Ali jbg, i njemu tako spremnom je sledeće sezone Jordan dao 45 poena, bez i da se zadihao. Ogromna je razlika u fizičkoj spremi, sa NBA igračima možemo igrati samo na timski nastup i jaku psihu.
Nije bilo isto u Atlanti, bez obzira na rezultat...Mi smo tu preko pola sata bili u egalu ili u laganom zaostatku. Tek smo na kraju crkli. Sve vreme smo igrali dosledno, po dogovoru, ni traga nekom "raspadu", držali smo konce svoje igre. I to je bio mnogo jak američki tim, mnogo jači od ovog.Delija napisao:@Laki
Mozemo mi da pricamo sta hocemo, ali u poslednje vreme sa ovim vanzemaljcima jedino Spanci su jos kako-tako mogli da se tuku kad ovi igraju ozbiljno, ali mi izgleda - nikako.
Pre 4 godine su u finalu Spance dobili 107-100, a nas odvaljuju lagano sa 30+ razlike. Da su stvarno hteli da se izviljavaju nabili bi nas 50 razlike, a ne bi igrali sa drugim timom na kraju. I mi smo igrali sa drugim timom, ali iz sasvim drugog razloga.
ALI... podseticu da su nas i u Atlanti '96 nabili isto ovako u finalu - 95:69 - a tada je ovo bila nasa ekipa:
Dejan Tomašević
Miroslav Berić
Dejan Bodiroga
Željko Rebrača
Predrag Danilović
Vlade Divac
Aleksandar Đorđević
Saša Obradović
Žarko Paspalj
Zoran Savić
Nikola Lončar
Milenko Topić