Upravo sada citam i ne mogu da verujem. Covek samo treba da ih ignorise. Sta je Aleksinac? Zasticeno trgovacko ime? Jeste malo sutra. Ko su oni da uredjuju medjunarodni NET domen? Bas bih voleo da vidim sta ce da urade.Velja napisao:Komunalna policija zatvara sajtove?
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja bih im predlozio da sami izvrse odluku u roku od odmah, cisto da vidim sta bi uradili sledece 

-
- Site Admin
Upravo tako. Poslao bi im dopis od dve recenice. Saglasan da postupite po resenju odmah. Mozete da me poljubite u dupe.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Čekajte nisam baš stručan jel oni mogu da cenzurišu interet ili ne!?
Zašto je naslov u množini kada se radi o komunalcima iz Aleksinca i jednom sajtu?
Zašto je naslov u množini kada se radi o komunalcima iz Aleksinca i jednom sajtu?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zato sto je sustina naslova da kaze da komunalna policija ima ovlascenje da gasi sajtove a ovo je samo primer
- samo polako
A jel mogu oni to stvarno i da urade?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Rakhil
Naravno da ne mogu, zato i daju resenja sa postupanjem u roku od odmah, da se covek zajebe pa ih poslusa
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ponasaju se kao da mogusamo polako napisao:A jel mogu oni to stvarno i da urade?

- samo polako
Ne tako davno brujale su mreže o cenzuri interneta.
Kako je to tada bilo moguće a nije moguće sada?

Komunalni policajci su u ovom slucaju samo instrument kojim je opstina izabrala da izvrsi taj postupak kojim bi zabranili nekom da koristi ime grada u te svrhe. Tehnicki bi vrlo tesko dobili na medjunarodnom postupku sa ICANNom da preotmu domen, ali vrlo lako mogu kaznama lokalno da deluju i da ga nateraju na gasenje.
U sustini kad oces firmu da registrujes ne mozes da koristis ime grada bez odobrenja skupstine opstine pa oni idu na tu pricu.
U sustini kad oces firmu da registrujes ne mozes da koristis ime grada bez odobrenja skupstine opstine pa oni idu na tu pricu.
- Rakhil
A jebote, vise se i ne trudis izgleda...samo polako napisao:Ne tako davno brujale su mreže o cenzuri interneta.

Gradska vlast predstavlja većinu. To je volja većine opštine. Većina ne želi da neko koristi ime grada za tamo neki sajt.
- samo polako
Rakhil napisao:A jebote, vise se i ne trudis izgleda...samo polako napisao:Ne tako davno brujale su mreže o cenzuri interneta.

Pritom sad tek vidim, nije komunalna policija nego komunalni inspektor a komunalna policija su rekli samo kako bi se malo dobilo na aktuelnosti vesti 

-
- Site Admin
Ovo je pojedinac nije firma. Kako ces ti mene da nateras i kojim kaznama i na osnovu kog zakona? Mogu da idu gde hoces, nemaju nista i ne postoji nijedan pravni osnov za bilo kakvu kaznu pa i izmisljenu.ftj napisao:Komunalni policajci su u ovom slucaju samo instrument kojim je opstina izabrala da izvrsi taj postupak kojim bi zabranili nekom da koristi ime grada u te svrhe. Tehnicki bi vrlo tesko dobili na medjunarodnom postupku sa ICANNom da preotmu domen, ali vrlo lako mogu kaznama lokalno da deluju i da ga nateraju na gasenje.