Evo šta piše u About. ..
Edit:
Glupi TT za WIN

Sent using Tapatalk al je us*ao motku pa moram sa kompa
Je l' neophodno da se uradi update svaki put na Androidu? Ja sam na primer gurao Froyo (2.2) sve dok Skajp nije ugasio podršku, negde u avgustu 2014. Dok mi sve aplikacije rade na verziji koja je i došla s telefonom, ja ne bih radio update, upravo zbog gubitka performansi. Telefon mi je bio iz 2010. i sasvim lepo je radio skoro 4 godine. Možda bih i uradio update da je postojao, ali svakako bih izbegavao sve dok mi aplikacije šljakaju... zato i pitam da li je neophodno instalirati update ukoliko postoji? Šta se gubi ukoliko ostaneš na originalnoj verziji?Dzoni_m napisao:Jednostavno, video sam koliko mi lose performanse Androida smetaju. Dao sam mu fer sansu. 3 modela. Baciti svakih 8-9 meseci 500-600 eur za flagship model kako bi mogao da isprati "poslednji update" je stvarno suludo. A govoriti o performansama na nekom modelu od ~300 eur posle update na verziju vise je suludo. Taj telefon izgubi 50% performansi. O update za dve verzije vise ne treba ni govoriti
I ja imam taj. Najveca mana mu je sto nema jbni gorila glass.stefanan napisao:Onaj najjeftiniji, L7.Kuzmanovic napisao:Stefane koju Teslu imas?
Hteo sam asus fonepad da uzmem,ali nikako da naleti neki za 100e pa sam uzeo ovo
Ja sam kupio teslu 785 pre 8 meseci za 110e i to je tad bila ok cena.Rakhil napisao:Tesla 785 kosta 17000, za hiljadu dinara vise imas Samsung Tab 3 8.0 koji je za Teslu kosmos. Ovo je samo prvo sto mi je palo na pamet
EDIT: Sad vidim da je L7 10 hiljada, Acer Iconia isto, Samsung tab3 7.0 11 hiljada, a Asus Memopad 12k. Kaki qrac Tesla, to ko je kupio po onim promo cenama ko stefan jos i djene djene, sad je suludo uzeti bilo sta njihovo
Realno, android flagship te košta 150e godišnje, ništa više od toga.Dzoni_m napisao:Jednostavno, video sam koliko mi lose performanse Androida smetaju. Dao sam mu fer sansu. 3 modela. Baciti svakih 8-9 meseci 500-600 eur za flagship model kako bi mogao da isprati "poslednji update" je stvarno suludo. A govoriti o performansama na nekom modelu od ~300 eur posle update na verziju vise je suludo. Taj telefon izgubi 50% performansi. O update za dve verzije vise ne treba ni govoriti