Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
Re: Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
To samo u nekom paralelnom univerzumu.
Pride je cak M3 brzi i od C63s, tako da je cak i brzi od Cadilaca sa svim drugim prednostima:
https://youtu.be/Hf67GoQhFMk
Pride je cak M3 brzi i od C63s, tako da je cak i brzi od Cadilaca sa svim drugim prednostima:
https://youtu.be/Hf67GoQhFMk
Eih, Evo si nasao 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Uporedni test ATS i C63 je krenuo s tim da se vidi ko će biti izazivač M3 koji je uvek tu bio referenca uz kratke prekide. Na kraju se završilo s tima da su oba autmobila bolja i da nemaju šta da izazivaju M3. Očigledno da prelazak na turbo i manjak snage čine svoje. Ne bi valjalo da ga još sada i Audi ukopa s novim RS4. Srećom ima M3 kredit kod kupaca i u javnosti i ako sledeća verzija bude konkurentija neće se to ni osetiti u prodaji.
To ti imas jako kreativno vidjenje stvari, koje si izvukao iz njihove potpuno neutemeljene recenice na kraju testa.
Njima je i Cadillac samo za nijansu iza Mercedesa, dok objektivnom posmatracu je razlika ogromna. Cadillac samo po performansama moze da parira Mercu, u svemu ostalom je daleko daleko iza, a posto znamo da performanse nisu jedini kriterijum pri poredjenju automobila, to ga u ukupnom skoru stavlja daleko iza Merca i M3 (i ja bih dao prednost C63s naspram M3, iako su na testovima egal).
Uostalom, vidi ko je prvi a ko na zacelju, na malo ozbiljnijem testu:
viewtopic.php?f=7&t=3679&hilit=cadillac
Njima je i Cadillac samo za nijansu iza Mercedesa, dok objektivnom posmatracu je razlika ogromna. Cadillac samo po performansama moze da parira Mercu, u svemu ostalom je daleko daleko iza, a posto znamo da performanse nisu jedini kriterijum pri poredjenju automobila, to ga u ukupnom skoru stavlja daleko iza Merca i M3 (i ja bih dao prednost C63s naspram M3, iako su na testovima egal).
Cadillac je kanta... brza kanta 

Pa i oni su izabrali Mercedesa iako je ATS cak i nesto bolji na papiru i po vremenima.
- starac vujadin
Test je vrlo ozbiljno urađen, krajnje objektivno, a to što ti se koprcaš da priznaš da je Cadillac odličan auto to je već deo tvog kreativnog shvatanja stvarnosti. Iza mojeg mišljenja stoje mišljenje mnogih redakcija, stoje mereni podaci. Iza tvog mišljenja stoje neznanje i predrasude. Jbg, sam si se javio. Ja kada hoću nešto ozbiljno da opljunem što mi se ne sviđa, uđem u materiju da vidim koje su prednosti, a koje su mane nečega što mi se ne sviđa. Ni meni se ne sviđa BMW 5GT i nikada ne bih kupio, ali nikada neću reći da je loš auto jer to nije. Samo se bezveze ofiraš s nepoznavanjem materije jer Ameri prave neka kola jako dobro već dugo vremena, nije to ništa od juče i nije to nikakvo iznenađenje.Laki021 napisao:To ti imas jako kreativno vidjenje stvari, koje si izvukao iz njihove potpuno neutemeljene recenice na kraju testa.
Pratim američku auto štampu godinama...decenijama i imam ih tone kući i vrlo dobro znam kakav je Car and Driver, Road&Track i Motor Trend. Nema potrebe da gradiraš koje tu ozbiljan, a ko nije jer i tu pokazuješ nepoznavanje materije.
Poslednja izmena od starac vujadin u 04 Sep 2015, 16:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Test je skroz korektan, mene je cak iznenadila na kraju recenica Mercedes je losiji tu tu tu i tu, ali je ubedljivi pobednik
Naravno razumem zasto je pobednik i kod mene bi bio, ali to je subjektivan utisak i osecaj, tako da ATSa uopste nisu forsirali kao favorita. Ja ga pogledao ne bi, ali iznenadjujuce dobar auto.

