Sport
Re: Sport
Mi smo po kvalitetu negde između 4-6 mesta tako da je ovo odličan uspeh.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Realno nas je zreb ukenjao, drugo polufinale je bilo USA - Spanija a mi smo igrali sa Australijom. Treba napomenuti i da smo lose odigrali u grupi.
Kako god, ostvarili smo najbolji moguci rezultat, ja sam prezadovoljan.
Kako god, ostvarili smo najbolji moguci rezultat, ja sam prezadovoljan.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Treba biti malo realniji, mi imamo mentalitet da se brzo vinemo u visine i izgubimo reper. Mi iz kamena klesemo zlato. Nije nas bilo na mapi kosarkaskoj neko vreme, a sad ne valja sto se nismo nosili egal sa ovim vanzemaljacima.
Fudabaleri vec dugo ne mogu da se kvalifikuju za bilo koje takmicenje.
Fudabaleri vec dugo ne mogu da se kvalifikuju za bilo koje takmicenje.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Srebro je puna kapa za nas u košarci. Realno je da nismo druga zemlja na svetu u košarci, ali žreb nas ponekad pomazi. Isplatio nam se poraz od Francuza. Ostaje gorak ukus da nam se ponavlja već neki put u poslednjih par godina da posle fenomenalnih polufinala izduvani odigramo beskrvno finale "spuštenih gaća" i budemo poniženi.
Što se tiče nastupa svih naših sportista objektivno bi trebalo da očekujemo barem 4 zlata da bi mogli da kažemo da su igre bile uspešne za našu zemlju, tako da ne vidim razloga za neko busanje u grudi.
Što se tiče nastupa svih naših sportista objektivno bi trebalo da očekujemo barem 4 zlata da bi mogli da kažemo da su igre bile uspešne za našu zemlju, tako da ne vidim razloga za neko busanje u grudi.
Jedino objektivno zlato su Djoković i vaterpolisti...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
U potpunosti se slazem sa Ristom. Odlican rezultat s obizirom na stanje stvari.
Cestitke kosarkasima i kosarkasicama, odbojkasicama na srebru, atleticarima, i naravno sve pohvale momcima koji nas nikad ne iznevere vaterpolistima Partizana na osvojenom zlatu
Sto se mene tice jedino razocarenje olimpijade je Princ od Monaka, ostalo je sve oke. Zao mi je odbojkasa sto se nisu kvalifikovali.
Cestitke kosarkasima i kosarkasicama, odbojkasicama na srebru, atleticarima, i naravno sve pohvale momcima koji nas nikad ne iznevere vaterpolistima Partizana na osvojenom zlatu

Sto se mene tice jedino razocarenje olimpijade je Princ od Monaka, ostalo je sve oke. Zao mi je odbojkasa sto se nisu kvalifikovali.
ne postoji objektivno zlato, čist pleonazamMr.Rotor napisao:Jedino objektivno zlato su Djoković i vaterpolisti...
koliko je đole za zlato pokazao je, a koliko je za milionske turnire pokazuje godinama...kraj
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Jače kucanje, jači igrači pre 21 godinu...
Mentalni sklop pobednika...
https://www.youtube.com/watch?v=TEP9FJoC2_0
Đoković nije izgubio od tamo nekog pacera, nego od vrlo nezgodnog igrača koji ga je pobeđivao i ranije i koji može da pobedi svakog rivala, što je i pokazao ranije.
Bilo je za očekivati da streljaštvo i veslači donesu neku medalju. Plivači se nisu proslavili. Kolašinac koliko se hvališe u javnosti trebalo je minimum da ide u finale.
Šteta što odbojkaši nisu išli, bili bi vrlo konkurentni za medalju jer su bili u odličnoj formi u poslednje vreme.
Mentalni sklop pobednika...
https://www.youtube.com/watch?v=TEP9FJoC2_0
Đoković nije izgubio od tamo nekog pacera, nego od vrlo nezgodnog igrača koji ga je pobeđivao i ranije i koji može da pobedi svakog rivala, što je i pokazao ranije.
Bilo je za očekivati da streljaštvo i veslači donesu neku medalju. Plivači se nisu proslavili. Kolašinac koliko se hvališe u javnosti trebalo je minimum da ide u finale.
Šteta što odbojkaši nisu išli, bili bi vrlo konkurentni za medalju jer su bili u odličnoj formi u poslednje vreme.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne bih se složio, ali vidim većinom ljudi misle tako.crni napisao:koliko je đole za zlato pokazao je, a koliko je za milionske turnire pokazuje godinama...kraj

Posetite www.garaza.rs !
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Verovatno nije, ali u ovom slucaju je daleko od nekoga sa kime bi trebalo trljati nos sportistima koji uglavnom funkcionisu na principu entuzijazma.trojanac napisao:Ne bih se složio, ali vidim većinom ljudi misle tako.crni napisao:koliko je đole za zlato pokazao je, a koliko je za milionske turnire pokazuje godinama...kraj