Mobile uploads
Re: Mobile uploads :)
Ili vlasnik fin i pazljiv neki covek...
Kakve veze ima kvaliet sa tim sto je prljavo ko u svinjcu. Namece se da se prema autu vrlo pazljivo odnosi.
Kakve veze ima kvaliet sa tim sto je prljavo ko u svinjcu. Namece se da se prema autu vrlo pazljivo odnosi.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Meni je to neverovatno jer je moja Octavia (2005) prodata sa nepunih 150.000km i osim iskrzale plastike na ručici menjača i malo izlizanog tapacira na vratima vozača bila gotovo u perfektnom stanju. Bar što se enterijera tiče. I to službena je bila, ali na lično zaduženje, dakle samo jedan čovek je vozio.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Vidjao sam i sa 400k kilometara oktavije pa nije bilo ni priblizno ovakvih ostecenja, osim tastera podizaca koji se jako lako izgrebu i volana, ali dosta manje. Ovaj se sigurno bas znojio kada je znoj uspeo da nagrize tapacirung. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Naše su na 130 i više hiljada, kao nove su sve unutra. Nisu čak nikad ozbiljno oprane unutra, a vozi ih ko stigne.
Očigledno zavisi od vlasnika najviše. Ne postoji taj kvalitet koji može da istrpi bahatost.
Tapatalk Pro
Očigledno zavisi od vlasnika najviše. Ne postoji taj kvalitet koji može da istrpi bahatost.
Tapatalk Pro
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Za ovako nesto moras imati ruke ko smirgla i da nisi nimalo nezan.
Navijamo 

Blago tebi, ne slušaš Koraća 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Meni je Metalia nekako extra legla - nema plicaka ni klinaca da skice i vriste... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kako mene smaraju ove plaze gde hodas 20-30m i jos uvek si u plicaku.
Inace, pogled je lep
Inace, pogled je lep

Na Octaviji, ono na tapaciru je klasican problem. Od istog boluje cela grupacija, pocev od Passata b6....
Ali ostalo

Ali ostalo

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
I moja Oct ima te poderotine na istom mestu kao na tom tapaciru, jos ima i na pravom naslonu za ruku na tapaciru.
Ali prekidac svetala i prekidaci za poduzanje prozora nisu nimalo osteceni...
Ali prekidac svetala i prekidaci za poduzanje prozora nisu nimalo osteceni...

Tapatalk Pro
Ne znam kakva je ta Octavia, kod mene je samo volan oguljen, a veća km i više godina.dunx81 napisao: Auto je kupljen nov kod nas,prava km,kod jednog vlasnika...verovatno razlika vw/skoda.