Sport
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Sport
maxer napisao:Potpuno se slažem!Vladapetr napisao:Koliko god da nam ne prija, ovo je realno stanje stvari. Videlo se da su naši momci u grču, da se plaše američkih igrača. Kod svake teže situacije ide finta pre šuta, ne gleda se koš nego ko je slobodan, umesto da završi napad svako gleda da se reši vrućeg krompira i uvaljuje loptu drugome.
Apatija, malodušnost, nemotivisanost, strah ... ako se ja pitam - sramota! Ovakav psihički stav sportista ne sme sebi da dozvoli, jer je to recept za propast i gubljenje časti. Tako ja gledam na ovu utakmicu. Svaka njima čast za ono što su pokazali u prethodnim utakmicama ali to je bilo za "to" a ovo je za "sada" a to je sramota!
Ja jesam "živac" i vežbao sam borilačke veštine gde je pre svega strah i malodušnost potrebno eliminisati iz svesti, pa možda zato tako i reagujem - jer smatram da tako treba svaki sportista da se ponaša ... jebi ga, očito to ne važi za sve.
Svaka čast ovom našem igraču koji je ušao na kraju (valjda Nedović), borio se i nadigravao do poslednje lopte ... tako se to radi: nema veze što znaš da je protivnik superiorniji u svakom pogledu, ti igraj najbolje i najsrčanije što možeš, pogini ali se ne predaj! Tako se zadobija poštovanje i čast u borbi ... ali tako se dobija i rat.

Iako je bilo jasno da cemo lagano izgubiti ovu utakmicu, ja sam jako razočaran nakon iste. Mrzim predaju u bilo kojoj sferi života, a naročito u sportu. Ok, ima neko bolji, ali to nije razlog da se prestaneš boriti. Baš su me iznervirali...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Sa Birčevićem otpočetka bi sve imalo smisla 
Osim što je finale bilo mučno za gledanje, kad pogledaš spisak igrača, izdvojiš Markovića, Teodosića i eventualno Jokića, od kojeg zbog godina i iskustva nije moglo da se očekuje više, ruku na srce, onda pomisliš na olimpijsko srebro koje je takav tim osvojio...
Jbm li ga, nekom logikom, to ispada kao neverovatan uspeh, što i jeste na kraju.
Ili uprošćeno, zamisli špance sa jednim Birčevićem u timu, bez omalovažavanja, nije on kriv što je pozvan u reprezentaciju

Osim što je finale bilo mučno za gledanje, kad pogledaš spisak igrača, izdvojiš Markovića, Teodosića i eventualno Jokića, od kojeg zbog godina i iskustva nije moglo da se očekuje više, ruku na srce, onda pomisliš na olimpijsko srebro koje je takav tim osvojio...
Jbm li ga, nekom logikom, to ispada kao neverovatan uspeh, što i jeste na kraju.
Ili uprošćeno, zamisli špance sa jednim Birčevićem u timu, bez omalovažavanja, nije on kriv što je pozvan u reprezentaciju

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Mozes ti da se sprdas koliko hoces, ali Bobi je nas najjaci centar.crni napisao:e da je bobi igrao...
Koliko lezi ili ne konceptu nase igre, to je vec neka druga stvar - za njega mora da igra ekipa.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da li bi se držali s Amerima...
Teodosić, Dragić, Bojan Bogdanović, Hezonja, Bjelica, Teletović, Šarić, Jokić, Peković, Vučević, Marjanović

Teodosić, Dragić, Bojan Bogdanović, Hezonja, Bjelica, Teletović, Šarić, Jokić, Peković, Vučević, Marjanović
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Teoretski bi moglo biti 30, ali ne mora da znaci.
Dovoljno je imati NBA centre pod kosem i sve bi islo drugacije, jer su se ovi juce naskakali kao niko. Dosta poena dodje iz druge, trece ili pete sanse, a to malo i demoralise. Sa druge strane, manje bi se usetavali pod kos. Ne kazem da bi "belci" dobili, ali bi ipak bilo drugacije. Ne bi tu bilo ni straha, koji je juce bio evidentan. Ipak drugacije igraju oni koji su na Amere navikli i igraju svaki dan, bez obzira na sam kvalitet.
Dovoljno je imati NBA centre pod kosem i sve bi islo drugacije, jer su se ovi juce naskakali kao niko. Dosta poena dodje iz druge, trece ili pete sanse, a to malo i demoralise. Sa druge strane, manje bi se usetavali pod kos. Ne kazem da bi "belci" dobili, ali bi ipak bilo drugacije. Ne bi tu bilo ni straha, koji je juce bio evidentan. Ipak drugacije igraju oni koji su na Amere navikli i igraju svaki dan, bez obzira na sam kvalitet.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mislim da bi ova ekipa mogla da dobije najjaču Španiju..bilo bi gusto, ali bi verovatno dobila...pa ako ta Španija igra na -10 s Amerima, onda bi valjda mogli i ovi...
ma jok, štimac je naš džoker, samo sale pojma nemanuk napisao:Sa Birčevićem otpočetka bi sve imalo smisla

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
Jel vi znate da Amerikancima nisu igrali najbolji igrači???
ta "strašna" španija je već dobijena 2010.starac vujadin napisao:Mislim da bi ova ekipa mogla da dobije najjaču Španiju..bilo bi gusto, ali bi verovatno dobila...pa ako ta Španija igra na -10 s Amerima, onda bi valjda mogli i ovi...
izvini, nisam 'teo, sećaš se?
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-