živo, ja se ovde osećam kao kod kuće

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

I ja ga mnogo volim, ali mi nije za malu decu. Ni inače voda nije nešto topla i plaže su uglavnom kamenite, a ove sezone je bilo baš katastrofa vreme i stalno je duvao vetar. Jedva sam se i ja terao da udjem u vodu više od dva puta u toku dana, deca su se uglavnom igrala u pesku.
Odmah nakon toga smo otišli za Grčku, tamo nisam mogao da ih isteram iz vode.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Na moru ovih dana milina. Vremenske prilike- idealne. Još uvek ima podosta ljudi, produžila se letnja sezona.
ljubitelj
Reactions:

Post od ljubitelj »

Ohrid je protocno jezero, voda je oduvek 22-23C a ponekada dostigne 24C.
Vetar koji se zove Zdravec je redovan, pirka lagano i prija. On krece po zalasku Sunca.
Ohrid ima ako nista drugo savrsenu klimu, dan topao, noci hladne, zima blaga, cele godine vazduh suv, 700metara visine, vazdusna banja a Jadran 150km daleko.
Samo da je blize par sati autom.

Nisam znao da je bas tako povoljan paket aranzman preko TUIja.
Je l to onaj isti emacki TUI koji je mega bankrotirao pre nesto godina ili je to neki novi tur operater pa preuzeo ime?

Ove godine su cene po restoranima porasle, pogotovu u centru. Ocito su Holandezi ponovo u istom broju kao pre 20tak godina kada su bili ubedljivo najbrojniji gosti a po radnjama vecina prodavaca pricala/natucala holandski.
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Ma Ohrid je super, mada mi je nekako penzionerski odmor, bar iz moje pozicije (nije da mi ne bi prijalo ;)). TUI je najveci tur operater u NL a inace je postao od Arke-a. (vidim od 1. oktobra 2016 Link) Nikada nisam imao problema sa njima, niti su imali nekih problema u NL. Sa njima sam putovao zadnjih 15tak godina. Jedino je posto bas veliki kupovinom vecine agencija na trzistu... Inace ima bas dobre ponude za ceo svet (reda 150-250 era nedeljno prevoz, sa smestajom i doruckom, cak negde i sa hranom) samo van decijih raspusta :( Cak sam pre par godina sacovao Floridu sa prevozom i apartamanima 7 dana za 300Eur. ali opet mi se masilo sa decijim odmorima za malo...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Kad pomislim da treba otići na Ohrid, pogledam još jednom i vidim da je Egej blizu :)
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Sestrina Corsa dobila registraciju danas. Na rodjaka je u AT. Teram je 1. novembra dole. Mora jedan stabilizator da se zameni pre puta I jedna šelna na manžetni da se stavi. Ova spada.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
ljubitelj
Reactions:

Post od ljubitelj »

Ja kad pogledam vidim da je Egej nesto dalji od Ohrida, I jos jednu granicu za prelazenje.
Vidim i da je Trst blizi ali Jadransko more tamo gore u zalivu je nikakvo a klima jos gora.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Jadransko more u izoli je jako cisto. A klima je vrhunska. Leti 30c. Zimi 5-10c.
ljubitelj
Reactions:

Post od ljubitelj »

Svaki sesti ili sedmi dan pada kisa tokom letnje sezone, ciklicno.
Trscanski zaliv sa lukom kao i Koperski deo je uvek kada sam bio tamo, a bio sam puno puta u Ankaranu koji je neposredno, bilo krs mesto za kupanje.
Kao i svaka luka, more je daleko od cistog. Uz to jako plitko, tek 20tak metara pa se svasta natalozilo tokom vremena i ostalo da zagadjuje.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nemam ništa protiv Ohrida, bio sam kao dete ali se ničega ne sećam.
Samo kažem da kada imamo odmor, bolje nam je da ga provedemo na moru (do Soluna za isto vremena, posle još 1h do Sitonije npr.)
Odgovori