Grčka
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Re: Grčka
+1
Ja sam skoro na Gradini zaglavio, na izlazu iz Bugarske, bukvalno nikada duže nisam čekao, radila su samo dva reda, neki kvar je bio, a baš puno automobila, bukvalno su napravili 4-5 redova, ubacivanje, ubacivanje, ja sve mislim da će nekako da stane, ali ne, najbolje su prošli ti što su prvi krenuli da se ubacuju, bukvalno ispred "kućice", a carinike boli uvo...Turkinje stale ispred automobila, plaču, vrište, ne daju da se ovi ubace, ali džabe...
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Ja sam skoro na Gradini zaglavio, na izlazu iz Bugarske, bukvalno nikada duže nisam čekao, radila su samo dva reda, neki kvar je bio, a baš puno automobila, bukvalno su napravili 4-5 redova, ubacivanje, ubacivanje, ja sve mislim da će nekako da stane, ali ne, najbolje su prošli ti što su prvi krenuli da se ubacuju, bukvalno ispred "kućice", a carinike boli uvo...Turkinje stale ispred automobila, plaču, vrište, ne daju da se ovi ubace, ali džabe...
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Isto...raspad sistema. MK 1h cekanja, Evzoni 3h. Plus guzva na naplatnim stanicama ka Kavali. Nikada ali nikada nisam ovoliko dugo putovao do bilo kog mesta u GR.
Iskreno ovaj put smucilo mi se putovanje i voznja do GR. Ne pamtim ovolike guzve...
Ja takve sto pokusavaju da se ubace ne *ebem, znas kad ce kod mene da se ubaci jedino ako se cuknemo ili ako ga pustim, a obicno nikom se ne isplati da se cuknemo jer su uvek sa skupljim autom od mene, mahom se bahate neke baje sa skupim kolima.....neke pustim ako fino zamole, bilo je sad par slucajeva, pitaju ljudi lepo, ili zamole rukama itd., a one siledzije koje te kao ne gledaju nego hoce na silu e njih slatko *ebem. Tako sam prosle godine jednog sa novim ML-om ili tako nesto, BG tablice zezao da je popenio a ne moze nista jer vidi da nije u pravu, a nije bio jedini to je bio jedan od 3 ili 4 koji su pokusavali da se ubace na silu, jednog sam tako lepo navukao na ivicnjak da ne znam kako je uspeo da se povadi odande, ostao daleko iza. Pa sta ja sam sad majmun sto regularno cekam u koloni a ti dodjes sa skupim autom i glumis mangupa, ma vazi
btw, mi se sinoc vratili, oko 20h bili na Evzoni cca 5min, na ulasku u SRB ispred mene 7-8 auta a cekasmo 20min nesto kilavo daleko bilo, tako je u svim trakama, ukupno 8 sat puta nazad
btw, mi se sinoc vratili, oko 20h bili na Evzoni cca 5min, na ulasku u SRB ispred mene 7-8 auta a cekasmo 20min nesto kilavo daleko bilo, tako je u svim trakama, ukupno 8 sat puta nazad
Kako uopšte blokirate te što se ubacuju na granici? Ja se nažalost redovno svađam sa takvima, prošle godine mi je baš pukao film, pa sam izašao iz auta i hteo da popričamo, međutim vratih se kad sam video da svi okolo gledaju u mene dok psujem, a ovaj što se ubacio ni da pogleda sa strane.
Uglavnom kurvinski ulaze sa desne strane tako što ubace prednji levi ćošak auta i onda te faktički zagrade, jer ne možeš da obiđeš taj deo od kolone auta sa leve strane. Nakon toga ako i dođe do čukanja, ispada da si ti udario njega.
Uglavnom kurvinski ulaze sa desne strane tako što ubace prednji levi ćošak auta i onda te faktički zagrade, jer ne možeš da obiđeš taj deo od kolone auta sa leve strane. Nakon toga ako i dođe do čukanja, ispada da si ti udario njega.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Pokažeš da nemaš nameru da ga pustiš tako što: recimo držiš malo rastojanje, za većinu će ovo da bude dovoljno, pa će da traže neku drugu priliku,
Ukoliko su baš bezobrazni, moraš da izađeš iz auta, jbg.
Što se mene tiče, mislim da je baš lako sprečiti da se neko ubaci ispred vas, problem je što postoje (drugi) ljudi koji će da ih puste, jbg, ne smeta im mnogo, pusti, žure ljudi i slično...
Bitan je i pristup, ja sam skoro nakon dosta čekanja, gledanja, jbg, (samo dva reda radila na Gradini, a bilo je strašnog ubacivanja, jedno 5 veštačkih redova), došao do toga da uopšte nemam red, već treba da se ubacim u jedan od dva koji rade.
Pitao sam lepo jednog dečka, Turčina, rekoh jbg, dečko kaže nema problema...dok deda iza mene, koji zamalo dva puta da me udari, tako što je hteo da se ubaci, gleda pravo i na silu pokušava da se ubaci iza mene, a ispred dečka koji me pustio.
Naravno, Turčin mu nije dao, svirao mu i iznapušavao ga...
Ja sam skoro imao situaciju, čekam da uđem u Srbiju, dva reda, nema mnogo automobila, ja nešto zevam, čačkam telefon, red krene i jedan Nišlija se ubaci u moj red ispred mene...naravno, odmah sam išao ispred njega i čekao da red opet krene, on kao sve u redu, kao opušteno...
