Mobilne telekomunikacije
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Mobilne telekomunikacije
Ma znam, nisam u fazonu da uzimam sad nesto napucano. Ova Nokia se cini povoljno ( inflacija) pa rekoh kad je jevtino- neka je, treba mi navigacija, par mailova i to je to. Kasnije cu uzeti nesto bolje.
Ako ti je samo da premostiš, bolje idi na Lumiju 535, ne bi trebalo da je više od 100-120 jura. Ekran 5 inča, dual sim, guraće kako-tako osnovne aplikacije.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
535 sam koristio par dana baš iz razloga da vidim da li mi odgovara. Za te pare telefon je super, lepo radi, baterija nije loša za dual-sim. Preko dve stvari nisam mogao da pređem : Viber koji po meni jako loše radi i baguje solidno, tipa kašnjenje notifikacija i druga je skrolovanje po ekranu koje ima neki blagi lag. Verujem da 99% ljudi neće da primeti taj lag ali mene je nervirao i zato je nisam kupio. Uzeću 735 kad mi istekne ugovor.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ne uzimaj 535.
Veruj mi...
Veruj mi...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Određene serije L535 imaju softverski bag koji dovodi do tog lagovanja prlikom odziva na dodir displeja i zato je za izbegavanje.... čeka se apdejt FW koji to treba da reši.
L730/735 je ozbiljniji telefon, dosta pruža za dati novac i svakako je, ako WP nije prepreka, dobra kupovina
L730/735 je ozbiljniji telefon, dosta pruža za dati novac i svakako je, ako WP nije prepreka, dobra kupovina
Ako je samo da se premosti neko kraće vreme, ne vidim zašto bi blagi lag na ekranu bio presudan? Što bacati skoro 100 jura više na nešto brži odziv ekrana ako će telefon biti u upotrebi samo neko kraće vreme?
Viber čini mi se ima problem sa svim Lumijama, u manjoj ili većoj meri, makar po onome na šta se ljudi žale.
Viber čini mi se ima problem sa svim Lumijama, u manjoj ili većoj meri, makar po onome na šta se ljudi žale.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam, meni Viber od pre par meseci radi savršeno i ne samo meni..
Poslednji apdejt je rešio problem sa sporim pokretanjem aplikacije tako da slobodno mogu da kazem da radi podjednako dobro kao na androidu (pošto jel'te koristim i to) osim što još uvek ne podržava video pozive
Poslednji apdejt je rešio problem sa sporim pokretanjem aplikacije tako da slobodno mogu da kazem da radi podjednako dobro kao na androidu (pošto jel'te koristim i to) osim što još uvek ne podržava video pozive
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Znaci, mogu da instaliram Viber i na WP, dobro je znati da su ga konacno upristojili
Izadje mi na FB post ovog gadgeta: http://www.dx.com/p/xiaomi-intelligent- ... Nk_wObF9VI
Nedavno smo diskutovali u drustvu kako su ove narukvice prva stvar koja ozbiljno podize korisnost wearable uredjaja i da ce biti sjajna kupovina kad se pojavi nesto jefitnije od Jawbone ili MS ekvivalenta. Naravno, Kinezi reaguju, sudeci po ceni ovoga za par meseci cu moci da biram koju cu i sa kojim opcijama.
Izadje mi na FB post ovog gadgeta: http://www.dx.com/p/xiaomi-intelligent- ... Nk_wObF9VI
Nedavno smo diskutovali u drustvu kako su ove narukvice prva stvar koja ozbiljno podize korisnost wearable uredjaja i da ce biti sjajna kupovina kad se pojavi nesto jefitnije od Jawbone ili MS ekvivalenta. Naravno, Kinezi reaguju, sudeci po ceni ovoga za par meseci cu moci da biram koju cu i sa kojim opcijama.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Pojavio se neki Lollipop apdejt na Samsungu S5
Da li da instaliram ili ne? Za sada sve radi kako treba.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Naravno da instaliraš. Preporodiće ti se telefon.
Drugar ima par meseci 730 i zadovoljan je nema nikakvih problema kamera je ok ima Carl Zeiss optiku.
Ta CZ optika je čist marketing. U mobilnom nema mesta za bilo kakvu ioe ozbiljniju optiku. Svi telefoni izvlače dobre fotke u dobrim svetlosnim uslovima. Čim svetlost postane problematična fotke postanu još problematičnije.
Mada, činjenica je da će telefoni uništiti tržište jeftinih kompakt aparata. U mnogome su ih dostigli.
Mada, činjenica je da će telefoni uništiti tržište jeftinih kompakt aparata. U mnogome su ih dostigli.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Znam, ali ipak imam neki minimum a to je 720p ekran. 220ppi na 535 je bas malo a i SoC je slabiji, znam da je bacanje para ali ipak mesec-dva ne zelim bas toliko da se patimfq400 napisao:Ako ti je samo da premostiš, bolje idi na Lumiju 535, ne bi trebalo da je više od 100-120 jura. Ekran 5 inča, dual sim, guraće kako-tako osnovne aplikacije.

Ma idem na pauzu za rucak za sat vremena, taman prolazim pored shopa.....
Sacekaj 5.0.1steva_anya napisao:Pojavio se neki Lollipop apdejt na Samsungu S5
Prepaid – izmene od 12. marta
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... marta.html
Obaveštavamo korisnike da će se od 12. marta primenjivati nove cene za prepaid razgovore, SMS poruke i uspostavu veze. Od navedenog datuma nova cena minuta razgovora u domaćem saobraćaju biće 11,90 dinara, koliko će iznositi i cena uspostave veze. Cena SMS poruke u domaćem saobraćaju iznosiće 5,90 dinara, a inicijalni kredit na novoj prepaid SIM kartici biće 25,00 dinara.
Podsećamo vas da uvek možete da aktivirate prepaid tarifne opcije UZMI internet i Povoljni razgovori koje vam nude brojne povoljnosti za internet saobraćaj, razgovore u mt:s mreži i međunarodne razgovore.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... marta.html
Obaveštavamo korisnike da će se od 12. marta primenjivati nove cene za prepaid razgovore, SMS poruke i uspostavu veze. Od navedenog datuma nova cena minuta razgovora u domaćem saobraćaju biće 11,90 dinara, koliko će iznositi i cena uspostave veze. Cena SMS poruke u domaćem saobraćaju iznosiće 5,90 dinara, a inicijalni kredit na novoj prepaid SIM kartici biće 25,00 dinara.
Podsećamo vas da uvek možete da aktivirate prepaid tarifne opcije UZMI internet i Povoljni razgovori koje vam nude brojne povoljnosti za internet saobraćaj, razgovore u mt:s mreži i međunarodne razgovore.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...