Bas bi mogli da razbijemo Kengure veceras, ali nece biti lako
Sto se tice jucerasnjeg fudbala u Evropskim kvalifikacijama, potpuno razocarenje prikazanom igrom nasih predstavnika. Vojvodina je bar pokusavala da postigne gol, mozda bi bolje prosla da je Babic na 0:0 pogodio , ali to je fudbal.
Sto se tice Zvezde iskoristicu komentare uvazenih kolega :
Delija pravi sportman.
Salu na stranu ja nisam mogao da verujem da ce Zvezda onako igrati. Da se razumemo pratio sam malo Sasuolo prosle godine i znao sam da su jaki i da ce pobediti, ali ono juce je bilo katastrofa. Prvi krivac je Bozovic. Izvedes sastav sa cetvoricom igraca koji ne igraju odbranu, pa to ne ide ni u prijateljskom mecu. Najvise se osetio izostanak Srnica pre svega u defanzivi. Nije mi jasna ni njegova konferencija za stampu. Pa nije doveo 11 stranaca da igraju po Srbiji nego da se plasira u Evropu. Svi su mu krivi, bolje da stane ispred ogledala i sebi objasni. Kahriman vas upropasti u kvalifikacijama. Covek direktno kriv za tri gola, a pri tom se nesecam golova protiv Valete. I jos jedna stvar, cini mi se da je sinoc samo mali Ristic izasao da igra utakmicu, ostatak ekipe potpuno bezvoljan. Pokusao sam da analiziram potpuno sportski bez navijackih predrasuda i nadam se da ste tako shvatili.
ljudi, kad ćete se manuti domaćeg fudbala?!
to je dno dna, nije vredno trošenja vremena...čitajte knjige, gajite cveće, skupljajte salvete, bilo šta...sve je bolje
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
ebi ga, da nema onih napaljenih rotora i delije niko ne bi ni znao da navijam za partizan
volim sa njima da se zezam ali realno ljudi fudbal je katastrofa. ajde basket, to i ima šta da se gleda ali fudbal...
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-