Mobilne telekomunikacije
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Mobilne telekomunikacije
E jebem ti karakter. Lepo mi je zena rekla da sam raspikuca i zavisnik jer ne umem da kupim tehniku koja zavrsava posao vec moram da s***m do kraja.
Anyway, kupljena Lumia 1520. Toliko o jevtinom telefonu da premostim mesec-dva.......idiot sam
Anyway, kupljena Lumia 1520. Toliko o jevtinom telefonu da premostim mesec-dva.......idiot sam
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Razumemo te. 

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Venčanica... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Site Admin
Problem je sto mi se djaSvi
Iskreno, ocekivao sam da cu da ispizdim oko nekih stvari koje su problem u WP, ali dosta su popeglali za ova 3 meseca koliko nisam imao kontakt sa WP. Jedino 2-step auth. jos uvek implementirana nogama. To mi jedino trza zivac

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ma, vrhunska je sprava...opusti se. Jel još uvek piše Nokia ili je Microsoft?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Nokia.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Site Admin
Nokia. Ova moja je iz nekog magacina izgleda. Software prepotopski.......Microsoft pise na 535.
Ne može kropovanje slike uvek da zameni zum, pogotovo na telefonu gde je kvalitet izlaza i dalje veoma loš, čak i kod najboljih telefona.
Takođe telefoni se nikad neće izjednačiti sa fotoaparatima zbog zakona fizike. Jedino ako ne izmisle neko novo čudo umesto stakla. Eksperimentišu sa tečnostima ali ne znam da li je negde zaživelo. Napreduju telefoni, ali i aparati napreduju, plus su zakoni fizike na njihovoj strani.
Takođe treba neki neverovatan softver da se izmisli koji bi nadomestio efekat dubinske oštrine, tzv. DoF. Kod telefona to ne postoji, tj. sve je u fokusu sem kad se slika nešto jako blizu.
Zasad je sve to bajka, ali jednog dana, možda.
Tapatalk
Takođe telefoni se nikad neće izjednačiti sa fotoaparatima zbog zakona fizike. Jedino ako ne izmisle neko novo čudo umesto stakla. Eksperimentišu sa tečnostima ali ne znam da li je negde zaživelo. Napreduju telefoni, ali i aparati napreduju, plus su zakoni fizike na njihovoj strani.
Takođe treba neki neverovatan softver da se izmisli koji bi nadomestio efekat dubinske oštrine, tzv. DoF. Kod telefona to ne postoji, tj. sve je u fokusu sem kad se slika nešto jako blizu.
Zasad je sve to bajka, ali jednog dana, možda.
Tapatalk
Nidzo, Sony ima takav software, i radi savrseno na Z2
Ima li neko preporuku za program koji moze da pokupi radio talas, i prikaze frekvenciju?
Treba mi da vidim da li i kako radi daljinac kljuca za kola
Ima li neko preporuku za program koji moze da pokupi radio talas, i prikaze frekvenciju?
Treba mi da vidim da li i kako radi daljinac kljuca za kola
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
bas zbog toga HTC One M8 ima dve kamere pozadinidza napisao: Takođe treba neki neverovatan softver da se izmisli koji bi nadomestio efekat dubinske oštrine, tzv. DoF. Kod telefona to ne postoji, tj. sve je u fokusu sem kad se slika nešto jako blizu.

Asus ZenFone Zoom za ljubitelje fotografija
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=956877

Asus ZenFone Zoom je Android telefon, koji deli dosta toga sa ZenFone 2 modelom, ali ima i 13MP PixelMaster kameru, sa 3x optičkim zumom i 10-element objektivom.
Da bi implementirao optički zum u tanko kućište svog telefona, Asus se obratio kompaniji HOYA, proizvođaču najtanjeg svetskog 3x optičkog zuma.
Upravo je ovo ono što će se naći unutar Asus ZenFone Zoom modela. CUBE objektiv je sposoban za kreiranje odličnih fotografija i videa i u uslovima slabog osvetljenja.
Pored 3x optičkog zuma, tu je i optička stabilizacija slike, tako da će ljubitelji fotografisanja telefonom svakako imati na raspolaganju izuzetno sposoban uređaj.
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=956877

Asus ZenFone Zoom je Android telefon, koji deli dosta toga sa ZenFone 2 modelom, ali ima i 13MP PixelMaster kameru, sa 3x optičkim zumom i 10-element objektivom.
Da bi implementirao optički zum u tanko kućište svog telefona, Asus se obratio kompaniji HOYA, proizvođaču najtanjeg svetskog 3x optičkog zuma.
Upravo je ovo ono što će se naći unutar Asus ZenFone Zoom modela. CUBE objektiv je sposoban za kreiranje odličnih fotografija i videa i u uslovima slabog osvetljenja.
Pored 3x optičkog zuma, tu je i optička stabilizacija slike, tako da će ljubitelji fotografisanja telefonom svakako imati na raspolaganju izuzetno sposoban uređaj.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Čekaj ovde niko zaista ne spominje nokiu 808 pure view koliko vidim a ona šalje skoro svaki kompakt u ćoše?
http://www.microsoft.com/en/mobile/phone/808pureview/
http://www.microsoft.com/en/mobile/phone/808pureview/
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Dzabe kad je Symbian uvek bio i ostao sranje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pišemo o fotografiji zar ne? Pureview je tu NEPREVAZIĐEN