Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Re: Grčka

Post od milosg »

Bukvalno :D Kao neko kome je posao takođe vezan za stolicu, glavna stvar koja mi treba je više a ne manje aktivnosti :kezo:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ma kakav pasivan odmor, pa mi svaki put tamo u lokalu napravimo autom od 500 do maltene 1.000 dodatnih kilometara i zato to nikako ne bih mogao nazvati pasivnim odmorom. :kezo: Poslednji put recimo kada smo bili u Grčkoj obišli smo čak i dva fantastična arheološka lokaliteta... Mene mesto uopšte ne drži. :D Moj mlađi brat je opet totalno drugačiji, on bi najradije da parkira kola i ne pomera ih uopšte. No on zaista radi fizičke poslove/majstoriše, radi/trči po ceo dan i to sasvim razumem. Ono što ne razumem je ležanje na ležaljci i čmarenje na plaži čitav dan... valjda da se uhvati boja i svi vide kada se dođe kući, šta li je. :D Ja svaki put na more odem beo i vratim se beo... Crne su mi samo ruke i vrat (od pecanja) i to crnje nego našoj tamnoputoj braći.. :kezo:
Poslednja izmena od Saša u 19 Jun 2024, 10:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Još predsednik da se oglasi, da nam ponovi da je odmor za pičke, pa možemo i temu da zatvorimo.

Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk

Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Post od Momčilo »

Bogami sedim ceo dan, ali volim i na plaži da se ispružim, slušam vodu i dremam. :D
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Markoni napisao: 19 Jun 2024, 10:57 Još predsednik da se oglasi, da nam ponovi da je odmor za pičke, pa možemo i temu da zatvorimo. SlikaSlika

Govore njegovi saradnici :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Za početak ogromna je razlika između suncobrana od trske i tog što mogu ja da ponesem i zabodem.

Kapiram da svi vole različite stvari, ja bih npr. ceo dan radije sedeo iza plaže u taverni u hladovini.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Dzona
Reactions:
Pridružio se: 16 Nov 2023, 10:01

Post od Dzona »

Nema bolje nego kad su ležaljke sa onim debelim sunđerima i kada je ispod masline Slika
I kada nema gužve naravno

Svakog dana sam imao popodnevnu dremku SlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Heinz napisao: 19 Jun 2024, 13:08 ja bih npr. ceo dan radije sedeo iza plaže u taverni u hladovini.

za to ti ne treba more, to mozes i negde u svom gradu ili bilo gde u srbiji da nadjes, blize i jeftinije :)
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Pa i vi isto.

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Pa ja u srbiji nemam more a na more idem zbog kupanja u istom a da lezim u hladu mogu i u dvoristu, na telefon pustim zvuk galebova i talasa, pivo hladno ima uvek u frizideru i milina :)
Kass
Reactions:
Pridružio se: 23 Avg 2017, 21:59

Post od Kass »

Posolis gumeni bazencic i taman ces da ustedis mnogo vise nego da moras da se odvezes do grcke. Kad je to vec osnovni argument koji koristite.
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Fascinantno je kako ne prihvatamo tuđe navike iako ni na koji način ne utiču na nas. Naše su uvek najbolje. Svi drugi traće i novac i vreme ako ne rade baš onako kako mi mislimo da treba.
Da neko ode na more i leži u apartmanu sve vreme to je samo njegova stvar, radi ono što smatra da je najbolje za njega.

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Razmenjujemo mišljenja i pišemo o našim navikama. :D

Ja eto volim da se vozam i istražujem, dok ostatak porodice baš i nije nešto preterano oduševljen time. U stvari, zavisi kako su raspoloženi. Supruga voli arheološke lokalitete i muzeje, deca baš i ne... No nađemo uvek neki kompromis da svima bude lepo. I eto - u okviru jedne porodice se ne možemo 100% složiti pa kako da se složimo onda ovde na forumu? Svako neka radi kako voli i... svima lepo. :)
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Nama bilo extra pre 2 god. kad smo obišli Royal Thombs na tvoju preporuku.

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

OMP napisao:Pa ja u srbiji nemam more a na more idem zbog kupanja u istom a da lezim u hladu mogu i u dvoristu, na telefon pustim zvuk galebova i talasa, pivo hladno ima uvek u frizideru i milina :)
Kakve veze ima kupanje u moru sa ležanjem ispod providnog suncobrana?

Odgovori