Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Re: Dobro veče
Dobro vece neko rece
Upekla ova zvezda, izgori se samo tako
btw. danas sam imao prilike da probam SAAB 9-3 Aero... Kakav auto!

Upekla ova zvezda, izgori se samo tako

btw. danas sam imao prilike da probam SAAB 9-3 Aero... Kakav auto!

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
^
Koji motor je u njemu? Koje godiste?
Koji motor je u njemu? Koje godiste?

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Godiste je 2005, a motor jebem ga, 2.0T ili 2.3T 

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ja sam se vozio u 1.9 cadjari sa 150 konja, ide kao poludeo! Mogu zamisliti kako tek ide ta benzinjara.. 

Dobro veče
Heineken napisao:Day Walker napisao:Hocemo novi BMW da vidimo!![]()
Day Walker napisao:Mozda nas lozi ko' DisciplinA

Ne lozim vas.
Danas sam bio malo da FR da se provozam, da se malo zblizimo

Okacicu slike veceras, sad pisem iz "kancelarije" preko ipad-a

Kao sto i tema kaze, dobro jutro
Znam da je pisano negde, ali ne mogu da nadjem. Jel potreban zeleni karton za HR i SLO?

Znam da je pisano negde, ali ne mogu da nadjem. Jel potreban zeleni karton za HR i SLO?
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Hvala 
Znaci samo MK i BiH?

Znaci samo MK i BiH?
da, da... I oni ranije nisu ni trazili, a sad insistiraju, posto su jedini ostali 

Balkanska posla 

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Dobro veče narode!
Ovi hoštapleri iz hidrometeorološkog zavoda su banda neviđena: danas je u Zaječaru bilo 41°C a na zvaničnom sajtu 36°C ... svi termometri u automobilima su merili 41, dig.termometar koji imamo ispred jedne nove seoske apoteke (ja radim u državnoj apoteci i ta je jedna od "naših" zato je tako spominjem) je takođe pokazivao 41 (videla je moja sestra kada se vraćala sa posla) - zašto baš to spominjem: pa u selu bi trebalo da je bar 1°C niža temperatura nego u gradu (zbog velike površine betona i asfalta).
Do sada (tokom zime i proleća) su termometri u automobilima uvek bili jednaki sa izmerenom temp. od strane RHMZ ... a sada odjednom nisu ...
(do pre 20 dana je sve bilo OK sa tim odnosom).
Šta su merili vaši automobili u BG, NS i drugim mestima?
P.S.
Šta sam u stvari primetio: nisam gledao kolika je temp. (tamo negde u 13:30) ali primetih da mi klima u automobilu, koja je bila podešena na auto pa na MAX. (tj. LO - najnižu temperaturu i najače duvanje) ne izbacuje hladan vazduh (ono - baš hladan kako to normalno inače radi) već nešto topliji ... pogledam koja je spoljna temperatura i imam šta i da vidim ... pa naravno da sa tako toplim vazduhom u sporoj gradskoj vožnji i ne može da pruži ono što inače daje.
Ovi hoštapleri iz hidrometeorološkog zavoda su banda neviđena: danas je u Zaječaru bilo 41°C a na zvaničnom sajtu 36°C ... svi termometri u automobilima su merili 41, dig.termometar koji imamo ispred jedne nove seoske apoteke (ja radim u državnoj apoteci i ta je jedna od "naših" zato je tako spominjem) je takođe pokazivao 41 (videla je moja sestra kada se vraćala sa posla) - zašto baš to spominjem: pa u selu bi trebalo da je bar 1°C niža temperatura nego u gradu (zbog velike površine betona i asfalta).
Do sada (tokom zime i proleća) su termometri u automobilima uvek bili jednaki sa izmerenom temp. od strane RHMZ ... a sada odjednom nisu ...

Šta su merili vaši automobili u BG, NS i drugim mestima?
P.S.
Šta sam u stvari primetio: nisam gledao kolika je temp. (tamo negde u 13:30) ali primetih da mi klima u automobilu, koja je bila podešena na auto pa na MAX. (tj. LO - najnižu temperaturu i najače duvanje) ne izbacuje hladan vazduh (ono - baš hladan kako to normalno inače radi) već nešto topliji ... pogledam koja je spoljna temperatura i imam šta i da vidim ... pa naravno da sa tako toplim vazduhom u sporoj gradskoj vožnji i ne može da pruži ono što inače daje.
Poslednja izmena od maxer u 09 Jul 2012, 20:39, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Cepalo se 40 smao tako, neko i 41, 42...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Znači svi smo bili tu negde.
Pitam se samo da li će i ove godine biti kao pre 4: do 46°C (bar su zvanično toliko izmerili kod nas u Zaječaru i valjda u Ćupriji ili Loznici - 45,8°C).
Pitam se samo da li će i ove godine biti kao pre 4: do 46°C (bar su zvanično toliko izmerili kod nas u Zaječaru i valjda u Ćupriji ili Loznici - 45,8°C).
auto mi je u debelom hladu iza zgrade danas merio ravno 40. Na suncu 48.
Naravno, nece da pokazu pravu temp jer bi onda morali da uvedu vanredno stanje, a za sad se samo prica o tome..
Naravno, nece da pokazu pravu temp jer bi onda morali da uvedu vanredno stanje, a za sad se samo prica o tome..