- starac vujadin
Baš me interesuje kako će se pokazati novi CTS-V 

starac vujadin napisao:Test je vrlo ozbiljno urađen, krajnje objektivno, a to što ti se koprcaš da priznaš da je Cadillac odličan auto to je već deo tvog kreativnog shvatanja stvarnosti. Iza mojeg mišljenja stoje mišljenje mnogih redakcija, stoje mereni podaci. Iza tvog mišljenja stoje neznanje i predrasude. Jbg, sam si se javio. Ja kada hoću nešto ozbiljno da opljunem što mi se ne sviđa, uđem u materiju da vidim koje su prednosti, a koje su mane nečega što mi se ne sviđa. Ni meni se ne sviđa BMW 5GT i nikada ne bih kupio, ali nikada neću reći da je loš auto jer to nije. Samo se bezveze ofiraš s nepoznavanjem materije jer Ameri prave neka kola jako dobro već dugo vremena, nije to ništa od juče i nije to nikakvo iznenađenje.Laki021 napisao:To ti imas jako kreativno vidjenje stvari, koje si izvukao iz njihove potpuno neutemeljene recenice na kraju testa.
Pratim američku auto štampu godinama...decenijama i imam ih tone kući i vrlo dobro znam kakav je Car and Driver, Road&Track i Motor Trend. Nema potrebe da gradiraš koje tu ozbiljan, a ko nije jer i tu pokazuješ nepoznavanje materije.
E samo kad si krenuo sa neznanjem, nepoznavanjem i sl glupostima.
Da, neznanje je sto Cadillac ne zna da napravi iole pristojan enterijer koji ga odmah u startu diskvalifikuje iz ozbiljnog poredjenja bilo gde osim na stazi.
Videli smo kako iza tvojih izmisljenih "argumenata" stoje redakcije (http://www.caranddriver.com/comparisons ... rison-test citaj i placi) i sl, sa npr ona dva testa sto sam okacio, gde gle molim te na slicnoj stazi BMW brzi od AMG-a (te je brzi i od Cadillaca, ali se eto ovi tvoji u odlicnom testu nisu udostojili ni da provozaju BMW), a u drugom Cadillac na zadnjem mestu (jos najvise poena pobro na nisku cenu), toliko o mom nedostatku argumenata. Ja te pokopam sa dva argumenta, ti sad mozes da pises tekstove na 10 strana, pozivas se standardno na necije neznanje cim ostanes bez ideje za repliku i razvodnjavas diskusiju, ali rasprava je odavno zavrsena.
Vise si smorio sve sa Amerima, valjda ces shvatiti jednom da nemaju sta da traze pored ozbiljih marki.
Poslednja izmena od Laki021 u 04 Sep 2015, 16:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja mislim da bi mi vreme na stazi bio presudni podatak pri kupovini.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Znaci uzeo bi BMW 

Pa dabome, zar postoji drugi izbor tu?
Ja uzasno mrzim pravi zvuk motora, a omiljeni hobi mi je kosenje trave 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Koja tuga, i onda neko dodje i ovo ozbiljno poredi sa Merc i BMW:

A one touch komande, pisao sam jos kad sam predstavljao Cadillaca sto sam vozio u USA, su vrhunac gluposti i toliko lose rade i iritiraju da covek pozeli da izlomi celu sredisnju konzolu, vidim da ni u testu nisu propustili to da istaknu.

A one touch komande, pisao sam jos kad sam predstavljao Cadillaca sto sam vozio u USA, su vrhunac gluposti i toliko lose rade i iritiraju da covek pozeli da izlomi celu sredisnju konzolu, vidim da ni u testu nisu propustili to da istaknu.
- starac vujadin
Laki, malo si nervozan, a nisi ni pročitao test u Car and Driveru. Hteo bi da izađeš iz racionalnog okvira priče i da ga preneseš na provokaciju i svađu jer je to uvek teren gde se neznanje prikriva u odnosu na činjenice.
Ja ću i dalje pisati objektivno o američkim kolima, a tebi će to svakako koristiti. Uvek možeš da me pitaš nešto, rado ću ti odgovoriti.
Ja ću i dalje pisati objektivno o američkim kolima, a tebi će to svakako koristiti. Uvek možeš da me pitaš nešto, rado ću ti odgovoriti.