Opišteno i ne pridajte mu previše pažnje kao što mu ni Nole ne pridaje i uvek je ljubazan s njim. Pri tom, on je mala maca šta engleski mediji pišu o Noletu.
Uz sve Vilanderove "bisere" oko Novaka, izdvojio bih rečenicu koju je izgovorio tokom sinoćnog meča Djoković-Monfis, komentarišući za Eurosport.
Pričao je kako zamišlja tenis i tenisku igru u budućnosti. Parafraziram: " Danas svi znaju da igraju tenis. Udaraju lopticu. Servis, forhend, bekhend. Jedino Novak zna kako da POBEDI u meču. Kako će izgledati tenis budućnosti? Upravo ga gledate. To je Novak."
DukeNS napisao:Gari prislonio ruku na njega, a ovaj pao kao pokosen. Druga je stvar sto je zabranjeno ometati vazdusni prostor zvezdinih fudbalera...
Cist penal, doduse ne tako ocigledan kao onaj protiv Pazara ....
Izgleda da su se mnogo promenila pravila igre u fudbalu, pa zato i ja ulazim u zabludu da nesto nije prekrsaj. Za ovakve stvari se nekad dobijao zuti karton za simuliranje, a sada je to penal. Jedino mi nije jasno zasto kad izadju nasi klubovi u Evropu se sudije drugacije ponasaju, zar pravila nisu ista za sva takmicenja?
Nego veceras Djole, da odere ovog Standzu. Standza mi je trn u oku od kada je Djiletu uzeo dva GS koja smo svi vec videli u dzepu, sa ta dva bi vec imao 14 i duvao u ledja u Federeru, ovako jer se Standzi omakla dva dana inspiracije sad ima jos da gusla...
Standza vec dva GS a veliki Marej clan "velike cetvorke" cak tri... sta mediji rade i od dva ista igraca prave ogromnu razliku.