Mobilne telekomunikacije
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Ako neko ima BlackBerry OS 10 telefon (Z10, Z30, Q10, Passport, Classic...), ako vec nije - neka ne skida 10.3.1 update... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Sada sam se malo igrao na telefonu, i čini se da je Here konačno sazreo, i da je sada dobar izbor kada je navigacija(Android) u pitanju. Baš mi leži to što je prost, logičan i brz.
Sta se desava?Delija napisao:Ako neko ima BlackBerry OS 10 telefon (Z10, Z30, Q10, Passport, Classic...), ako vec nije - neka ne skida 10.3.1 update...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kod nekih nema dovoljno memorije za update.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
"Nedostatak" memorije uglavnom moze da se resi tako sto se koristi BlackBerry Link.
Zale se ljudi na razne probleme ukljucujuci gubitak instaliranih aplikacija, pucanje istih pri pokretanju, cak i "gubljenje" konekcije sa provajderom iliti nisu u mogucnosti da koriste telefon nakon update-a i slicno. Restart ne pomaze - samo "nasilan" downgrade OS-a.
Na srecu, retki imaju tako radikalne probleme - za sada jedini problem koji je masovan iliti svi ga imaju (ukljucujuci i mene
) je da je jacina zvuka za notifikacije ukljucujuci i poziv i alarm smanjena na mozda i manje od 50% iliti u bucnom okruzenju skoro na nivo neupotrebljivosti (alarm nema trika da probudi
), pogotovo za MP3 fajlove. Trenutno je jedini workaround nabijanje gain-a u audio fajlovima koji se koriste. Po meni, problem je vise nego radikalan jer kompromituje osnovnu namenu telefona
BTW, ne radi mi ni backup iz Blackberry Link-a (ni iz Sachesi-ja), ali to iskreno nisam ni probao pre update-a, tako da ne mogu da pripisem update-u.
Zale se ljudi na razne probleme ukljucujuci gubitak instaliranih aplikacija, pucanje istih pri pokretanju, cak i "gubljenje" konekcije sa provajderom iliti nisu u mogucnosti da koriste telefon nakon update-a i slicno. Restart ne pomaze - samo "nasilan" downgrade OS-a.
Na srecu, retki imaju tako radikalne probleme - za sada jedini problem koji je masovan iliti svi ga imaju (ukljucujuci i mene

BTW, ne radi mi ni backup iz Blackberry Link-a (ni iz Sachesi-ja), ali to iskreno nisam ni probao pre update-a, tako da ne mogu da pripisem update-u.
Poslednja izmena od Delija u 23 Feb 2015, 18:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Danas sam malo čačkao i gledao Ascend Mate 7. Baš mi se dopada, ekran fantastičan mada ja imam sada mat foliju koja pravi zrnastu sliku pa mi je sve bolje. Ergonomija i kvalitet materijala i izrade vrhunski. Svratiću opet da pogledam. Valjda će pasti na nekih 300 kod ovih sa KP do kraja godine.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Sta ce ti mat folija ?
Mene ona bas nervira,obrisem o pantalone i cist je ekran.
A Mate7 je super,zamalo da se nagodim sa jednim likom da mu dam m2+pare. Taman sam planirao tebi da zavaljam posle
Mene ona bas nervira,obrisem o pantalone i cist je ekran.
A Mate7 je super,zamalo da se nagodim sa jednim likom da mu dam m2+pare. Taman sam planirao tebi da zavaljam posle

Da li funkcionise office na ovim jeftinijim tabletima do 100eur? Treba mi zbog posla, laptop mi je nezgodan(velik),a telefon takodje. Zato se razmisljam uzeti neki tablet(nemam pojma koji, npr.Tesla 7.85) ali ne znam da li Google-ov Quickoffice(excell,ali nista preterano zahtevno) radi tecno, da li laguje,itd.?
- Uroš S.
Pa dopada mi se kako izgleda, a ne moram ni minimum brisanja da izvedem i ne moram da mislim šta je u torbici, džepu još pored telefona. Tako opsesivno čuvam stvari, ko što neko ne podnosi foliju i bumper meni je telefon "go" bez toga, jbga, valjda neka vrsta OCD-ja. Zato valjda nikad nisam slomio telefon, ekran, ispadali mu dugmići, upadao u vodu, leteo po betonu itd.
Odličan je Ascend Mate 7. Evo vidim za deset dana mu je pala cena oko 5% već. Sa prosečnih 420 na 400.
Odličan je Ascend Mate 7. Evo vidim za deset dana mu je pala cena oko 5% već. Sa prosečnih 420 na 400.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Super je fon, samo je prevelik. Sta ce ti toliki fon?
Brzine idu u H-a !!!

Pa stavi obicnu,mnogo mat upropasti prikaz na ekranu
Ako imas spreman kes prati oglase pojave se i za manje, ovaj sto sam ja gledao je bio star 2 meseca kao nov kupljen kod nas sa 2g garancije i cenio ga lik 360e.
Ako imas spreman kes prati oglase pojave se i za manje, ovaj sto sam ja gledao je bio star 2 meseca kao nov kupljen kod nas sa 2g garancije i cenio ga lik 360e.
- Uroš S.
To neki Podvarak, prodaje za najmanju cenu na oglasima minus 10%
Walker, malo mi je ovo sada 4.7". 5" ili 5.5" bi bio neosetno poboljšanje, a morao bih da ga platim, pa onda minimum 6" dolazi u obzir. A nema ništa kršteno za krštene pare u 6" tako da je ovo praktično jedina opcija po zahtevanim kriterijumima. Nije uopšte prevelik telefon, taman kako treba, za sada, ima odličan screen to body ratio.

Walker, malo mi je ovo sada 4.7". 5" ili 5.5" bi bio neosetno poboljšanje, a morao bih da ga platim, pa onda minimum 6" dolazi u obzir. A nema ništa kršteno za krštene pare u 6" tako da je ovo praktično jedina opcija po zahtevanim kriterijumima. Nije uopšte prevelik telefon, taman kako treba, za sada, ima odličan screen to body ratio.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pusti Daywalkera, znas da je jedina normalna velicina telefona sta on trenutno ima 

- Uroš S.
Jel veruješ da upravo guglam kolika li je dijagonala na iP6 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Crni Uroše završićeš sa Samsungovim Smart TV-om od 32". 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!