Auto sijalice
- Joker
- Pridružio se: 23 Jan 2016, 15:43
- Garaža: Kamiq Ambition 1.0 TSI DSG
- Kontakt:
Re: Auto sijalice
Gde si kupio i koja je cena. Ja bi trebao da zamenim. Da li je zamena jednostavna ili je kao na stilu? 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Opet se ponavljam, meni je najmanje trajao Osram. Philips mnogo duće od NB Osram.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Lako se menjaju. Leva malo teže, alo nije problem. U Triu su malo sredili kablove, pa je sve malo dostupnije.
Ja ne očekujem da će mi trajati dugo. Najduže su mi trajale Osram LongLife, a komšiji su iste brzo crkle.
Philipsu sam dao dve šanse na službenim kolima, nisu bile jeftine, ali su odlično svetlele. U oba slučaja su brzo vrisnule, a u Altiosu sam dobio odgovor - jbg potrošna roba.
Ove sam kupio preko Siluxa. Par sijalica i zadnji brisač 2501,00, dostava besplatna.
TT
Ja ne očekujem da će mi trajati dugo. Najduže su mi trajale Osram LongLife, a komšiji su iste brzo crkle.
Philipsu sam dao dve šanse na službenim kolima, nisu bile jeftine, ali su odlično svetlele. U oba slučaja su brzo vrisnule, a u Altiosu sam dobio odgovor - jbg potrošna roba.
Ove sam kupio preko Siluxa. Par sijalica i zadnji brisač 2501,00, dostava besplatna.
TT
Takođe, ako govorimo o pojačanim sijalicama. I jedne i druge su drastično jače svetlele nego obične zamenske.passenger napisao:Opet se ponavljam, meni je najmanje trajao Osram. Philips mnogo duće od NB Osram.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Joker
- Kontakt:
@pedja
Hvala, posle zamene leve sijalice na puntu bez vađenja bilo čega ovo bi trebala da bude pesma
Zar nema 24 meseca garancija na sijalice?
Ja kad kupim običnu (led ili štedljlivu) sijalicu od 500 dinara, za kuću prodavac mi kaže Sačuvajte fiskalni imate dve godine garanciju na sijalicu.
Hvala, posle zamene leve sijalice na puntu bez vađenja bilo čega ovo bi trebala da bude pesma

Zar nema 24 meseca garancija na sijalice?
Ja kad kupim običnu (led ili štedljlivu) sijalicu od 500 dinara, za kuću prodavac mi kaže Sačuvajte fiskalni imate dve godine garanciju na sijalicu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Za kuću da. Za auto - loša struja, da li je to ista sijalica i drugi razlozi. Još i sudskog veštaka da im dovodiš
Meni su za Eglo dali garanciju sa serijski brojem sijalica, 5 godina.
P.S. Progledah u garaži, razlika višestruka.
Večeras moram da odem u neku šumu da testiram.
TT
Meni su za Eglo dali garanciju sa serijski brojem sijalica, 5 godina.
P.S. Progledah u garaži, razlika višestruka.
Večeras moram da odem u neku šumu da testiram.
TT
- Joker
- Kontakt:
Hvala na informaciji.
Hteo bih da zamenim klasicne rikverc sijalice za led sijalice. Trenutno imam klasicne oznaka je P21W. Da li led sijalica nosi istu oznaku P21W, i da li treba da obratim paznju na nesto pri kupovini? Kog proizvodjaca preporucujete i gde najbolje kupiti (NS prvenstveno).
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Traži pod tom oznakom. Ja bih poručio sa aliexpressa jer se prođe viđestruko jeftinije.
Posetite www.garaza.rs !
Night Breaker Unlimited H11 izgurale 2 godine i 9 meseci, skoro 30000 KM.
Mnogo znači što imam dnevna odvojeno, tako da im je to sigurno dosta produžilo vek.
Na Hyundai i30 su teško sastavljale godinu dana.
Naravno, opet stavio iste. Zamenio odmah obe, iz iskustva i druga strada brzo, desnu koja je crkla sam sam lako zamenio. Za levu ili da se skida obloga točka, ili se skine pokopac filtera i vrlo tankim prstima prilazi - ja otišo u servis, nek se oni muče.
Mnogo znači što imam dnevna odvojeno, tako da im je to sigurno dosta produžilo vek.
Na Hyundai i30 su teško sastavljale godinu dana.
Naravno, opet stavio iste. Zamenio odmah obe, iz iskustva i druga strada brzo, desnu koja je crkla sam sam lako zamenio. Za levu ili da se skida obloga točka, ili se skine pokopac filtera i vrlo tankim prstima prilazi - ja otišo u servis, nek se oni muče.
Evo mogu da vam preporucim ove sijalice sto sam stavio kod mene. SCT Germany H7 White. Daju belu svetlost. 350 dinara komad H7, 250 dinara je H1. Za sad sam zadovoljan lepo svetle i boja nije losa. Videcu koliko izdrze.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ti 16. novembra:
''evo da se javim, crkle sijalice. Ali sam kupio još jedan set jer sijaju lepo''
''evo da se javim, crkle sijalice. Ali sam kupio još jedan set jer sijaju lepo''

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Pu pu daleko bilo. Teraju ove od 13. oktobra tacno mesec dana.
HIR2 sijalice ima neko variantu da dobije jeftinije?