Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Z3c opušteno sastavi dva dana aktivnog korišćenja 

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7

Ovo je telefon moje supruge, LG L3, ona nece da ga menja, odgovara joj da puni bateriju 4-5 mesecno

Kapiram da joj je to drugi telefon, jer vidim da je na razgovor otislo samo 2% baterije, a 71% na mirovanje, na kom bi svaki telefon trebao da izgura minimum 500 sati.
Na Z3 je baterija deklarisana na 300/140 sati vise nego na LG L3, pa je stucem za dan, tako da se njoj sigurno nece vise trositi baterija promenom telefona, jer sam telefon nije preterano stedljiv i ako za tu klasu ima super trajanje baterije, vec je to do njene upotrebe.
Cak cenim da bi joj na nekom novijem Sonyju, zahvaljujuci Stamina modu, koji njoj ne bi smetao, trajala i do duplo duze baterija.
Naravno, ne pricam nuzno o flagship modelima, nego o slicnoj klasi.
Na Z3 je baterija deklarisana na 300/140 sati vise nego na LG L3, pa je stucem za dan, tako da se njoj sigurno nece vise trositi baterija promenom telefona, jer sam telefon nije preterano stedljiv i ako za tu klasu ima super trajanje baterije, vec je to do njene upotrebe.
Cak cenim da bi joj na nekom novijem Sonyju, zahvaljujuci Stamina modu, koji njoj ne bi smetao, trajala i do duplo duze baterija.
Naravno, ne pricam nuzno o flagship modelima, nego o slicnoj klasi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Videces. Za tebe sam siguran da će ti se svideti...stefanan napisao:Pa reci koji
http://youtu.be/yqyixwqiCagRakhil napisao:Sad sam pogledao sta je to Yotaphone i sad mi je neophodan, jebi se Bane...
methane.master napisao:Ma jes'. Fon sa dva ekrana mi treba mi ko rupa u glavi... a još i da mi sve informacije završe na nekom čvrstniku u Lubljanki.Rakhil napisao:Sad sam pogledao sta je to Yotaphone i sad mi je neophodan, jebi se Bane...
Bez zaje*ancije... Zanimljiva sprava, ali nešto ne vidim da bi mi ključni fičr trenutno previše značio.
Drugi ekran nije neophodan, ali ga je neverovatno zanimljivo koristiti, barem prvog dana. Ekstra je za neko duže čitanje teksta, a SOT vreme je NEVEROVATNO!!! Pošto sam telefon imao na samo 2 dana, već drugi dan entuzijazam za telefonom padne, ali mislim da je tako sa svakim uređajem...
Što bi značilo, otprilike šta???HKS napisao:Koje sranje ovaj Yotaphone, nema privatnosti nikakve.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Drugar razbio ekran na G2, tj puklo je staklo, a touch reaguje u jako malom podrucju ekrana.
Pitanja - da li je po difoltu otisao ceo touch ili je to zbog polomljenog ekrana i koliko otprilike kosta zamena samog ekrana ili ekrana sa touch-em?
Pitanja - da li je po difoltu otisao ceo touch ili je to zbog polomljenog ekrana i koliko otprilike kosta zamena samog ekrana ili ekrana sa touch-em?
Stigao novi TT, deluje preglednije, pozitivan korak.
Gagi, pa nazovi servis
Najvise zavisi od toga da li hoce original ili fus ekran.
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa njegov je telefon, boli me k da se cimam, al reko' pitacu ovde da zna okvirno makar dok ne obidje servise 

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Cale je skoro menjao na nekom jadnom duos sljamsungu, platio 4500 ekran i staklo(mora oba da menja ako se i lcd razlio). A trazili su mu servisi bas sareno, ovo je najpovoljnije sto je nasao. Pretpostavljam da je za G2 malo jaca cena..
I to je cena za fush! Original se ni ne secam zvao je ali je nesto bas otrovno bilo. U svakom slucaju neka zivka redom servise.
I to je cena za fush! Original se ni ne secam zvao je ali je nesto bas otrovno bilo. U svakom slucaju neka zivka redom servise.
To zavisi i od toga da li touch moze nezavisno od displaya da se menja, jer na dosta telefona ne moze, vec mora sve.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Nikolaa
Na kom mora zajedno da se menja? Ja do sad nisam naleteo na takav fon, pa mi to dodje kao urbana legenda, bas me interesuje 

Htc One i Sony Xperia Arc, od onih sto sam ja menjao.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Nikolaa
Iii za 3 sekunde nasao samo digitizer....
http://www.aliexpress.com/item/For-HTC- ... 61069.html
Mrzi me da postavljam i za xperiu ali ima.
Hteo sam da kazem, da servisere verovatno mrzi da se cimaju jer je pipav posao i lakse da se zamene oba nego da cupaju i rizikuju da ostete lcd, pa jednostavno slazu, a usput i uzmu koji dinar vise
http://www.aliexpress.com/item/For-HTC- ... 61069.html
Mrzi me da postavljam i za xperiu ali ima.
Hteo sam da kazem, da servisere verovatno mrzi da se cimaju jer je pipav posao i lakse da se zamene oba nego da cupaju i rizikuju da ostete lcd, pa jednostavno slazu, a usput i uzmu koji dinar vise

Da, sada ima, dve i 4 godine posle izbacivanja telefona. A kada su bili aktuelni, naravno da nije bilo nigde. Da nisam na.Sonyju.lomio 3 puta ekrani na.Htcu jednom i da nisam trazio svuda po netu, pa i da pomislim da sam se zajebao 
Jednostavno ima telefona gde dugo ne.odvoje touch od displaya.
Sent from my Sony

Jednostavno ima telefona gde dugo ne.odvoje touch od displaya.
Sent from my Sony