Putevi u Srbiji
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Putevi u Srbiji
Desevalao se ovo i u inostranstvu.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Naravno, evo kako to izgleda u Njujorku, pritisak vode je prosto deformisao sfalt a vode ima vise nego u Moravi tokom leta
http://www.youtube.com/watch?v=AXsJw1EdZ4A

http://www.youtube.com/watch?v=AXsJw1EdZ4A

Ajd sto se desilo sa putem,nego ja tek sad izvalio da pola Zvezdare (ukljucujuci i Lion gde sam ja iako sam na kilometar udaljen od rupe u putu) nema vodu na ovu sparinu 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Šta će ti voda kad imaš taj Crveni auto...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Popravise onu rupu sto sam prijavio. Koliko sam bio ogorcen njenim nastankom, toliko sam odusevljen brzinom reakcije. Doduse, jesam ih napusio najstrasnije, spominjao otvaranje zemljine utrobe, mogucnost pogibije na tom mestu itd.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4
Ogi, ocekujem tvoj mail u Humor sekciji 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Zrenjaninski put asfaltiraju tokom noci, deo po deo, sto je za pohvalu.
Lose je to sto asfaltiraju 3m, pa ostave 2, pa 4, pa 1, pa 3, pa 2 i tako...
Kao da vozis po onim betonskim kockama.
Lose je to sto asfaltiraju 3m, pa ostave 2, pa 4, pa 1, pa 3, pa 2 i tako...
Kao da vozis po onim betonskim kockama.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Završena Mitropolita Petra, ulica prazna a na Pančevcu i dalje gužva, valjda ljudi ne znaju da je gotova? Menjali su podlogu, kopali do metar dubine, a inače je jedno tri puta menjan asfalt od 2007. godine.
Boringly average, but also perfect for school run mums
-
- Banned
A gde je Mitropolita Petra !?
@Pedja Cuti brate, dobro je da bilo sta rade, pa taj put se raspada, mislio sam da su ga ostavili da istrune. Preksinoc kada sam isao do kumova koji zive u Krnjaci (skretanje prema Kotezu pa odmah tu prva desno, oni kazu da je to Krnjaca) bio sam srecam kao malo dete kada sam video da su ogrebali onu skakaonicu sa same raskrsnice koja je tu camila mesecima, godinama... a da ne pricam o kolotrazima zbog kojih ne mozes ni da skrenes...
inace, i prosle godine su tako radili deo po deo ali samo do Krnjace i skroz je ok... ma pusti bre, barem malo da je srede... samo reci dokle su isli kada zavrse, izvestavaj nas...

@Pedja Cuti brate, dobro je da bilo sta rade, pa taj put se raspada, mislio sam da su ga ostavili da istrune. Preksinoc kada sam isao do kumova koji zive u Krnjaci (skretanje prema Kotezu pa odmah tu prva desno, oni kazu da je to Krnjaca) bio sam srecam kao malo dete kada sam video da su ogrebali onu skakaonicu sa same raskrsnice koja je tu camila mesecima, godinama... a da ne pricam o kolotrazima zbog kojih ne mozes ni da skrenes...

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
-
- Banned
Zakuni se da su asfaltirali taj raspad ? Tu ulicu sam izbegavao u sirokom luku poslednjih godinu dana.
Kenjator.
Ok, daleko od toga da moze da se poredi sa auto-putem koji ide do Istre npr, ali ne vidim kolika je mogucnost da su toliko putovali.
Od Bezanijske kose do Kotora, putem preko Zabljaka i Niksica sam putovao 8h, od toga 6,5h ciste voznje. ostalih sat i po smo klopali i cekali pola sata na granici. Dubrovnik je 40 minuta voznje odatle.
Povratak je trajao 7,5h jer nismo minut cekali na granici.
Pre par nedelja sam isao do Podgorice, takodje bez problema.
Dakle, ili neko ne ume da vozi, ili su uboli najvecu guzvu, jer ih je mrzelo da krenu par sati ranije.
Sam put je sasvim korektan, asfalt je u ok stanju i ima nesto manje kamikaza nego ranije.
Nema radova, nema guzve, ve ina uspona ima dve trake ...
Ok, daleko od toga da moze da se poredi sa auto-putem koji ide do Istre npr, ali ne vidim kolika je mogucnost da su toliko putovali.
Od Bezanijske kose do Kotora, putem preko Zabljaka i Niksica sam putovao 8h, od toga 6,5h ciste voznje. ostalih sat i po smo klopali i cekali pola sata na granici. Dubrovnik je 40 minuta voznje odatle.
Povratak je trajao 7,5h jer nismo minut cekali na granici.
Pre par nedelja sam isao do Podgorice, takodje bez problema.
Dakle, ili neko ne ume da vozi, ili su uboli najvecu guzvu, jer ih je mrzelo da krenu par sati ranije.
Sam put je sasvim korektan, asfalt je u ok stanju i ima nesto manje kamikaza nego ranije.
Nema radova, nema guzve, ve ina uspona ima dve trake ...