Kamera za kola
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Re: Kamera za kola
Formatirana kao FAT32 ili exFAT ?
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Pogledajte ovaj thread, pominje se da kamera može da formatira kartice sa max 32G, veće neće. Ali ako veće kartice formatiraš u nekom programu, radiće. Pominje se nešto i verzija firmware-a, pa ako se update-uje, šljakaće ili tako nešto...
Poslednja izmena od noodles u 24 Sep 2018, 20:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ne diram više ništa, sad dok radi

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- noodles
Viofo izbacio A129 duo, sa dve kamere, za one koji bi da snimaju i otpozadi 
~170$
https://www.viofo.com/home/79-72-a129-d ... e-included

~170$
https://www.viofo.com/home/79-72-a129-d ... e-included
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
.

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
^^
Ima već dugo ta kamera. I nju sam hteo da uzmem, pa odustao, ne znam više ni ja razlog odustajanja. Valjda zato što mi drugar policajac reče da ako te neko udari otpozadi, zakon je uglavnom na tvojoj strani i kamera ti tu nije potrebna.
Potrebna je kamera napred, ako autom zgaziš pešaka na zebri, da imaš dokaz, da je tebi bilo zeleno na semaforu a da je on pretrčavao na crveno. I tome slične situacije....
Ima već dugo ta kamera. I nju sam hteo da uzmem, pa odustao, ne znam više ni ja razlog odustajanja. Valjda zato što mi drugar policajac reče da ako te neko udari otpozadi, zakon je uglavnom na tvojoj strani i kamera ti tu nije potrebna.
Potrebna je kamera napred, ako autom zgaziš pešaka na zebri, da imaš dokaz, da je tebi bilo zeleno na semaforu a da je on pretrčavao na crveno. I tome slične situacije....
Vrednost 20 dolara
Carina 0
PDV 412din
Odlično

Carina 0
PDV 412din
Odlično

Koju kameru si uzeo?
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Danas sam prvi put pogledao snimak sa naše kamere u autu. Nameštena je tako da donja ivica slike počinje tačno tamo gde je vrh haube. E sad, na šta liči ovaj snimak, da li da podignem rezoluciju još do kraja (ovo sad je 1440x1080, 3 minuta snimka 449MB), da li da ipak namestim sočivo da se vidi vrh haube? Sledeći stepen bi bio tako da se vidi otprilike 10ak cm haube na donjoj ivici slike.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
^^
Viofo A119 V2 GPS
^
Spusti malo niže, nek se vidi hauba zbog bolje orijentacije.
Za rezoluciju probaj staviti na max i onda uporedi snimke. Nek ti glavni parametar bude čitljivost tablica drugih automobila. I to je to.
Viofo A119 V2 GPS
^
Spusti malo niže, nek se vidi hauba zbog bolje orijentacije.
Za rezoluciju probaj staviti na max i onda uporedi snimke. Nek ti glavni parametar bude čitljivost tablica drugih automobila. I to je to.
- noodles
Spusti niže, ovako snimaš samo nebo.
Što se tiče rezolucije, vidi šta kažu na netu za tvoju kameru. Za Viofo se preporučuje max rezolucija, a ne broj frejmova.
Ja osim haube vidim i kom. tablu, evo primer:
Što se tiče rezolucije, vidi šta kažu na netu za tvoju kameru. Za Viofo se preporučuje max rezolucija, a ne broj frejmova.
Ja osim haube vidim i kom. tablu, evo primer:
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ima li šta sa GPSom, bez litijum baterije, da nije 118/119? Neki Mio i sl?
TapaT
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Pozdrav ekipa,
ja bih uzeo Mini 0805P, jel to neka od boljih varijanti za 50-60e (toliko je na Ali-ju)
trenutno imam kameru u retrovizoru koja u principu radi u nekoj HD rezoluciji (sigurno upola lošije od ove 805).
Hvala u napred
ja bih uzeo Mini 0805P, jel to neka od boljih varijanti za 50-60e (toliko je na Ali-ju)
trenutno imam kameru u retrovizoru koja u principu radi u nekoj HD rezoluciji (sigurno upola lošije od ove 805).
Hvala u napred

Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Ja poručih 70mai na akciji 11.11 više iz radoznalosti. Planiram da je stavim pozadi. Videćemo kakva je kada bude stigla.