Beograd
Re: Beograd
Ma retardi koji ne znaju sta rade, niti zasto to rade
Cenim ja vojsku, ako je iko radio na stvaranju ove zemlje, to je vojska
Ali ovo rade politicari, koji ne razumeju sta rade
Sta ako im padne jedan od aviona?
Sve domace zivotinje su pod sedativima
Lepo je videti kako lete... Pa jeste, ali to se zove aeromiting, a ne drkanje iznad Slavije
I kome ja sad da se zalim?
Koga mogu da tuzim za buku?
Za guzvu u gradu?
Pazi, Putin im dolazi, jebem ih ista sve debile
Cenim ja vojsku, ako je iko radio na stvaranju ove zemlje, to je vojska
Ali ovo rade politicari, koji ne razumeju sta rade
Sta ako im padne jedan od aviona?
Sve domace zivotinje su pod sedativima
Lepo je videti kako lete... Pa jeste, ali to se zove aeromiting, a ne drkanje iznad Slavije
I kome ja sad da se zalim?
Koga mogu da tuzim za buku?
Za guzvu u gradu?
Pazi, Putin im dolazi, jebem ih ista sve debile
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
mene ovo uopšte ne iritira, naprotiv.
Lete i s krntijama za zaprašivanja, lete civilni putnički i sad kad bar praše kako treba opet nekom ne valja
Lete i s krntijama za zaprašivanja, lete civilni putnički i sad kad bar praše kako treba opet nekom ne valja

Boringly average, but also perfect for school run mums
Kad sam ja kačio klipove sa Gazelama koje svakodnevno preleću preko kuće, onda je bilo Geza umišlja...McGruja napisao:Meni nevidjeno ide na qrac to sto mi prelecu iznad glave!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Izvinjavam se na reakciji, samo mi je bilo dosta buke
Neka se raduju ljudi, sta ce
Neka se raduju ljudi, sta ce
Veliki broj građana doveo je i decu, koja su obučena kao mali vojnici, a kojima su pripadnici Vojske Srbije objašnjavali šta se događa.
Rekao bi covek da rat nikad nismo videli.Kako javlja naš reporter, Beograđani se zaustavljaju i na Brankovom mostu, oduševljeni onim što na nebu prave MIG-ovi. Snimaju, fotografišu, čak propuštaju i gradski prevoz ne bi li još malo uživali u akrobacija, koje su fascinantne.
GENERALNA PROBA Topovi najavili početak, avioni prave akrobacije, padobranci dočekani aplauzom
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Vama Beogradjanima svaka dlaka smeta 
Ovde relativno cesto avioni nadlecu grad pa nikom nista...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Razlika izmedju rata i paradiranja je vise nego ocigledna i osnovcu
Brzine idu u H-a !!!

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Floyd napisao:Vama Beogradjanima svaka dlaka smeta
Zato sto je to normalno...
Svasta tu nesto normalno...
A ovde nije
Recimo, plate
A ovde nije
Recimo, plate
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kad ti proleti avion iznad glave a onda se okrene tako su motori usmereni prema tebi... Neopisiv zvuk. Najviše zbog toga sam se i prošetao danas da gledam probu iz blizine. Mislim da sam prošao deset puta bolje od onih koji će prekosutra da se gužvaju sa milion ljudi i još po kiši.BAJKER napisao:A da praste, praste. Uh sto volim taj zvuk kada se gazi sa forsazem, koža mi se najezi
A što se tiče bezbednosti stvarno je malo frka. U više navrata su ponirali baš prema publici, da u tom trenutku štucne motor bio bi pokolj. Ali da je fascinantno jeste.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Popodne sam bio na savskom keju kom mene. Buka je bila bar 3x veća nego kad avioni preleću ka ili od Surčina. Zanimljivo da kada su najbliži bili buka nije bila najjača. Video sam ruse u formaciji pri zaokretu, lep prizor, nisam ni pokušao da slikam telefonom. O padovima koje pominjete, Ramstein varijante, neću ni da razmišljam.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Realno svaki dan nam slecu i prelecu deo grada putnicki avioni pa niko i ne pomislja da se odseli sa trase prilaznog koridora, na ovo prevashodno mislim naselje Banovo brdo, Surcin, selo Ugrinovci.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
APEL GRAĐANIMA GRADA BEOGRADA!!!
JKP ''Parking servis'' Beograd apelovao je danas na sve građane da u sredu, 15. oktobra, u večernjim satima uklone svoja vozila sa trase kretanja Vojne parade koja će se održati u četvrtak, 16. oktobra. Iz Parking servisa su obavestili građane da sutra, od 22 sata izmeste vozila sa parkinga na aerodromu ''Nikola Tesla'', kao i iz ulice Antifassisticcke borbe, Kneza Miloša, Bulevara kralja Aleksandra i Ruzveltove. Ukoliko vlasnici svoje automobile ne pomere, izmestiće ih Služba za transport vozila ''Parking servisa" na najbliže slobodno parking mesto, bez naknade, navodi se u saopsstenju.
Vaš AMSS
JKP ''Parking servis'' Beograd apelovao je danas na sve građane da u sredu, 15. oktobra, u večernjim satima uklone svoja vozila sa trase kretanja Vojne parade koja će se održati u četvrtak, 16. oktobra. Iz Parking servisa su obavestili građane da sutra, od 22 sata izmeste vozila sa parkinga na aerodromu ''Nikola Tesla'', kao i iz ulice Antifassisticcke borbe, Kneza Miloša, Bulevara kralja Aleksandra i Ruzveltove. Ukoliko vlasnici svoje automobile ne pomere, izmestiće ih Služba za transport vozila ''Parking servisa" na najbliže slobodno parking mesto, bez naknade, navodi se u saopsstenju.
Vaš AMSS
Posetite www.garaza.rs !