Obuća i odeća
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Obuća i odeća
Jezive su mi sve te stvari, Adidas Porsche, BMW Motorrad trenerke, sad i ovo sranje. Ali šampioni su Puma i Ferrari i Adidas i Vespa. Koji majndfak.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Za Adidas Porsche se ne slazem, jedna od jacih serija, mnogo lepi modeli a diskretno, nije da seljacki vristi, negde se maltene ni ne primecuje
Da imam A45 Amg, totalno bih kupio one 45 patike 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
I puma ducati/ferrari je bilo bas gotivnih modela, pogotovo ducati gde su bas bili minimalni detalji.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jel nosio ko Šumaher patike/cipele? Pojavile se pre nekoliko godina, cena bila neko izuvanje a prodavale se u radnjama tipa Obuća Beograd - gde je najskuplja cipela barem 2 puta jeftinija.
Posle god dana odvale neki popust tipa 60%, ja uzeo jedne a odmah sledeći dan i drugi model. Em što su dobro izgledale, em su bile neverovatno udobne. Crne sam arčio više od god dana, ne možeš im ništa. Na kraju sam ih neke 2 god nosio svakodnevno u kafani. Ove druge su još žive, ali je neka bronzana boja pa nisu baš zahvalne za kombinacije.
Pratio sam po netu, izašla je još jedna serija i nakon toga ćorak. Nema ih više...
Poslato telepatski
Posle god dana odvale neki popust tipa 60%, ja uzeo jedne a odmah sledeći dan i drugi model. Em što su dobro izgledale, em su bile neverovatno udobne. Crne sam arčio više od god dana, ne možeš im ništa. Na kraju sam ih neke 2 god nosio svakodnevno u kafani. Ove druge su još žive, ali je neka bronzana boja pa nisu baš zahvalne za kombinacije.
Pratio sam po netu, izašla je još jedna serija i nakon toga ćorak. Nema ih više...
Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Evo sam našao sliku ovih crnih, slikano je 2006. pa ni kvalitet nije naročit. Bronzane izgleda nisam uslikao, a upravo se ispostavi da ih je žena odnela kod svojih na plac, da se nose po bašti. Iskoristila priliku kad smo se selili, od prvog dana ih nije volela 

There are 10 kinds of people in the world:
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
U suštini stvar ukusa, mada je i meni lično taj fazon malo bezveze, obuća pogotovu... Ipak ima pojedinih modela koji su mi se svideli, uglavnom koje ne bodu prstom pravo u oko, npr. neke Ferrari polo majce, samo sa malim logom na grudima ili neke Adidas-Porsche stvari. Kao što reče doktor, prilično diskretno urađeni. Ne mogu da prežalim narandžasti hoodie na nekom nenormalnom sniženju na Sportsdirectu koji mi je promakao.Uroš S. napisao:Jezive su mi sve te stvari, Adidas Porsche, BMW Motorrad trenerke, sad i ovo sranje. Ali šampioni su Puma i Ferrari i Adidas i Vespa. Koji majndfak.

Širim haos!
Meni su se i neke Vespa svidele pre par godina.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Perfektni modeli i jako kvalitetno odradjeni. Moje su bile 11000, uzeo ih za 8000 i deri peri 300dana godisnje i tek posle 4god su popustile na tezini od 100kg.Grujic napisao:Za Adidas Porsche se ne slazem, jedna od jacih serija, mnogo lepi modeli a diskretno, nije da seljacki vristi, negde se maltene ni ne primecuje
Opet bih uzeo iste ali nema.
Lacosta patike izvikane fenserske i jako neudobne

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Obuća i odeća
Čekaj nosio bi patiku na kojoj piše Porše? Ne kazem da nema pristojnih modela.Grujic napisao:Za Adidas Porsche se ne slazem, jedna od jacih serija, mnogo lepi modeli a diskretno, nije da seljacki vristi, negde se maltene ni ne primecuje
Huawei P6 TT
Imam ja braon Šumaher cipelu koju sam kupio u Trstu 2009. Odlična obuća. Pertle jedini nisu potrajale, verovatno jer imam usku nogu pa sam ih malo jače stezao.Vladapetr napisao:Jel nosio ko Šumaher patike/cipele? Pojavile se pre nekoliko godina, cena bila neko izuvanje a prodavale se u radnjama tipa Obuća Beograd - gde je najskuplja cipela barem 2 puta jeftinija.
Poslato telepatski
Spolja je kao normalna obuća, prevrnuta koža, ali đon je od trkačke patike. Jako su dobre za vožnju, logično.
Kvalitetna obuća i nije toliko skupa bila tamo.
Tapatalk
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nosim i daljeUroš S. napisao:Čekaj nosio bi patiku na kojoj piše Porše? Ne kazem da nema pristojnih modela.Grujic napisao:Za Adidas Porsche se ne slazem, jedna od jacih serija, mnogo lepi modeli a diskretno, nije da seljacki vristi, negde se maltene ni ne primecuje
Huawei P6 TT

Samo sto se Porsche ni ne vidi, a lepa je obuca. I sto Puzo kaze, jako jako kvalitetna i izdrzljiva, 5god sam je tabanao al sad se vec malo umorila
Da li nesto pise ili ne me ne dotice ni najmanje ako nije dziberski vristece. Uzeh i jedne puma bmw koje su tu vec malo kriticne al sam naleteo na toliki popust da san morao uzeti
Zato si ti jedini koji nema problema sa winterama. Preneo ti Šumi deo svog talenta.nidza napisao:Imam ja braon Šumaher cipelu koju sam kupio u Trstu 2009. Odlična obuća. Pertle jedini nisu potrajale, verovatno jer imam usku nogu pa sam ih malo jače stezao.Vladapetr napisao:Jel nosio ko Šumaher patike/cipele? Pojavile se pre nekoliko godina, cena bila neko izuvanje a prodavale se u radnjama tipa Obuća Beograd - gde je najskuplja cipela barem 2 puta jeftinija.
Poslato telepatski
Spolja je kao normalna obuća, prevrnuta koža, ali đon je od trkačke patike. Jako su dobre za vožnju, logično.
Kvalitetna obuća i nije toliko skupa bila tamo.
Tapatalk