Sent from my Sony
BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Tako je na svakom autu 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
AcaKayak napisao:Gubljenje gripa u m2 nije skripa guma bezveze vec drift, a ako je to coveku zanimljivo bolji je od kajmana i to je to, ne vidim ne znam sta cudno da je napisao. Nije da m2 gubi trakciju tako sto mu nos bezi vec na izuzetno zanimljiv nacin.
Cayman je neutralniji i brzi auto, ali zadnja vuca je sigurno manje predvidiva i zabavnija u brzim krugovima + ako jos namenski volis drift. Meni licno bi za takav auto to bio br 1 parametar i verujem da je zbog toga coveku zabavniji M2.
Ima istineMilos napisao:Tvoj plovak u rezervoaru je jako upitne preciznosti,secas se jedno vece kad si me vozio da je zbog nagiba nakon pola sata voznje pun gas bilo vise goriva nego kad smo krenuli
Uvek mi je bilo bzvz u tim TV testovima kada voditelj veliča taj fan-faktor na stazi , a zapravo se radi o običnom kontrolisanom zanošenju . Kome je to uopšte potrebno i poželjno u saobraćaju ili ćemo opet da glumimo rejsere koji svaki dan obidjemo par krugova na Navaku...
Pa svakako ni jedan od tih automobila neces dovesti ni blizu limita u svakodnrvnoj voznji, poenta je sta ti pruza kada krenes da vozis sa tim ciljem, da ti bide zabavno.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
zato je GT86 dobar, limiti nisu daleko 
Boringly average, but also perfect for school run mums
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
MX5 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Vrlo moguce da bi vecini GT86 bio zabavniji nego M2, kao sto je tom liku M2 zabavniji nego Cayman. Mali procenat vozaca je na tom nivou da moze da dovede M2 do granica, a jos manji koji bi to mogao sa Caymanom. Kapiram da je Walter Röhrlu Cayman daleko vise zabavan nego meni.Ji 4Tze napisao:zato je GT86 dobar, limiti nisu daleko
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Sto mora biti na granici da bi bio zabavan.
Malo vozača je na tom nivou da dovede M2 ili GT4 do granica... zato je i glupo da se amateri lože na vremena na stazi. S druge strane mnogo je onih koji mogu lako da driftuju i osete brutalna ubrzanja... ne mnogo lošija od tog Kajmana.Dusan napisao:Vrlo moguce da bi vecini GT86 bio zabavniji nego M2, kao sto je tom liku M2 zabavniji nego Cayman. Mali procenat vozaca je na tom nivou da moze da dovede M2 do granica, a jos manji koji bi to mogao sa Caymanom. Kapiram da je Walter Röhrlu Cayman daleko vise zabavan nego meni.Ji 4Tze napisao:zato je GT86 dobar, limiti nisu daleko
Ti sad ideš u neku krajnost samo da bi pravio komediju na račun odličnog vozačkog auta. Znam da je teško prihvatiti da još neko osim VAG pravi dobre automobile ali to je tvoj problem.
U najboljem slucaju si mi smesan.Floyd napisao:Znam da je teško prihvatiti da još neko osim VAG pravi dobre automobile ali to je tvoj problem.
Ne idem ni u kakvu krajnost vec mi je potpuno nerealno da je M2 bolji vozacki auto od Caymana GT4. Nemam sumnje da je M2 odlican auto ali treba biti realan, sto npr. ti i Laki odavno niste.
Razlog cele price o voznji na limitu automobila je potekao iz toga sto je covek u postu koji si citirao napisao da mu je M2 zanimljiviji jer lakse gubi grip i dostize limit, sto je vrlo subjektivno jer kod drugih vozaca i Cayman moze da se vozi ''na ivici''. Imas primer GT86, koji bi meni sigurno bio daleko zabavniji za voznju od tog Caymana, sto ne znaci da je bolji auto. A ni da ne spominjem to sto su nekome druge stvari ispred tail happy osobine nekog automobila.
Zakljucak, M2 je odlican auto, verovatno najbolji u svojoj klasi, ali treba biti realan.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Analogija s fabijanerom 1.2 je zesce glupa 
To je malo iskarikirano, ali evo uzmi GT86 ili BRZ u poredjenju sa sa Caymanom.
I dalje ne mislim da je poredjenje na mestu i da su oni zabavniji od M2 u pravom smislu te reci. Niti da su bolji vozacki automobili. Cayman je specifican, ima motor po sredini i perfektno je izbalansiran, izjava ''cayman is too perfect'' je skroz ocekivana kod takvog auta, ne mozes tako ograniceno posmatrati pojam ''fun factor'' i kako se do njega dolazi. Po meni je tekst u citatu skroz na mestu i ocekivan.
To sto je M2 zabavan ne iskljucuje uopste cinjenicu da je Cayman vrhunski auto, ti si to predstavio tako kao da je ovaj rekao da je M2 vrh, a Cayman kanta, a ne da je malo zabavniji zbog zadnje vuce.
To sto je M2 zabavan ne iskljucuje uopste cinjenicu da je Cayman vrhunski auto, ti si to predstavio tako kao da je ovaj rekao da je M2 vrh, a Cayman kanta, a ne da je malo zabavniji zbog zadnje vuce.
Mislim da previse palamudite o stvari koja je jako subjektivna.
Meni i Flooydu nisu iste stvari zabavne.
Nekome je zabavno da stisne gas na autobanu, nekome da sece automobile i saobracaju, nekome da driftuje u krivini, nekome da oseti g silu i limit automobila i nauci u sitnicu gde kako moze da vozi i odvoza savrseno...
Sto se tice dovodjenja do limita, svasta ja cujem, pa sto je laksi auto, doci cu lakse do limita i preterati.
Do kakvog kurcevog limita ti mozes da dodjes sa nekim astmaticarom od 100ks, da se zaletis kilometar, pa uletis u krivinu prebrzo?
Sent from my Sony
Meni i Flooydu nisu iste stvari zabavne.
Nekome je zabavno da stisne gas na autobanu, nekome da sece automobile i saobracaju, nekome da driftuje u krivini, nekome da oseti g silu i limit automobila i nauci u sitnicu gde kako moze da vozi i odvoza savrseno...
Sto se tice dovodjenja do limita, svasta ja cujem, pa sto je laksi auto, doci cu lakse do limita i preterati.
Do kakvog kurcevog limita ti mozes da dodjes sa nekim astmaticarom od 100ks, da se zaletis kilometar, pa uletis u krivinu prebrzo?
Sent from my Sony