Ali nikada ne možeš imati 12 prvoklasnih igrača, tj 12 igrača istog ili sličnog kvaliteta pa da ih ravnomerno koristiš. To samo USA može.
Laki021 napisao:Pa dobro to je standardno, to uvek vazi.
Nego ovde se stvara atmosfera kako ce sutra da nam propadne kosarka, nema ko da nasledi ove matore igrace, maldih nada nigde na vidiku...
Ne, nego se stvara atmosfera kako su vanzemaljci ponovo sleteli na ovu planetu
Diskusija se vodila sasvim normalno dok ti nisi krenuo sa ložačkim izjavama i omalovažavanjem svih ostalih reprezentacija. Ja našoj reprezentaciji nisam nikada predviđao crne dane, samo sam spomenuo da nije sve tako bajno i sjajno jer smo sa proizvodnjom talenata prilično utanjili.
Počeo si da lažeš i izmišljaš podatke, Jokić je kod tebe precizniji od Gasola u ruki sezoni... Pa argumente tipa "Gasol je igrao više pa je zato davao više poena". Pa da, tvoj auto je brži nego moj jer može veću brzinu da razvije, brilijantna logika

Pa zašto je igrao više? Obojica su rukiji, došli iz Evrope, nisu mesto u timu zaslužili prehodnim sezonama, tatini sinovi, ni išta slično.
Od naše ekipe koja je bila prvak 2015 na U20 takmičenju, jedino je Gudurić primirisao prvom timu ove godine. A neki su već sada potonuli, tipa Tejić. Još jednom, 21 godina nije malo niti se u tim godinama igrač može smatrati samo talentom.
Btw, Španci su na tom prvenstvu bili drugi

Ili da navedemo precizno, od 2007. oni su uvek prvi, drugi ili treći na tim šampionatima. Mi smo 2007. i 2008. bili prvi, od tada jednom bili prvi (2015) a sve ostalo od 4. mesta pa naniže. Jednom čak i 13.
Uostalom, možda sam i ja malo naivno uleteo u ovu raspravu, zaboravio sam da je sa druge strane stručnjak koji je pre neki dan izrazio sumnju u iskreno navijanje FIBE za naš tim

Jbg, omaklo mi se.