Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od methane.master »

Ladno nema Extras+info :o

Evo šta piše u About. ..

Edit:

Glupi TT za WIN

Slika

Sent using Tapatalk al je us*ao motku pa moram sa kompa
Širim haos!
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Da, jeste Denim... Extras+Info mora ponovo da se instalira.

Slika
Širim haos!
Dzoni_m
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
Garaža: BMW 118i, CX-60

Post od Dzoni_m »

Lumia mi je za Rusko trziste. Jos uvek nema Denim iako je pustena za 1520 poodavno....Valjda ce uskoro.......Ako ne uvedu sankcije :kezo:

Posle 2 dana non-stop cackanja i varijante "jedini telefon" dakle namam neki drugi kao backup sto sam radnije imao kada sam se igrao sa WP, mogu da primetim par stvari:

MS, svaka cast na OS-u. Sto je do OS-a i optimizacije, radi ubija. Ni da trzne ni da stucne niti da pravi bilo kakve probleme. Baterija, opet, svaka cast. Za ovoliki ekran i ove performanse autonomija je fantasticna. Na Androidu mogu samo da sanjam ovo. Aplikacija (makar koje ja koristim) rade bez ikakvih problema i mogu da primetim da su malo popeglanije i rade odlicno, doduse manje ih ima i cesto nemaju sve opcije.

MS, da se nosis u p. materinu sa kretenskim account sistemom u kojem je moj account u US pa se smorim dok promenim za neki drugi region kako bih uneo VISA karticu. Dizajner settings-a u gulag. Kao i svi clanovi tima koji su odobrili finalni izgled. Je*em vas corava. Ranije mi nije smetalo jer nisam toliko cackao ali sada kada je to daily runner, bas je ocajna ergonomija.

2-step verification accounts je uzasno lose implementiran. Svaka aplikacija trazi 2nd step ponaosob, umesto da radi na nivou uredjaja. Meni su oba naloga sa 2-step proverom. Smorio sam se dok sam podesio sve aplikacije.

I poslednji problem je do mene, meni je SVE bukvalno SVE vezano za Google. Prebaciti se na sky-drive i ostale servise koji su prirodni za WP su mi malo problem. Robujem navikama, ali korak po korak. Polako.

Jedno je sigurno, posle ovog iskustva, android vise ne. Ili WP ili IOS. Jednostavno, video sam koliko mi lose performanse Androida smetaju. Dao sam mu fer sansu. 3 modela. Baciti svakih 8-9 meseci 500-600 eur za flagship model kako bi mogao da isprati "poslednji update" je stvarno suludo. A govoriti o performansama na nekom modelu od ~300 eur posle update na verziju vise je suludo. Taj telefon izgubi 50% performansi. O update za dve verzije vise ne treba ni govoriti, em oficijalno nece dobiti, a custom romovi rade kao i svaki drugi poluproizvod. Delimicno dobro.

Just my 2 cents.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Dzoni_m napisao:Jednostavno, video sam koliko mi lose performanse Androida smetaju. Dao sam mu fer sansu. 3 modela. Baciti svakih 8-9 meseci 500-600 eur za flagship model kako bi mogao da isprati "poslednji update" je stvarno suludo. A govoriti o performansama na nekom modelu od ~300 eur posle update na verziju vise je suludo. Taj telefon izgubi 50% performansi. O update za dve verzije vise ne treba ni govoriti
Je l' neophodno da se uradi update svaki put na Androidu? Ja sam na primer gurao Froyo (2.2) sve dok Skajp nije ugasio podršku, negde u avgustu 2014. Dok mi sve aplikacije rade na verziji koja je i došla s telefonom, ja ne bih radio update, upravo zbog gubitka performansi. Telefon mi je bio iz 2010. i sasvim lepo je radio skoro 4 godine. Možda bih i uradio update da je postojao, ali svakako bih izbegavao sve dok mi aplikacije šljakaju... zato i pitam da li je neophodno instalirati update ukoliko postoji? Šta se gubi ukoliko ostaneš na originalnoj verziji?
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

stefanan napisao:
Kuzmanovic napisao:Stefane koju Teslu imas?
Onaj najjeftiniji, L7.
Hteo sam asus fonepad da uzmem,ali nikako da naleti neki za 100e pa sam uzeo ovo
I ja imam taj. Najveca mana mu je sto nema jbni gorila glass. :glavomuzid:

Inace nikako da ga odnesem na reklamaciju, kada ga skinem sa punjaca uvek zabode i moram da ga restartujem. Inace sam zadovoljan Teslom, s obzirom da nisam zahtevan korisnik.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Stigao i meni update na Denim, za 925.

Sve isto, samo sam dobio Cortanu. Malo smo caskali danas, odlicno prepoznaje glas. Problem je samo sto ne zna srpski jos, pa ne moze sve kontakte da pozoves preko nje. Inace pretrazivanje neta radi savrseno :doubleup:
Realno gledano, glupost koja ce mi dosaditi za par dana :)
Korisnikov avatar
Ivan75
Reactions:
Pridružio se: 08 Dec 2014, 09:18
Garaža: Golf 7 1.6 TDI

Post od Ivan75 »

Nije bre isto, sve brže radi...i baterija bi trebalo da bude bolja...
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Tesko da moze brze od onoga kako je radio :D
Videcemo ovih dana
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Rakhil napisao:Tesla 785 kosta 17000, za hiljadu dinara vise imas Samsung Tab 3 8.0 koji je za Teslu kosmos. Ovo je samo prvo sto mi je palo na pamet

EDIT: Sad vidim da je L7 10 hiljada, Acer Iconia isto, Samsung tab3 7.0 11 hiljada, a Asus Memopad 12k. Kaki qrac Tesla, to ko je kupio po onim promo cenama ko stefan jos i djene djene, sad je suludo uzeti bilo sta njihovo
Ja sam kupio teslu 785 pre 8 meseci za 110e i to je tad bila ok cena.
Sad ni 110e nije nista spektakularno kad je i komkurencija pojeftinila.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Dzoni_m napisao:Jednostavno, video sam koliko mi lose performanse Androida smetaju. Dao sam mu fer sansu. 3 modela. Baciti svakih 8-9 meseci 500-600 eur za flagship model kako bi mogao da isprati "poslednji update" je stvarno suludo. A govoriti o performansama na nekom modelu od ~300 eur posle update na verziju vise je suludo. Taj telefon izgubi 50% performansi. O update za dve verzije vise ne treba ni govoriti
Realno, android flagship te košta 150e godišnje, ništa više od toga.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

http://youtu.be/ckzhX1O6Lto
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Uuuuu, kakav lag na 2:44+ :nonono:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Da li ovakvi "cool" likovi samo meni idu na nerve ili je to nirmalno?
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ne ide mi ma nerve, samo je smešan ko bioskop. Liči na Hobita.

Tapatalk
Odgovori