Ukoliko su baš bezobrazni, moraš da izađeš iz auta, jbg.
Što se mene tiče, mislim da je baš lako sprečiti da se neko ubaci ispred vas, problem je što postoje (drugi) ljudi koji će da ih puste, jbg, ne smeta im mnogo, pusti, žure ljudi i slično...
Bitan je i pristup, ja sam skoro nakon dosta čekanja, gledanja, jbg, (samo dva reda radila na Gradini, a bilo je strašnog ubacivanja, jedno 5 veštačkih redova), došao do toga da uopšte nemam red, već treba da se ubacim u jedan od dva koji rade.
Pitao sam lepo jednog dečka, Turčina, rekoh jbg, dečko kaže nema problema...dok deda iza mene, koji zamalo dva puta da me udari, tako što je hteo da se ubaci, gleda pravo i na silu pokušava da se ubaci iza mene, a ispred dečka koji me pustio.
Naravno, Turčin mu nije dao, svirao mu i iznapušavao ga...
Ja sam skoro imao situaciju, čekam da uđem u Srbiju, dva reda, nema mnogo automobila, ja nešto zevam, čačkam telefon, red krene i jedan Nišlija se ubaci u moj red ispred mene...naravno, odmah sam išao ispred njega i čekao da red opet krene, on kao sve u redu, kao opušteno...
Ja im ne dam tako sto se pribijam uz auto ispred, cim on krene ja za njim na 10cm u branik i tako ne dajes prostor onom ko hoce da se ubaci, a cim neko vidi metar razmaka vec gleda da ubaci svoj cosak
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Upravo, priblizis se max i nema pustanja, ja sam takvih pacijenata sto se prave ludi otresao dosta kad sam video kako se radi, a to je dzukacki. Obilazenje kolone i ubacivanje. Problemje sto se uvek nadje neko naivan i nespretan pa propusti. Isto tako radim i u slucaju pacijenata koji obilaze desno na AP. Evo danas bas idem kroz HU, neki radovi, kolona par km i naravno nadje se baja pici zaustavnom, BG table bile, Golf. On prvi, pa dva indijanca za njim. Snalazljivi sto bi neki rekli, ali preko tudjih ledja.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- somi-car
Ma to ubacivanje me izludjuje. Nabijem se uz vozilo i nema sanse da se ubaci....a onda krenu na cim kao da te secaju. Ja i onako imam reflekse kao mrtav konj tako da to kod mene ne pali.
Sad na granici "gospodin i gospodja" u novijem superbu pretekli kolonu i da se ubace ispred mene a ja sa decom...
Reko cica moz' ga duvas ne dam...i na kraju popusio 10 vozila iza mene.
Ali ono bas "gospoda" kao da smo svi duzni da stanemo jer su se oni pojavili...vise me nervira taj stav nego sama guzva..
Sad na granici "gospodin i gospodja" u novijem superbu pretekli kolonu i da se ubace ispred mene a ja sa decom...
Reko cica moz' ga duvas ne dam...i na kraju popusio 10 vozila iza mene.
Ali ono bas "gospoda" kao da smo svi duzni da stanemo jer su se oni pojavili...vise me nervira taj stav nego sama guzva..
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Samo se priljubim uz ovog ispred mene po cenu da i njega cuknem. Doduse nisam imao mnogo tih situacija. Jednom je jedan ispred mene otisao do kucice pa ga je pandur pustio preko reda. Ja kao fol nisam skontao sta radi pa sam ga zamalo i gurnuo, dok nije poceo nesto da prdi u prazno i otisao nazad u kucicu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad sam ulazio u MKD kod preseva me preteknu 3 crna audia a6, mislim da su najnoviji modeli, onako brzo voze jedan za drugim, prvo mi se ucini da je neka delegacija ali vidim jedan je karavan, svi su LE tablice isti brojevi samo zadnja slova LL, MM i NN ako se dobro zapamtio, posle ih vidim na granici se ubacuju u kolonu jedan ulece i pravi mesta drugima, tri porodice, kontam 3 brata sa zenama i decom, valjda ih narod propusta vidi tri crna audija misli ko zna ko su.
Neko pomenu superb, jbt ove godine sam toliko superba video uglavnom na BG i NS tablama i po auto putu u GR i po sitoniji, pa ako ih nisam video 30ak, ni po SRB ih toliko ne vidjam
Neko pomenu superb, jbt ove godine sam toliko superba video uglavnom na BG i NS tablama i po auto putu u GR i po sitoniji, pa ako ih nisam video 30ak, ni po SRB ih toliko ne vidjam

- somi-car
Kako ja da ga definisem? Meni je na firmu znaci sluzbeni ali firma je moja..medjutim nisam upisan kao vlasnik firme 
Generalno jako dobar auto po meni, isplativ...sad da li je narodni ili naprednjacki auto...svega ima

Generalno jako dobar auto po meni, isplativ...sad da li je narodni ili naprednjacki auto...svega ima
Ma meni je superb odlican, cinjenica je da ga najvise koriste kao sluzbene ali nebitno iznenadio me broj istih, jedna jeste bila neke firme imala natipise neke takodje i jedna octavia nova BG table neka keramika reklame. Nego superb karavan ne pamtim kad sam video, kupuje li to neko uopste, izgleda jako retko