Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Eto, i onda kazu da ja ne pomazem ljuduma... svasta.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Samo da javim da TT opet radi. Reinstalirao sam al sam morao da otvorim profil 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Šteta za Sony. Imaju odlične telefone ali nikako nisu znali da se ozbiljno pozicionoraju na tržištu. Samsung igra prljavo ali sluša šta traže kupci...Vladapetr napisao:Gde si video S5 sa Lolipopom, neko tvoj ga apdejtovao? Ako se radi o zvaničnoj verziji a i ostalo mu radi lošije nego pre, verovatno treba da odradi hard reset - što se i preporučuje za svaki veći apdejt os-a.
Btw, ne znam da li je bilo:
B92: Sony više neće proizvoditi telefone? http://www.b92.net/tehnopolis/aktuelno. ... _id=959790
Džaba što umeju, kad ne umeju
Poslato telepatski
Konstantno su brljali i podvaljivali kupcima.
E sad, sad su se konacno uozbiljili i poceli da prace stvarno dobre telefone, bila bi velika steta da sada kada su posle godina lutanja konacno isplivali na povrsinu dignu ruke.
Ja se nadam da se to nece desiti (ovo je samo mogucnost, nije odluka), tim pre sto su u poslednjem tromesecju cak ostvarili profit u poslu sa telefonima.
E sad, sad su se konacno uozbiljili i poceli da prace stvarno dobre telefone, bila bi velika steta da sada kada su posle godina lutanja konacno isplivali na povrsinu dignu ruke.
Ja se nadam da se to nece desiti (ovo je samo mogucnost, nije odluka), tim pre sto su u poslednjem tromesecju cak ostvarili profit u poslu sa telefonima.
Odavno se pojavio lolipop za S5. Ima nekih gluposti, ali uglavnom sve radi ok. Napolju se pojavile i 5.0.1 i 5.0.2 verzije, al ih kod nas još uvek nema.Vladapetr napisao:Gde si video S5 sa Lolipopom, neko tvoj ga apdejtovao?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Na to sam i mislio, nije ga kupio sa Lolipopom nego je uradio apdejt. Dešavalo se i pre da fon baguje nakon bitnijeg apdejta, rešavalo se hard resetom.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Samsung očigledno nije još lepo ispeglao lolipop jer novu verziju uvek prvo puste za najsvežiji model. Za Note ga još nema ni u najavi ali na starom S5 je već dva meseca tu i svi se žale.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dobra je fora sa profilom. Videces kada budes ponovo reinstalirao TT, menjao fon ili hteo da se ulogujes sa nekog drugog telefona. Samo se konektujes preko profila i svi forumi su ti tu, nema potrebe da ih trazis i da se na svaki logujes pojedinacno.methane.master napisao:Samo da javim da TT opet radi. Reinstalirao sam al sam morao da otvorim profil
Sent using Tapatalk
Google je zabrljao, nije Samsung.Floyd napisao:Samsung očigledno nije još lepo ispeglao lolipop jer novu verziju uvek prvo puste za najsvežiji model. Za Note ga još nema ni u najavi ali na starom S5 je već dva meseca tu i svi se žale.
Bas sam se potresao

U čemu je problem?
Nisam u toku
Nisam u toku

Najveci je sa memory leakom, jede memoriji i koci telefon, treba ga redovno resetovati.
Zatim problem sa silent mode i jos par.
Zatim problem sa silent mode i jos par.
Aha ok. To je ono što si mi već pričao. Ja sam razumeo da ima neki problem baš sa Note.
Ne.
Krenuo je uopdate i za N4, samo sad iz meni nepoznatih razloga Samsung update obavlja na osnovu ulica u kojoj zivis i za svaku ulicu izbacuje posebnu verziju (malo karikiram).
Tako da ko zna kad ce ga svi dobiti, u mojoj ulici ga jos nema.
Krenuo je uopdate i za N4, samo sad iz meni nepoznatih razloga Samsung update obavlja na osnovu ulica u kojoj zivis i za svaku ulicu izbacuje posebnu verziju (malo karikiram).
Tako da ko zna kad ce ga svi dobiti, u mojoj ulici ga jos nema.
Sad sam proverio. Nema ga ni u mojoj 

- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Bio do Vipa da cura potpise novi ugovor i uzme novi mobilni. Gledamo ponudu na sajtu,po prodavnicama i odlucimo se da uzme Htc one mini 2,da bi nam lik rekao nemamo ga ovde u poslovnici,sad cu da proverim jel ima u Merkatoru,to proverava 10 minuta jer ceka da mu radnica odgovori na chatu(umesto da uzme telefon ili ne daj Boze da pogleda preko programa,ako su povezani uopste). Nema ga ni u Merkatoru,kao proverite sa Call centrom,ovi mamlazi isto tako proveravaju pola sata i javljaju da ga nema nigde u Srbiji i da ne zna hoce li ga i nabavljati. Sutradan odemo do Zmaj Jovine u poslovnicu i tamo vidimo Desire Eye,odluci se za taj,opet ista prica!!! Na kraju opet zove call centar i zena kaze imate ga u Zmaj Jovinoj ?? Nismo se vracali.
U ovoj drzavi covek moze samo da popizdi,izgubi vreme i zivce i to sve za svoje novce zbog javasluka. Bitno da imaju Samsung sve modele !
U ovoj drzavi covek moze samo da popizdi,izgubi vreme i zivce i to sve za svoje novce zbog javasluka. Bitno da imaju Samsung sve modele !