Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
-1
dodas jos malo i kupis F10 520d sa malo manje opreme...
bas da vidim tog ko ce dati 18k za 520d koji se pojavio pre 11god
dodas jos malo i kupis F10 520d sa malo manje opreme...
bas da vidim tog ko ce dati 18k za 520d koji se pojavio pre 11god

Realno je cena ok. Ovakav F10 kosta 28. To nije 'dodas malo', nego dodas 10k.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cena uopste nije ok nego naduvana.
Primerak je lep, ali mozda bi vredeo da ima neki 3.0d pod haubom
Brzine idu u H-a !!!

Ne kod nas...
Da je 3.0 bio bi jeftiniji.Day Walker napisao:Cena uopste nije ok nego naduvana.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
A sto ne bi dao toliko novca za taj auto?
ok, mozda ne bas 18 ali ja bi iskreno dao i cijelih 18 da je malo manje presao i da je kupljen nov u Srbiji. Meni se taj auto i dan danas jako svidja a posebno sa M paketom...
Najjeftiniji f10 na nasim oglasima kosta 24500 evrica sto je za oko trecinu vise od ovog e60... a tih 6.5 hiljada evra nije mala razlika, uz to, e60 sa kraja proizvodnje je vjerovatno i pouzdaniji auto od tog f10 iz prvih serija...
ok, mozda ne bas 18 ali ja bi iskreno dao i cijelih 18 da je malo manje presao i da je kupljen nov u Srbiji. Meni se taj auto i dan danas jako svidja a posebno sa M paketom...
Najjeftiniji f10 na nasim oglasima kosta 24500 evrica sto je za oko trecinu vise od ovog e60... a tih 6.5 hiljada evra nije mala razlika, uz to, e60 sa kraja proizvodnje je vjerovatno i pouzdaniji auto od tog f10 iz prvih serija...
Poslednja izmena od Risto u 30 Dec 2013, 00:35, izmenjeno 1 put ukupno.
nisam mislio na M-pack, nego na 520d koji ima navi, kozu... a to moze za 21-22kScuderia napisao:Realno je cena ok. Ovakav F10 kosta 28. To nije 'dodas malo', nego dodas 10k.

napisao sam sa malo manje opreme...
- Day Walker
Meni nova 5ica sa manje opreme izgleda bolje od stare sa m paketom
E60 mi se smucio zbog kojekakvih kvazi mafioza... I ostalih likova koje glume ludilo..

E60 mi se smucio zbog kojekakvih kvazi mafioza... I ostalih likova koje glume ludilo..
Brzine idu u H-a !!!

Re: AW: Zanimljivi oglasi
Isto ti je i sa A6 ili A8...
Inace meni je E60 najodvratniji BMW ikada napravljen.
Gesendet von meinem GT-I9505
Inace meni je E60 najodvratniji BMW ikada napravljen.
Gesendet von meinem GT-I9505
- Risto
@DW:
Mene se stara A6-ica, i to obicno crna sa zatamnjenim staklima, smucila kao auto iz istog razloga i to je vjerovatno jedan od glavnih razloga sto ne mirisem ove standardne Audije A4/6/8 dok mi se npr. TT ili prosli A3 svidjaju
Ako trazimo premium iz njemacke trojke koji trenutno najmanje veze ima sa doticnom grupom onda je Mecka jedini izbor...
Mene se stara A6-ica, i to obicno crna sa zatamnjenim staklima, smucila kao auto iz istog razloga i to je vjerovatno jedan od glavnih razloga sto ne mirisem ove standardne Audije A4/6/8 dok mi se npr. TT ili prosli A3 svidjaju

Ako trazimo premium iz njemacke trojke koji trenutno najmanje veze ima sa doticnom grupom onda je Mecka jedini izbor...
- Day Walker
Meni su tu odbojnost ka odredjenim proizvodjacima stvorili nasi vozaci..
VW - 80% vozaca se ponasa kao da je Boga povukla za OO i misle da sa glavni na putu
BMW - obavezno divljaju i seku (retko se nadje normalan i stalozen lik)
Audi - o njima ne zelim ni da diskutujem
Merc - divljaju samo oni sa ML-ovima i AMG kolima
VW - 80% vozaca se ponasa kao da je Boga povukla za OO i misle da sa glavni na putu
Brzine idu u H-a !!!

- Risto
DW,
+1991
Isto misljenje imam, doduse imam i teoriju zasto je to tako ali ne bi javno o tome, iako treba izbjeci svaku generalizaciju ocito je da odredjene grupe ljudi obicno preferiraju neke modele automobila...
+1991
Isto misljenje imam, doduse imam i teoriju zasto je to tako ali ne bi javno o tome, iako treba izbjeci svaku generalizaciju ocito je da odredjene grupe ljudi obicno preferiraju neke modele automobila...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Netačno na kubni, pogotovo ovo za 80% VW vozača... Bmw je tradiocionalno baht, to stojiDay Walker napisao:Meni su tu odbojnost ka odredjenim proizvodjacima stvorili nasi vozaci..

- Day Walker
Risto
Stojim iza ovog za VW sto sam rekao (to je moje zapazanje, a ne zvanicna statistika)
Kad vidim Gnojfa 4 ili 5 (obavezno zatamnjenog, po mogucstvu i sa soferkom) odmah znam da ce biti nekog sviranja i blicanja..
Pasat b6.. Valjda ljudi misle da su presretaci, nemam pojma..
Golf2...

Stojim iza ovog za VW sto sam rekao (to je moje zapazanje, a ne zvanicna statistika)
Kad vidim Gnojfa 4 ili 5 (obavezno zatamnjenog, po mogucstvu i sa soferkom) odmah znam da ce biti nekog sviranja i blicanja..
Pasat b6.. Valjda ljudi misle da su presretaci, nemam pojma..
Golf2...

Brzine idu u H-a !!!