Mnogo mi je boja obična i prosta za Abartha, crvena sa dve crne strake je odlična za njega.
Zanimljivi oglasi
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Zanimljivi oglasi
Pa time se i bavi, "voli" on Alfu ali i svaku brzo preproda.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nikada ne odustaj od snova, ja sam svoje posle 25 godina ispuniomilospinkfloyd napisao:hoce li mi snovi postati stvarnost...Za sada 10 godina sanjam. btw sta mislite vredili dati 12000 za ovu?
2010 Alfa Romeo Brera 2.4

Poslednja izmena od nuk u 08 Avg 2016, 22:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- TheWickerMan
1.0 3 cyl turbo? 

- TheWickerMan
Jel mu fali ili ga nikad nije ni imao? 

Kome Daihatsu može biti san? Pre će biti snajka u pozadini?
;-)
;-)
Koliko se moze uzeti za a4 b8 2.0tdi, manual. 2008. godište, prvi vlasnik, 200000km, servisiran samo u ovlascenom. Ima one led farove, mmi u boji, digitalnu dvozonsku klimu. Limuzina.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pre će biti ovo prvo.TheWickerMan napisao:Jel mu fali ili ga nikad nije ni imao?

Sent from mTalk
Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Vidi ga ovaj Aviator, sve mora da vidi i sad moram da menjam sliku, upala u kadar na kvarno

Nije ga nikada imao, jbgTheWickerMan napisao:Jel mu fali ili ga nikad nije ni imao?

- TheWickerMan
Gre'ota. Kažu da je taj 1.0 Turbo od 100ak ks išao kao nevereme a i taj motor je bio odličan za ubacivanje u Minija.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Fenomenalan motor...dve bregaste, 4 ventila, ubrizgavanje, turbo i sve to u 3 cilindra i hiljadu kubika....to je bio mali paketić otrova u to vreme.

..i da ne zaboravimo odlični, živahni mali turbo dizel od 1000 kubika, što tada niko nije pravio, koliko mi je poznato. Jedno vreme najštedljiviji motor koji se pravio. S obzirom da se ova verzija pravila i s 5 vrata mogao je i taxi da se vozi s njim.

..i da ne zaboravimo odlični, živahni mali turbo dizel od 1000 kubika, što tada niko nije pravio, koliko mi je poznato. Jedno vreme najštedljiviji motor koji se pravio. S obzirom da se ova verzija pravila i s 5 vrata mogao je i taxi da se vozi s njim.

Kada bih sad kupovao auto, ta je prva koju bih pogledao. Na fotografijama izgleda fenomenalno, ali naravno da treba da se proveri kako ide. Ukoliko je mehanički dobra kao što izgleda, vredi svaku paru.milospinkfloyd napisao:hoce li mi snovi postati stvarnost...Za sada 10 godina sanjam. btw sta mislite vredili dati 12000 za ovu?
2010 Alfa Romeo Brera 2.4
I postoji drugi pristup...
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... era-24-jtd
A za razliku u novcu je središ po želji

Belu kad su je probali pre 2 godine Alfisti,nije lepo isla,tj kao da joj je falilo konja.
Ja da kupujem Breru,uvezao bih je,ne bih gledao ove iz ponude sa nasih oglasa.
Ja da kupujem Breru,uvezao bih je,ne bih gledao ove iz ponude sa nasih oglasa.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Neka slična ovoj beloj bi koštala poprilično napolju. Čuo sam i ja da nije išla baš najbolje, ali to može da bude iz milion razloga, na primer zbog EGR-a.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
gledao sam i tu crvenu..Cena je jako zanimljiva. Fora je u tome sto sam rekao da mora biti restajling model. Znaci od druge polovine 2008. Razlog? Sedista su mnooogo brutalnija na restajlu i restajl dolazi po defaultu sa q2 diff. E sad, znam da tvoja nije restajl i da ima sve restajl features, al ja jednostavno nemam toliko iskustva i znanja da mogu da se igram sa autom
i hteo bih 2.0 od 170ks, eventualno 2.4 od 209ks