Mobile uploads
Re: Mobile uploads
A ovo, pečeno.

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Koji motor je u meganu?
Moj je bio 1.2 benz i menjac mi se cinio sasvim pristojan. Nista se nije treslo i korektno je precizan. Jeste duzi hod i malo je meksi ali nista alarmantno.
Na motor sam samo imao zamerke sve ostalo mi se bas svidjalo na auto. Vesanje je jako prijatno i mekano za voznju i kvalitet enerijera na visokom nivou za tu klasu.
Moj je bio 1.2 benz i menjac mi se cinio sasvim pristojan. Nista se nije treslo i korektno je precizan. Jeste duzi hod i malo je meksi ali nista alarmantno.
Na motor sam samo imao zamerke sve ostalo mi se bas svidjalo na auto. Vesanje je jako prijatno i mekano za voznju i kvalitet enerijera na visokom nivou za tu klasu.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
1.2tce, 130ks, 6 brzina. Motor mi je ok, tih je, dobro poteze, mada trazi visoke obrtaje. Jedino potrosnja od 9 litara mi se cini malo previse. 1.0tsi 115ks trosi 1.5l manje a ima jako slicne performanse.
Ali sve to na stranu, sa enterijerom su pokidali. Materijali odlicni za tu cenu, nisam to ocekivao, pozitivno iznenadjenje za mene.
Ali sve to na stranu, sa enterijerom su pokidali. Materijali odlicni za tu cenu, nisam to ocekivao, pozitivno iznenadjenje za mene.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jesi probao Opela s pocetka 2000tih pa da sudis o menjacu? 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
U kombinaciji sa 1.5 dci 110ks je megane prva liga. Kultivisan, dobro ide, trosi ko upaljac. Da uzimam opet taj auto samo na tu varijantu bih isao.
Hocete izbaciti klip sa megijem?
Hocete izbaciti klip sa megijem?
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Cuj probao, vozio 4 godine jednog takvog.Gaginh0 napisao:Jesi probao Opela s pocetka 2000tih pa da sudis o menjacu?

Odma me je podsetilo na korsu, isti je taj zvuk kad menjas brzine, sve je jako slicno, ali od tada je proslo skoro 20 godina, ocekujem da autoindustrija napreduje, zato sam i toliko kriticki nastrojen.

@Darko
Hocemo, danas radimo video.
Slikajte mesto na zadnoj klupi. Ako ga pronađete 

Kvalitet ko da ga je Apple pravio

Sent from my iPhone using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Šteta što nije viđen na drumu.

HTC Desire 12 via Tapatalk

HTC Desire 12 via Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Gaginh0 napisao:Jesi probao Opela s pocetka 2000tih pa da sudis o menjacu?
Jeste vi vozili Peugeote sa početka 2000tih, Opel mala maca za njihigor_harris napisao:Cuj probao, vozio 4 godine jednog takvog.Gaginh0 napisao:Jesi probao Opela s pocetka 2000tih pa da sudis o menjacu?
Odma me je podsetilo na korsu, isti je taj zvuk kad menjas brzine, sve je jako slicno, ali od tada je proslo skoro 20 godina, ocekujem da autoindustrija napreduje, zato sam i toliko kriticki nastrojen.
@Darko

Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
+1, nazalost licno iskusioTheWickerMan napisao: 15 Okt 2018, 15:46Gaginh0 napisao:Jesi probao Opela s pocetka 2000tih pa da sudis o menjacu?Jeste vi vozili Peugeote sa početka 2000tih, Opel mala maca za njihigor_harris napisao:Cuj probao, vozio 4 godine jednog takvog.Gaginh0 napisao:Jesi probao Opela s pocetka 2000tih pa da sudis o menjacu?
@Darko

Сад му није ништа...
Rado bih prešao preko svih tih mana, samo da mogu da ga gledam svaki dan i da znam da je moj. Ne znam kakvi su u globalu kao automobili ti megani, ali izgled mi jeigor_harris napisao: 15 Okt 2018, 09:05 Ja ne znam dal neko ume da napravi gori menjac od ovoga. Dva dana ga vozim i sve me vise nervira sto ga vise vozim. Ajde sto zapinje, sto se se rucica trese kad je u brzini, sto je dugacak hod, al brate sto mora i da lupa na sve to.
Uglavnom si mu pobrojao sve mane, ljulja se dosta, ali je udoban bas bas. Mada meni je navigacija i sve vezano za infotejment fantasticno. Dobro, mozda je dizajn mogao biti bolji, ali funkcionise izvan svih ocekivanja.

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
@markoue
Ti si još i nadrljao sa tim menjačem, kod mene još radi kako treba. Ali kako ima onaj klak-klak zvuk, kako mi to ide na živce...
Ti si još i nadrljao sa tim menjačem, kod mene još radi kako treba. Ali kako ima onaj klak-klak zvuk, kako mi to ide na živce...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Vozio sam 307 2.0 HDI, opet mi je puno laksi menjac od nekog iz Opela tih godinaTheWickerMan napisao: 15 Okt 2018, 15:46 Jeste vi vozili Peugeote sa početka 2000tih, Opel mala maca za njih