Mobilne telekomunikacije
- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
Re: Mobilne telekomunikacije
И мој Nexus 7 2013 WiFi такође, одавно, али не бих смио да гарантујем да баш тамо нисам прочитао да би било корисно урадити factory reset
Слабо га користим, не знам да ли је већ постоји OTA update за новију верзију, међутим са телефоном (N9005) ћу ипак мало сачекати...волим да имам root-овану фабричку верзију а очигледно нису баш најстабилније...

Ja cu ipak sacekati. Jer sa ovom stabilnom 4.4.2 sam zadovoljan. Ako poboljsaju prijem signala i trajanje baterije preci cu bez problema.
- jovan.ilic.89
- Pridružio se: 07 Sep 2014, 01:48
- Garaža: Škoda Fabia 1.6 TDI (2012.) |Bilstein B12 |17" |Revochip
Трајање батерије би свакако требало да буде боље, што су и пријавили многи корисници који су већ прешли на Lollipop (све верзије), е сад баш за пријем сигнала нисам сигуран...
Оно што је мене досад нервирало на 4.4.2 конкретно на Note 3 је што ми се чини да када је гужва и преоптерећена мрежа (типа на полувремену неке утакмице у Арени, када сви живи држе телефоне у рукама) мој телефон се јако споро конектује на интернет, чини ми се да сви који су око мене лакше успоставе везу и са много слабијим апаратима
Е сад, можда нема везе са самим системом, можда га зеза root или нешто треће, не знам...али кад већ помену пријем сигнала одмах ми то паде на памет... 
Оно што је мене досад нервирало на 4.4.2 конкретно на Note 3 је што ми се чини да када је гужва и преоптерећена мрежа (типа на полувремену неке утакмице у Арени, када сви живи држе телефоне у рукама) мој телефон се јако споро конектује на интернет, чини ми се да сви који су око мене лакше успоставе везу и са много слабијим апаратима

Kakav sam kreten,uspeo sam da obrisem 20% imenika. Nešto sam sredjivao na tabletu i zaboravim da isključim sinhronizaciju,uzmem mob kad ono svi pod A,B,par C i D fale. (ali neke imam u whatsapp listi kontakta,ne znam sto). Uzmem drugi mob gde imam kontakte,sinhronizujem,onda probam sinhronizaciju sa moj ali svejedno neće da ih iskopira,ne znam sto...
Možda može nešto kroz gugl da se reši, ako su ti i tamo bili kontakti.
Tapatalk
Tapatalk
Gde to na Google nalogu da pogledam?
Ja sam planirao da na starom mobu uradim export pa onda import na novom
Ja sam planirao da na starom mobu uradim export pa onda import na novom
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Odeš na gmail nalog, sa leve strane gore gde pise Gmail klikneš, pa izaberi kontakte. Ima i opcija da se vrate kontakti koji su obrisani u poslednjih 30 dana.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Aha,hvala, pogledaću večeras
^
Operacija uspesno obavljena. Ali imam novi problem i to ovog puta mnogo veci.
Tablet je kupljen za skajp, i skajp nece da radi !
Radio je 2 dana,sad samo mi izbacuje Unfortunately Skype has stopped. Probao sam reinstalaciju, i hard reset nisu pomogli. Instalirao sam neku stariju verziju, ona uspe da upali skajp ali zaglavi na logovanju. Pokusavam da se setim dal sam nesto cackao,ali cini mi se da nisam.
Dajte neku ideju poludeh
P.S. Viber radi ali ne odgovara jer je mnogo tih zvuk, icq baguje ne rade pozovi samo poruke.
Operacija uspesno obavljena. Ali imam novi problem i to ovog puta mnogo veci.
Tablet je kupljen za skajp, i skajp nece da radi !
Radio je 2 dana,sad samo mi izbacuje Unfortunately Skype has stopped. Probao sam reinstalaciju, i hard reset nisu pomogli. Instalirao sam neku stariju verziju, ona uspe da upali skajp ali zaglavi na logovanju. Pokusavam da se setim dal sam nesto cackao,ali cini mi se da nisam.
Dajte neku ideju poludeh

P.S. Viber radi ali ne odgovara jer je mnogo tih zvuk, icq baguje ne rade pozovi samo poruke.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
reklamiraj. vrlo moguce da je hardver defektan(cim hard reset nije pomogao)
Ne znam kakve veze moze da ima sa hardverom
Evo trazim na netu,dosta ljudi ima taj problem ali ne pronalazim nikakvo konkretno resenje

Evo trazim na netu,dosta ljudi ima taj problem ali ne pronalazim nikakvo konkretno resenje
- Nikolaa
nekompatibilnost, ploca prsla... ko zna...
ako ga imate manje od 7 dana sjuri se u prodavnicu da ti ga odmah zamene, jer moraju
Settings-Apps-Skype-Delete Data, Delete Cache itd... udji u file manager, pa ocisti sve skype foldere... pa probaj onda, ako ni posle hard reseta i brisanja SVEGA ne radi(a radilo je), tesko da je do softvera. nista cudno da ti naleti defektan primerak, desava se...
jel si probao na nekom drugom telefonu/tabletu da se ulogujes na isti taj nalog? da neki podaci u nalogu ne prave problem mozda..
ako ga imate manje od 7 dana sjuri se u prodavnicu da ti ga odmah zamene, jer moraju

Settings-Apps-Skype-Delete Data, Delete Cache itd... udji u file manager, pa ocisti sve skype foldere... pa probaj onda, ako ni posle hard reseta i brisanja SVEGA ne radi(a radilo je), tesko da je do softvera. nista cudno da ti naleti defektan primerak, desava se...
jel si probao na nekom drugom telefonu/tabletu da se ulogujes na isti taj nalog? da neki podaci u nalogu ne prave problem mozda..
Uspeo
Isprobao sam 5 verzija skajpa i nasao sam najzad jednu da radi

Isprobao sam 5 verzija skajpa i nasao sam najzad jednu da radi
- Nikolaa
kakva glupost covece...
to je ta kompatibilnost androida sa intelom
ta tesla je takav fush da nije normalno, znam da su bili dobili jednu seriju(ne znam kog modela) sa obrnutim ekranima
... sredjivali to softverski posle nekako, ne znam dal su im otisli ti u prodaju uopste..
to je ta kompatibilnost androida sa intelom

ta tesla je takav fush da nije normalno, znam da su bili dobili jednu seriju(ne znam kog modela) sa obrnutim ekranima

Sta znam,za ono sto meni treba je ok, mojima skajp i ja da pogledam fejs/tapatalk/nesto na netu. Ali zbog ovog sa skajpom izludeh
Jedina zamerka koju imam je sto zvucnik nije malo jaci,al to cu da probam da promenim dok sam imao xiaomi video sam da ima neki program da se pojaca preko fabrickog ogranicenja.
Jedina zamerka koju imam je sto zvucnik nije malo jaci,al to cu da probam da promenim dok sam imao xiaomi video sam da ima neki program da se pojaca preko fabrickog ogranicenja.