Posto mi zena i sin drndaju netbook, desilo se da su nekako ukljucili neko sranje koje se zove Windows narrator i sada kada god se podigne sistem neka zena prica neke gluposti a ne znam kako da je iskljucim !!
Do this: Go to Control Panel -> Ease of Access -> Ease of Access Center -> Explore all Settings -> Use the computer without a display. Uncheck the checkbox by Turn on Narrator and click Save
Uzeo sam neki Toshiba laptop, C850D je neka oznaka, bez operativnog sistema. Posto nisam bas vican tome, kolega mi instalirao windows 7. Ali ne radi mi kamera koja je ugradjena u lap top. Tj, ne radi kroz Skype. Skinuo sam neku Aplikaciju sa Toshiba sajta, preko nje radi, al sta ce mi da gledam sebe. Nece preko skajpa da se pokrene.
U control panel nigde ne vidim bilo kakve opcije vezano za kameru?
Ma probao sam, al nigde ne vidim da nudi da kao ukljucim kameru. Ima i ona opcija da promenim sliku profila, pa me nudi da se slikam, ali samo belo izadje...kamera ne radi
Pokusavam da kroz sistem device nadjem kameru pa da instaliram drajvere, ali kamere nigde nema, ni kroz control panel. A sa Toshibinog sajta sam skinuo Web camera aplication, i tako radi kamera
Na sajtu ne mogu da nadjem bas moj model , ali ima neki drugi iz C850D serije, i kad trazim drajver on mi nudi ono Web camera aplication, to sam vec skinuo