Beograd - Batočina
Samo ja i deca. Ka tamo gotovo pust grad, 80/100, čim smo izašli van grada i dohvatili čist autoput tempomat na 130 do isključenja kod Lapova. Potrošnja 6.5
Batočina - Beograd, opet tempomat 130, ali ukupno malo sporije. Radovi na putu, gužva na ulazu u Beograd i kroz grad. Potrošnja 6.2
U proseku na 257km, 6.3 litre.
Sutra imam deonicu od oko 100km autoputa kroz čistu ravnicu i onda još dva dana gradske vožnje. Videćemo šta će reći ukupan prosek.
Korak napred u odnosu na sve što sam vozio iz Renaultove game. Doduše nisam vozio Austral.
Baš dosta toga promenjeno na bolje. Vizuelno stvarno odlično izgleda, kako spolja tako i unutra. Veoma prostran. Komplet sve digitalno, integrisano sa Google, sve super izgleda. Mada ima AA i povezan mi je telefon, nije hteo da ih spoji preko AA. Nisam se bavio problemom.
Očigledan nedostatak je preglednost pozadi što su mogli rešiti kamerom na retrovizoru kao kod nekih drugih modela. Ovako je malo nezgodno.
Svidelo mi se kako rade asistencije na autoputu. Vidi se da je i to unapređeno. Tipa adaptivni tempomat kreće da ubrzava čim dam migavac jer vidi da ima prostora.
Ima par stvari koje ga baš izdvajaju, poput Solarbay staklenog krova i konzole u vidu naslona za ruke na zadnjim sedištima koja ima i držače za telefone.
Hibridni sistem skroz dobro funkcioniše i jako lepo on ide. Što ubrzanje što međuubrzanja. Kao da uvek ima rezervu snage mada nisam vozio nekim velikim brzinama. Potrošnja varira, autoput oko 6.5 dok sam išao juče do Zemuna i tražio tamo parking, kružio po ulicama. Pokazao 8 litara. Ne baš tipično za hibrid. Videćemo još par dana dok je kod mene.
Ne bih imao ništa protiv da mi se nađe u garaži ali za 45-50k dobro bih razmotrio šta još ima u ponudi.
Kakva je panorama u praksi, jer nema nikakva fizička zaštita od Sunca?
I kakav je hibridni sistem što se tiče prenosa, oseti se razlika u vožnji kada je pogon preko elektromotora i na SUS, pošto oni imaju sve kombinacije?