Hebote, muka mi dok gledam, imam klinca osamnaestogodišnjaka. Pokazao sam mu ovu vest.

Znaš kad bih povezao nekog ko se nije vezao pozadi, nikad,a možda ni tad. Treba da nam svima polomi kičmu ako dodje do nedajBože.
Upravo to. Ove godine za prvih 7 meseci od ukupnog broja poginulih u motornim vozilima cak 50% nije imalo pojas. Samo u Junu i Julu od ~100 poginulih (naspram 50ak prosle godine) 70% nije koristilo pojas. Stoga, to je jedan od faktora za toliki skok. Primera radi do pocetka juna je nastradalo oko 185 osoba.maniaxxx napisao:Ovde niko nije bio vezan, da su bili vezani ne bi jim majke kukale sad
A pre mesec dana su se urcili, nase mere tehnickog pregleda su smanjile broj poginulih u prethodnom periodu. Sad cute.dragvorl napisao:180 ljudi za nepunih 2 meseca.
Ne, oko 185 je od 1.1. do 1.6. nastradalo, znaci 5 meseci. A ~100 od 1.6 do danas.
Pa i jeste, imalo smo dobru statistiku do pocetka juna. Nekih 11% manje poginulih u odnosu na isti period prethodne godine. I oko 1.000 manje povredjenih i 1500 manje nezgoda. Onda je nastupio ovaj period od pocetka juna gde iskreno su svi zateceni po malo. Definitinvo je nevezivanje pojaseva najvise uticalo da toliko nastrada jer od tih ~100, njih ~65 nije koristilo pojas.lami napisao: 27 Jul 2019, 14:44A pre mesec dana su se urcili, nase mere tehnickog pregleda su smanjile broj poginulih u prethodnom periodu. Sad cute.dragvorl napisao:180 ljudi za nepunih 2 meseca.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока