Ne brže od života!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Ne brže od života!
Možeš da probaš.
Uostalom, dobar vozač nije samo onaj koji zna da vozi svoj automobil, već onaj koji zna da prati saobraćaj, tj ostale.
Pored raznih manje ozbiljnih situacija na magistrali, kada na pretek ima vremena za reakciju, jednom sam vozio po njivi, a drugi put umalo da kolega suvozač poljubi stenu u OK klisuri. Dobra strana svega toga je da ovo sada pišem, a nadam se i da su mentoli sa druge strane naučili nešto.
Na kraju je najgore kada se skloniš budali (tačnije spašavaš i sebe i njega i nego u trećem vozilu), a on ni ne pogleda, već skreće pogled i opušteno nastavlja dalje.
T-T
Uostalom, dobar vozač nije samo onaj koji zna da vozi svoj automobil, već onaj koji zna da prati saobraćaj, tj ostale.
Pored raznih manje ozbiljnih situacija na magistrali, kada na pretek ima vremena za reakciju, jednom sam vozio po njivi, a drugi put umalo da kolega suvozač poljubi stenu u OK klisuri. Dobra strana svega toga je da ovo sada pišem, a nadam se i da su mentoli sa druge strane naučili nešto.
Na kraju je najgore kada se skloniš budali (tačnije spašavaš i sebe i njega i nego u trećem vozilu), a on ni ne pogleda, već skreće pogled i opušteno nastavlja dalje.
T-T
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Nazalost, na ovim snimcima se ne vide tablice, niti bilo kakav drugi identifikujuci motiv, tako da jedino sto moze da se eventualno uradi je da se trazi od Instagrama da im ugase kanal. Medjutim vidim vec imaju nekoliko backup kanala. Ovakve probleme imaju policije po svim drzavama generalno jer ovi likovi mogu da prave koliko hoce naloga, i jako je frustrirajuce izboriti se sa time. Stalno nicu novi.Dare4x4 napisao: 04 Avg 2019, 19:42 Brate @passenger, baš sam ovo sad hteo da okačim. Ne umem da opišem osećaj koji imam dok ovo gledam, a još gori dok čitam komentare. Ja ne znam da li policija prati ovaj kanal ali imalo bi posla za njih ako ih zanima bezbednost. Dobro smo i živi ako su ovi komentatori na ulicama.
@H4wkeye
Ovo spada pod odeljenje za Visokotehnoloski Kriminal, oni prate te stvari po netu i vezano za online/racunare.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
baš sam to hteo da napišem. Ovo je za VT kriminal da im se isprate IP adrese i profili
Još krive ženu što izlazi iza autobusa. Da neko vozi i 50 kmh tuda, lako se uoči kad se odmakneš od autobusa. Ali sa 100 kmh je teško.
Još krive ženu što izlazi iza autobusa. Da neko vozi i 50 kmh tuda, lako se uoči kad se odmakneš od autobusa. Ali sa 100 kmh je teško.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Komentari koliko vidim pola ih psuju, pola su idioti koji su u fazonu sto ne gleda pesak. 

I prelazila na pesackom plus, budalaaa na kub.passenger napisao:Sad se vidi lepo. 100kmh u 30kmh zonipassenger napisao: 03 Avg 2019, 19:49 jadan narod, užas.
Vidite na pungasshop u story ima jedan debil 80-90kmh vozi u 30 kmh zoni, jedva izbegao pešake. Nije ih video od autobusa. Zamalo da ih pokupi degenerik,
- mitar1982
- Pridružio se: 11 Maj 2019, 14:45
- Garaža: Opel Insignia Sports Tourer SW 2.0 CDTI EDITION 110 hp
Skloniše sisice snimak.
“I should be sorry if I only entertained them, I wish to make them better.” – G.F. Handel
Obično kombinacija faktora ima loš epilog.
Ona pretrčava, čini prekršaj, on vozi 30, ništa strašno.
On ide 100, čini prekršaj, niko ne pretrčava, ništa.
Kombinacija eto belaja. Imali su sreće.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ona pretrčava, čini prekršaj, on vozi 30, ništa strašno.
On ide 100, čini prekršaj, niko ne pretrčava, ništa.
Kombinacija eto belaja. Imali su sreće.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ovde je samo jedan krivac. Osoba sa snimka nije pretrčavala već normalno išla pešačkim, dok nije došlo do stani-pani situacije.
Ja ne znam koji si ti klip nidzo gledao.
Nisu sklonili, jos se hvale i sprdaju sa istim. Rekao sam vam da su bolidi kad sam vam ostavljao link, a rezervnih kanala imaju na pretek.mitar1982 napisao:Skloniše sisice snimak.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Nema veze ni koliko je snimak star niti bilo šta drugo. Jednostavno kad saznaju registraciju auta koji je bio u tom prekršaju samo sa jednim džipom interventne policije odu do tamo, pozvone i pitaju prvog ko izadje na vrata za junačko zdravlje. Jel ste vi taj i taj, dajte papire....malo mu na ovaj ili onaj način uteraju strah u kosti. Brzo bi se pročulo u krugovima koji treba to da čuju.Grujic napisao: 05 Avg 2019, 06:43 Ima nacina da se uhvate preko tih kamera iz okoline, al je problem sto se ne zna koliko je klip star, ne mora da znaci da je par dana pa da uzmu snimak...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac