Vratio sam se iz Beograda pa sam primetio da više ne zezaju za flašu vode u ručnim prtljagu, na Schiphool-u mi čak nisu tražili da izbacim laptop i vodu..
Da li neko zna dobru aplikaciju za telefon koja pokazuje mapu gde se leti sa visinom i brzinom. Google maps radi ali traljavo...
ljuba napisao: 21 Sep 2022, 08:50Sa pijace u Beogradu
Avioni, stripovi i erotika.
Nedavno ode Branko Bilbija, urednik "Aero magazina" od 2009. do zamrzavanja na broju 100. Ne znam je li pisao za još neki list (verovatno jeste). Vidim knjigu Ončevskog i jednu Dimitrijevića i Micevskog. "Aerosvet" i "Aeroplan" nisam čitao. "Naša krila", obično su bila malo monotona, armijski aparatčikski list.
ljuba napisao: 21 Sep 2022, 08:50
Vratio sam se iz Beograda pa sam primetio da više ne zezaju za flašu vode u ručnim prtljagu, na Schiphool-u mi čak nisu tražili da izbacim laptop i vodu..
Ne zezaju nigde, mozes da uneses pice (sok, vodu), hranu, voce... laptop... osim na Tivatskom aerodromu gde traze da izvadis laptop To traze, a od hrane mozes da uneses i peceno pile?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”