Sport
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Sport
Dobro i prodjosmo na kraju
. Realno imali smo i dosta srece (a mozda i pameti da izgubimo od Francuske) sa zrebom.
U svakom slucaju svaka cast i kosarkasima i ostalim olimpijcima. 4 medalje u kolektivnim sportovima je neverovatan rezultat, jedino jos usa ima toliko.

U svakom slucaju svaka cast i kosarkasima i ostalim olimpijcima. 4 medalje u kolektivnim sportovima je neverovatan rezultat, jedino jos usa ima toliko.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Koliko god da nam ne prija, ovo je realno stanje stvari. Videlo se da su naši momci u grču, da se plaše američkih igrača. Kod svake teže situacije ide finta pre šuta, ne gleda se koš nego ko je slobodan, umesto da završi napad svako gleda da se reši vrućeg krompira i uvaljuje loptu drugome.
Bez još 2-3 igrača koji su se odmerili sa Amerima i nemaju toliki strah od njih, nemamo šta da tražimo. Ovde je pozitivan uspeh kontinuitet dobrih igara koji održavamo, što se kult reprezentacije obnavlja, što se momci bore i zadovoljstvo ih je gledati. Tu smo malo imali i sreće, uveren sam da bi nas i Španci dobili da smo na njih naleteli pre ovog finala.
Bez još 2-3 igrača koji su se odmerili sa Amerima i nemaju toliki strah od njih, nemamo šta da tražimo. Ovde je pozitivan uspeh kontinuitet dobrih igara koji održavamo, što se kult reprezentacije obnavlja, što se momci bore i zadovoljstvo ih je gledati. Tu smo malo imali i sreće, uveren sam da bi nas i Španci dobili da smo na njih naleteli pre ovog finala.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Oni su svaku utakmicu odradili tek toliko da prodju, dok su se u finalu malo i potrudili. Kao da trazis od belca da pobedi Bolta na 100m, moze samo da sanja kao i mi pobedu protiv amerikanaca.
Hteo sam da kazem da nemamo Gasola, Kalnietisa, Bojana Bogdanovic, Parkera, De Coloa...Ili Argentina sto ima Scola - Nocioni - Djinobili - Campazzo, a ipak smo stigli do finala. Bjelica nam nije igrao, Jokic nije bio na svom nivou, Bogdanovic moze bolje, zbog Nedovica mi je bas krivo jer mislim da ima potencijala. Markovic je prijatno iznenadio, Raduljica bio dobar, Macvan je bio ok. To su moji neki utisci. Ovo je ogroman pre svega timski uspeh.Laki021 napisao:Sa kojim?
Najboljim posle USA igraca...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Verovatno bi bilo i pet, da su igrali odbojkasi.Kornjaca Rade napisao: U svakom slucaju svaka cast i kosarkasima i ostalim olimpijcima. 4 medalje u kolektivnim sportovima je neverovatan rezultat, jedino jos usa ima toliko.
Velika steta sto nisu igrali odbojkasi.
Inace svaka cast generalno sportistima,makar smo se malo odmorili od starleta po novinama,i prijalo je narodu da se raduje uspesima sportista.
Inace svaka cast generalno sportistima,makar smo se malo odmorili od starleta po novinama,i prijalo je narodu da se raduje uspesima sportista.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Mnogo nam je nedostajao Bjelica. Decko pokriva tri pozicije u timu, ima tu potrebnu mirnocu za teske utakmice.
Ameri su mnogo iznad svih, realno ovo im je po snazi drugi ili treci tim, a da su dosli kompletni tek bi onda bila sprdnja. Njihova najveca snaga je u tome sto ne znas odakle ti preti veca opasnost, a skacu pod kosom kao navijeni. Kad gledas NBA utakmicu deluje kao da igraju slabu odbranu, a tek kad se sretnu sa ostatkom sveta shvatas da je to pakleno dobra odbrana.
Sve u svemu dosta smo medalja uzeli i svaka cast svim sportistima i hvala im sto su nas dostojanstveno predstavili svetu.
Ameri su mnogo iznad svih, realno ovo im je po snazi drugi ili treci tim, a da su dosli kompletni tek bi onda bila sprdnja. Njihova najveca snaga je u tome sto ne znas odakle ti preti veca opasnost, a skacu pod kosom kao navijeni. Kad gledas NBA utakmicu deluje kao da igraju slabu odbranu, a tek kad se sretnu sa ostatkom sveta shvatas da je to pakleno dobra odbrana.
Sve u svemu dosta smo medalja uzeli i svaka cast svim sportistima i hvala im sto su nas dostojanstveno predstavili svetu.
havijer napisao:Hteo sam da kazem da nemamo Gasola, Kalnietisa, Bojana Bogdanovic, Parkera, De Coloa...Ili Argentina sto ima Scola - Nocioni - Djinobili - Campazzo, a ipak smo stigli do finala. Bjelica nam nije igrao, Jokic nije bio na svom nivou, Bogdanovic moze bolje, zbog Nedovica mi je bas krivo jer mislim da ima potencijala. Markovic je prijatno iznenadio, Raduljica bio dobar, Macvan je bio ok. To su moji neki utisci. Ovo je ogroman pre svega timski uspeh.Laki021 napisao:Sa kojim?
Najboljim posle USA igraca...
Ja ne kontam zasto su ovi sto si nabrojao bolji od Teodosica, Jokica, Bogdanovica, Bjelice... koja reprezentacija ima vise toliko dobrih igraca od nas osim USA
Mislim da smo se kako timski tako i individualno vratili u vrh svetske kosarke, samo treba vise da motivisemo igrace da sto pre idu u NBA da ne gube vreme po Evropi kako vecina radi i mozda cemo moci i Amerima da pariramo (drugacije sigurno necemo, a i ovako tesko).
Poslednja izmena od Laki021 u 21 Avg 2016, 23:10, izmenjeno 1 put ukupno.
Španija. Složiću se sa tobom kada bi ti igrači dali svoj maksimum mi bi bili drugi po jačini, ali Bogdanović je nazadovao u odnosu na pre. Seti se pre kako je probijao odbranu, išao na ulaz.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Poslednja izmena od havijer u 21 Avg 2016, 23:13, izmenjeno 1 put ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ma da, treće mesto na Olimpisjkim igrama i poraz od USA tima od 6 razlike se uglavnom dešavaju ekipama koje nemaju ništa.
There are 10 kinds of people in the world: