Merenje prosečne brzine na auto-putu
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Merenje prosečne brzine na auto-putu
Kad li će menjati znakove i putokaze za Kombank arenu? 

Za vikend ? Pa rekli su da im treba mesec ipo dana za taj posao a do tada vazi 120. Mozda pocnu sad za vikend pa....kad zavrse.Ogi napisao:Lik sada govori na Jutarnjem da ce za vikend menjati znakove sa 120 na 130.
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Kakvih crnih mesec i po, pa tih znakova ima bas malo, a i ne postavljaju komplet novi znak sa betoniranjem nego samo skinu stari i natakare novi. To je posao za par dana max.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Opet toliko mistifikacije oko nicega, to je sad glavna tema. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Kornjaca Rade
Pa kad su, ko i uvek, neusaglaseni totalno policija, ministarstva, agencije te kurceve razne, lupeta svako sta mu padne napamet. Mozda i namerno to rade.
Trenutno je na snazi opste ogranicenje na autoputu od 130 kmh tako da ako se zadesite na 3 km od znaka za ogranicenje tu vazi 130. Samim tim i za prosecnu mogu da pisu tek od 131 kmh. Dodatno ako nekom u medjuvremenu i stigne kazna za prosecnu ispod 130 sad moze i to da prilozi kao zalbu i da obori kaznu.
- Kornjaca Rade
Jeste ali znak je jaci od opsteg ogranicenja, a trenutno na svakom ukljucenju na ap stoji 120. Znaci za radar i presretace i dalje vazi ta koja je na znaku. Mada mi i za prosecnu nije logicno da racunaju 130 kad ta brzina jos nigde znakom dozvoljena, tj. na celoj deonici koja se meri je max dozvoljena 120 (negde i manje).
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Upravo tako. Ogranicenje je i dalje 120, dok se ne zamene znakovi. Sto ce uraditi ko zna kada, znajuci njihov tempo. Ne zaboravite da moraju da se menjaju i table na ulasku u zemlju jer tu stoji 120.
Vazenje znaka kolko ja znam je 3 kilometra osim ako ne naleti nova raskrsnica ili novi znak.
- Kornjaca Rade
Ja prvi put cujem za ta 3km.
Tako me je ucio instruktor al ok mozda sam lupio. Jbg lupim ja jednom u 5-6 puta za razliku od tebe ljubitelju koji pricas nebuloze bukvalno svaki drugi post al zato bukvalno nikad nisi priznao da si lupio.
Jok, sada si se namestio na penal
Ali ono sto ti radis je da me proganjas kroz svaku temu i svaki post koji ne razumes, ne procitas ili eto cefne ti se i eto zlonamernog komentara. Cesto bez ikakve veze sa postom i temom ili nekim smislom. Ako nisi primetio ne komentarisem vise te tvoje provokacije.
Bolje za tebe bolje za mene
Gde ti vidis da sam pomenuo da jesi ili nisi lupio, tvoje je pravo da izneses misljenje kakvo god zelis kao svoje licno uverenje o bilo kojoj cinjenici slagao se ili ne slagao sa necijim drugacijim misljenjem. Poenta je da ne komentarises licnost sagovornika ko god da je vec ono o cemu se pise. Osnovni bonton netiquette.
Ajde budi u zdravlju, to je najvaznije

Ali ono sto ti radis je da me proganjas kroz svaku temu i svaki post koji ne razumes, ne procitas ili eto cefne ti se i eto zlonamernog komentara. Cesto bez ikakve veze sa postom i temom ili nekim smislom. Ako nisi primetio ne komentarisem vise te tvoje provokacije.
Bolje za tebe bolje za mene

Gde ti vidis da sam pomenuo da jesi ili nisi lupio, tvoje je pravo da izneses misljenje kakvo god zelis kao svoje licno uverenje o bilo kojoj cinjenici slagao se ili ne slagao sa necijim drugacijim misljenjem. Poenta je da ne komentarises licnost sagovornika ko god da je vec ono o cemu se pise. Osnovni bonton netiquette.
Ajde budi u zdravlju, to je najvaznije

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Klasika, superiorne mozgove uvek neko osporava i proganja. Izdrži 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Opste ogranicenje brzine ti je ako na primer izadjes van naselja, prosao si znak za prestanak naseljenog mesta ali nema znaka ogranicenja brzine. Tu se onda smatra da je opste ogranicenje od 80kmh sve dok ne naidjes na znak koji pokazuje drugacije.