Imali smo, nismo znali
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Imali smo, nismo znali ...
Svako ko gleda rijaliti je sam kriv za posledice.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Sto se tice odraslih, slazem se sa tobom. Problem ostaju deca, pune im se glave podacima o herojima reality scene, tu je problem. Treba posvetiti vreme i objasniti deci da se to ne treba gledati, dati im druge sadrzaje.
Ovde vec se i ne moze puno toga procitati a da ima veze s temom. Zbog godista ucesnika pretezu utisci iz devedesetih, a to su godine kad vec nismo hteli ono sto smo imali, a znali smo sta smo imali. Medjutim, i od tada je proslo cetvrt veka.
Inace, neke stvari su me ovde slatko nasmejale.
Inace, neke stvari su me ovde slatko nasmejale.
Jeste Risto, a dodatni je problem sto prakticno ni jedna tv u Srbiji ne nudi neke druge, kvalitetnije sadrzaje, jedino bih izdvojio RTS2 kao izuzetak. I prakticno ne mozes da pokazes detetu koje su kvalitetne emisije. A najveca je steta sto sadasnji programi zagadjuju deciju svest i onemogucavaju normalan i zdrav razvoj.
A sredinom osamdesetih kad krene špica i piše "anglia", onaj kitov rep prelomi, rezolucija 80x60 al ja srećan nikad više 
Sent from my D5503 using Tapatalk

Sent from my D5503 using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
O da... Survival 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Opstanakkkkk...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Citam u NINu od prosle nedelje intervju Olje Beckovic sa profesorkom Srbijankom Turajlic i na vise mesta njena kazivanju su bas u stilu imali smo . . . Nadam se da smem bez dozvole da citiram ono sto najvise odgovara ovoj temi, jer je to navedeno u intervjuu. Inace interesantno ona potice iz gradjanske porodice iz Beograda. Ona kaze sledece :
"Nisi mogao da budes generalni direktor nijedne firme ako nosi bio u partiji, ali si mogao da budes tehnicki direktor, nisi mogao da budes dekan ali si mogao da budes prodekan, verovatno nisi mogao da budes sudija, ali oni tvrde da je moglo, ali nije bilo vise akutnog straha." Iz teksta se vidi da se odnosi na period posle Inforbiroa.
Eto njenog opisa kako je nekada bilo.
"Nisi mogao da budes generalni direktor nijedne firme ako nosi bio u partiji, ali si mogao da budes tehnicki direktor, nisi mogao da budes dekan ali si mogao da budes prodekan, verovatno nisi mogao da budes sudija, ali oni tvrde da je moglo, ali nije bilo vise akutnog straha." Iz teksta se vidi da se odnosi na period posle Inforbiroa.
Eto njenog opisa kako je nekada bilo.
Jbg, onda si imao jednu partiju i svi su bili u njoj 
Tako da je to jednako situaciji da imas mnogo ili nijednu partiju, ali da niko nije clan

Tako da je to jednako situaciji da imas mnogo ili nijednu partiju, ali da niko nije clan

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Danas je dobar deo clan svih partija. Slabo citam temu jer se tek onda vidi koliko smo bedni i koliko ove djilkose gore zabole za ovu zemlju.
Nisu ni onda ljudi imali mnogo ali su bili zadovoljniji.
Poslato sa Lumia 925
Nisu ni onda ljudi imali mnogo ali su bili zadovoljniji.
Poslato sa Lumia 925
Ja sam djetinjstvo do 1992godine proveo u Hrvatskoj i Sloveniji, pa sad kad citam kakvo djetinjstvo ste imali vi koji ste odrastali u Srbiji ili Bosni, imam utisak da uopšte nismo ziveli u istoj državi (SFRJ). Pre svega mislim na deo da su neke obične svakodnevne stvari i aktivnosti za vas bile misaona imenica.
Poslano sa mog Tesla TTH7 koristeći Tapatalk
Pda, ovde se voda kupovala na crno.
Gomila zednih ljudi je pomrla pijuci vodu iz Dunava i Save, koju su nam zatrovali Slovenci i Rvati, jer im je tako copavi naredio, duniste Srbe i Srbiju.
Gomila zednih ljudi je pomrla pijuci vodu iz Dunava i Save, koju su nam zatrovali Slovenci i Rvati, jer im je tako copavi naredio, duniste Srbe i Srbiju.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
member napisao:Ja sam djetinjstvo do 1992godine proveo u Hrvatskoj i Sloveniji, pa sad kad citam kakvo djetinjstvo ste imali vi koji ste odrastali u Srbiji ili Bosni, imam utisak da uopšte nismo ziveli u istoj državi (SFRJ). Pre svega mislim na deo da su neke obične svakodnevne stvari i aktivnosti za vas bile misaona imenica.
Totalno kapiram. Samo sto sam ja u Cro